xenofonte purcarea

Toata Europa se intreaba cum a ajuns Rusia sa se macelareasca cu fratii lor din Ucraina, in asa hal, ca sapa gropile pentru cadavre cu excavatoarele. Socul, groaza, neputinta, lasa loc de discutii fara sens si subiect palpabil si pare ca nimeni nu intelege de se ce macelaresc ca in Evul Mediul.

Unul dintre motivele de baza ale conflictului Ruso-Ucrainean il reprezinta coruptia. Coruptia endemica din ambele tari, intinsa ca o plaga peste toate nivelele administratiei, armatei, justitiei si politicii. Coruptia creaza monstri, iar asta este un fapt confirmat istoric.

In Romania avem impresia ca sub umbrela NATO nu ne atinge nimic. Insa aici, in manoasa Campie a Baraganului, lovit de o crunta saracie cvasi-generalizata si de lipsa de locuri de munca, coruptia este la fel de intinsa, in toate structurile societatii, la fel de nociva, de toxica si distrugatoare, ca in Rusia.

Romania Esuata

Justitia are rolul determinant in ceea ce Romania doreste sa ajunga: Societate Capitalista. Problema vine insa din faptul ca vorbim de o mare neintelegere- Capitalismul Romanesc, unde capitalistul roman este lipsit de capital. Degeaba ai 10 ha de teren, daca nu ai bani sa cumperi seminte si te duci la Ameropa sa-ti dea „cu camata” cativa saci de seminte, cateva bidoane de otrava, 3 saci de azot si promisiunea ca ei vor cumpara productia, asta dupa ce taie 3% pirderi din ceea ce cantaresti, dupa ce te fura la umiditate si la corpuri straine.

In prezenta coruptiei endemice, resursele Romaniei ajung la „Hassan si Murad”, care lucreaza mare parte din pamantul Judetului Calarasi, iar proletariatul (adica tu), ajungi simplu vizitator in propria ta tara si ajungi acasa doar sa pui capul pe perna.

Romania este un Stat Esuat, din punctul meu de vedere, pentru ca este incapabila sa opreasca Coruptia. Este incapabil sa taie membrul cangrenat, pentru a permite corpului sa traiasca, sa nu ajunga la septicemie.

DIICOT, SRI, 2si 15, Parchete, DNA si alte structuri infestate de plosnite si paraziti plasati politic, de gunoaiele societatii

Peste 200 de plangeri penale pentru fapte din cele mai diverse, peste 30 de urmariri penale in desfasurare, aflate in diverse stadii procesuale, toate pentru a opri faptele unei Grupari de Crima Organizata- Gruparea Iacomi.

Zeci de acuzatii de Abuz in Serviciu, Constituire de Grup Infractional, cateva zeci de mii de pagini, vre-o trei ani de zile de analize si investigatii, pentru ca totul sa fie ingropat de trei persoane:

Prim Procuror Xenofonte Purcarea; Prim-Procuror Banescu Liliana si Insp. de Politie Buraga Costel.

Si da, in toata schema Gruparii sunt si Iulian Dumitrescu si Dan Motreanu, asta din urma, mare vedeta acum in PNL, unde pozeaza drept Zeita pura, virgina si imaculata, cand este bagat pana in gat in spalarea de bani din Orasul Lehliu Gara.

La Stamate la Portita

Stamate Mihai este un nume de care cel mai probabil nu ai auzit si nici nu vei mai auzi. Este insa o persoana care a ajutat Redactia Experimentul Lehliu cu multe materiale inedite si care a reusit in mare, alaturi de Echipa Experimentul Lehliu, sa prezinte o fateta a coruptiei endemice din Romania Educata a lui Klaus.

A reusit Mihai Stamate cu camerele de luat vederi din centrul orasului Martir Lehliu Gara, sa surprinda zeci de fapte exceptionale ce au facut ocolul intregii tari.

Ceea ce este trist insa, este ca ISU Calarasi prin Col Paduraru Adrian si Col Ruscareanu Ionel, au dat curs solicitarii interlopilor din Clan si au venit montati in grupa de 5, adusi de mana de Iacomi, sa ii faca control si sa sanctioneze agentul economic care a inchiriat spatiul de la Stamate. Vorbim de spatiul din centru, care a fost „vila Imparatului”, jumatate din partea lui de spaga, cladire pe care a vandut-o ulterior la altii, pentru a face rost de bani de spaga, sa ajunga Presedinte PSD Calarasi ( bani dati lui Paul Stanescu).

Ei bine, dupa tot taraboiul asta, dupa toate cele facute, spuse si analizate, Col Paduraru Adrian si Col. Ruscareanu Ionel, doua plosnite ale Judetului Calarasi cu 20.000ron/ net/ luna, vin la Lehliu Gara, alaturi de ITM Calarasi (condus temporar de Dumitru Nicolae- zis Gogosel), sa il forteze pe chirias sa platesca o spaga lunara de 10.000 euro/luna!

Peste 25 de controale la magazinul cu pricina in 30 de zile! este un record absolut si vorbim aici de 2 controale ITM, 3 de la Pompieri, Politia Economica, Arme si Munitii (aia ai lui Rica Pompierul), etc! Toate, dar absolut toate, fara abateri gasite!

10.000 de euro vrea Iacomi-Primar al Orasului Lehliu Gara, pentru a nu mai trimite Pompierii, pentru a elibera avizul Primariei si pentru a le da pace! Informatia vine din Primaria Lehliu Gara, iar Primarul nu stie cum sa le zica, ca astia se fac ca nu inteleg!

Aici este rezultatul muncii Prim- Procurorului Xenofonte Purcarea, al doamnei Prim- Procuror Banescu Liliana si al Comandantului Buraga Costel, care de doi ani de zile, lucreaza non-stop la cazurile lui Iacomi.

Doua inregistrari video in care Primarul ii aduce de mana (sa nu cumva sa greseasca adresa) pe Pompierii Militari, ITM ul si pe cati altii. Iar toate astea, in timp ce Oras este un jeg de nedescris, asa cum de altfel este la Hanul Rustic unde se munceste doar la negru, sau in curtea lui Iacomi din Ogoru, unde vomiti cand intri.

Fapta de mai jos se inscrie perfect in Grupa de Crima Organizata, iar in orice tara civilizata, Parchetul se autosesizeaza!

Consider ca prezentele inregistrari sunt dovada esecului profesional al Prim Procurorului Xenofonte Purcarea, un om slab, cu care interlopii Judetului Calarasi se sterg la cur, de mai bine de un deceniu. si sa nu uitam articolul ” Operatiunea Cotofana” din Experimentul Lehliu, in care zeci de mame cu sugari si copii mici acasa au fost arestate si abuzate de DIICOT, tinute fara apa si tratate ca niste tarfe care nu si-au indeplinit norma de venit, ca mai apoi, toate dosarele sa fie inchise in mod rusinos.

.

Tu ai da spaga lunar 10.000 de euro, daca (sa zicem prin absurd) esti in locul Chinezului, cand o disparitie cu transare costa 30.000 de euro?

In timp ce primarul sta 5 ore pe zi sa pandeasca dusmanul, in Orasul Lehliu Gara este un jeg de nedescris