Clanul Iacomi

Ionel Ciornohuz (zis Gorbaciov) este membru al Gruparii Iacomi. El nu a fost insa mentionat in materialele Experimentul Lehliu din doua motive de natura obiectiva: Primul tine de faptul ca Ionel este un om foarte priceput, muncitor si persoana de baza in toate cele cate au facut astia ai lui Iacomi, mana de fier si responsabil in tot ceea ce face. Atat de priceput este Ionel, ca toate realizarile din zona dor Marunt- Lehliu (atat cat au fost ele in ultimii 20 de ani), au cunoscut atingerea lui. Al doilea motiv tine de modestia si „sufletul de Moldovean” care il caracterizeaza.

Spargand tiparele interlopilor Calaraseni, toti niste lichele puturoase si nepricepute, Gorbaciov a ajuns in Clanul Iacomi prin nasire, incuscrire si alte legaturi specifice interlopilor.

Ieri insa, mai pe inserat, o stire bomba intra pe feed: Gorbaciov a fost turnat, urmarit si prins in trafic beat ranga!

Dezastru absolut in Lacomi Land

Gorbaciov are cam 1.90 si 150 de kg! Cand nu mergea vola, incarca paletul cu mana!

Ieri insa, a fost turnat si pandit de cadre MAI, undeva in Dor Marunt, testat cu fiola si sanctionat cu suspendarea carnetului de conducere pe 6 luni! Din surse apropiate problemei, Ionica a trosnit vre-o 10 beri!

Evenimentul a fost un adevarat soc, iar politistii au dus munca de lamurire mai bine de 45 de minute, sa sufle Ion in fiola! Cand a suflat, fiola ” a inebunit”!

A sunat Gorbaciov tot Clanul, in toate partile, toti prietenii, insa Ion Iacomi (Primarul din Dor Marunt) era in coma, iar Iulian nu a raspuns apelului. Toti cei sunati au refuzat sa intervina si sa il scape, asa ca a lasat masina peste noapte pe marginea drumului si a pornit Ion la pas (pret de 6 km), catre satul Ogoru, unde a ajung pe la unu dimineata!

Evenimentul este unul exceptional din cauza faptului ca Ionel Ciornohus, este singurul om din Clan care munceste! Lasat fara plastic, Ion sufera ca pestele pe uscat!

Pentru ca nu este vazut totusi in Clan ca un asset important, Ion a fast lasat sa mearga acasa pe jos. Nu sau sinchisit astia nici macar sa il aduca acasa!

Masina fara numere de inmatriculare a zacut pana a doua zi pe marginea soselei, trista si singura! La 7.00, Ionel a luat troaca pe platforma si tuleo doamne!

DREPT LA REPLICA- 29.05.2022

Domnul Ionel Ciornohuz a sunat in aceasta dimineata la redactia Experimentul Lehliu si a solicitat corectarea unor elemente din articolul de ieri dimineata, mai precis specificarea faptului ca „nu a fost gasit baut la volan si faptul ca ridicarea numerelor de inmatriculare se datoreaza lipsei ITP-ului”. Ionel sustine ca inca are „plasticul”, fapt care este in contrast cu cele declarate de noi in articol.