Spitalul Judetean Calarasi

Să te ferească bunul Dumnezeu să ajungi la vreun spital Calarasean! Este un adevăr trist însă de dorit să nu ai nevoie de serviciile medicale de pe rază Județului.

Complet politizată, structura Județeană de spitale se află într-o degradare greu de cuprins, iar degringolada din unități este halucinantă.

Un Fake News transformat in „bomba media”

Spitalul Județean Călărași se confruntă cu un lanț de scandaluri care nu se mai termină, cu probleme legate de posturi, cu probleme administrative și din păcate, chiar dacă Iliuță Vasile- zis Zeul Zeilor (Președintele Consiliului Județean Călărași- PSD) a depus ceva efort să modernizeze pe ici-colo, structura putredă, coruptă și infectată, cea care conduce Spitalul, a rămas branșată politic și intactă.

Asa a aparut Pusa ( Stan Profira- sefa sectiei chirurgie) pe canalul de propaganda al PSD, cu o stire bomba legat de pacientii care stau cu ciucurelul baț și nu pot sa manance din cauza asistentelor mult prea sexy! Asa au ajuns asistentele de la Calarasi in presa nationala, prezentate de conducere ca usuratice si reduse la minte.

Stan Profira

Poza din front, la fel ca si continutul este un fake news (in articolul de la Calarasi Press)! La fel de interesant este si faptul ca nimeni nu revendica articolul!

O porcărie de articol preluat la nivel național cu zeci de titluri pompoase si inregistrari audio

Curios din fire, am făcut o vizită la Spitalul Județean Călărași, unde am găsit pe partea de personal femei frumoase, asistente tinere, însă nici vorba de dezmațul menționat de doamna Profira! Mai mult decât atât, am vorbit și cu angajații de sex masculin de pe salvare, SMURD și cu pacienții, unde am aflat că nu există nimic anormal sau deplasat în spital!
Ceea ce este grav însă, este faptul că acest fake news a apărut în contextul unui șir incredibil de porcării care se petrec în spitalele Calarasene și poate fi considerat o fumigenă ieftină, menită a lua atenția de la jaful și corupția din unități.

In Spital problemele sunt de alta natura, iar cauza acestui fake news tine de concursul pentru posturi si de sicanarile intre medici si management

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor să înțeleagă mlaștina corupției în care ne zbatem cu toții. Nu este pentru oricine, nu este ușor de citit, însă este gratuită și oferit cu multă trudă, iar cele 8000 de exemplare rămase, încă te așteaptă. 266 de pagini de adevăr, fără interese obscure.

Cartea se poate descarca in format pdf si aici:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [43.30 MB]