Principele Nicolae

Principesa Alina-Maria a României a născut un baiețel frumos si sanătos. După mai bine de trei decenii de instabilitate, de corupție generalizată si haos administrativ in România Educata, Alina- Maria si Principele Nicolae reusesc să redefinească conceptul de cuplu Regal in societatea noastră (atât de greu încercată).

Societatea Românească

În lipsa unui set de repere clare și cu oameni ca Ciuca si Arafat, Societatea Românească are nevoie de repere si modele, care să ajute la evolutia societații și reducerea corupției.

Principesa Alina Maria a României, a devit Regina Sufletelor, inregistând o crestere a popularitații incredibilă.

România are nevoie de oameni educați, cu bun simț, are nevoie de repere și radacini solide, pentru a evolua.

Principele Nicolae si Principesa Alina- Maria ofera un exemplu și un model de conduita pentru intreaga societare.

Familia Regală in Europa

„Şi ne privirăm faţă în faţă, poporul meu şi eu. Acesta a fost ceasul meu, un ceas ce n-a fost dat multor fiinţe pe lume, căci în acel ceas, scumpii mei români nu aclamau numai o idee, o tradiţie sau un simbol, ci aclamau şi o fiinţă pe care ajunseseră s-o înţeleagă. Străina venită de peste mări nu mai era străină. Era a lor…” – Regina Maria în memoriile sale

Familia Regală a reprezentat si reprezintă un element cheie in validarea unor decizii importante pentru evoluția societații, un element de stabilitate si un factor cheie in corectarea anumitor derapaje in societate. Rezultatele le vedem in Olanda, Monaco, Belgia, Marea Britanie, Finalnda, Suedia, etc.

Familia regala in Europa

Offf… si Tessy!