buraga costel

Care este legatura dintre Iacomi Iulian (Imparatul), Iulian Dumitrescu- nasul ( zis Albanezul), Gheorghe Dobre (Primar Liberal) si incredibila Coruptie din MAI Calarasi? Doar in episoadele exceptionale din Experimentul Lehliu.

PNL Calarasi- un partid de borfasi, criminali, violatori si curve! (Cine nu crede sa vina in Primaria Dor Marunt sa intrebe care dintre angajatii Primariei a facut puscarie pentru viol, care pentru talharie, care pentru omor, care pentru pedofilie sau alte infractiuni. Este foarte usor de verificat!)

Intre toti astia, Iulian Dumitrescu este cel mai mare talhar care a putut sa apara pe scena politica Romaneasca, iar alaturi de Iulian Iacomi si de Dan Motreanu, au reusit sa manjeasca toate structurile MAi Calarasi, Pompieri, Politie, Parchete si Judecatorii.

Episodul de la Modelu prezinta o Romanie trista, a unor oameni abuzati de cei care ar trebui sa ii protejeze!

Politia Romana (in Calarasi)- o structura in care toate jegurile si potaile si-au gasit odihna! La Dor Marunt si Modelu oamenii cu afectiuni psihice sunt abuzati, umiliti si batjocoriti chiar de politisti.

Episodul de la Modelu este o realitate trista si un episod constanta in Judetul Calarasi, parazitat si infectat de o structura exceptionala de rubedenii, infiltrati ai liderilor politici si nu numai. Vorbim de o realitate trista, abuzuri, pe care le platim din banii nostri, zi de zi!

Episodul Complet

Vasile din Modelu (Judetul Calarasi) vine la sediul Politiei sa depuna plangere. Are inspiratia sa inregistreze episodul! Vine batut si pleaca din sediul politiei multumind lui Dumnezeu ca inca mai este viu!

Acum sa ramana cititorul/ ascultatorul sa judece!

Analfabetismul in structurile MAI Calarasi

Un alt aspect important il reprezinta analfabetismul in structurile MAI Calarasi. Oameni bagati de diversi primari in structurile MAI, care dau raportul saptamanal si sunt utilizati ca unelte de Crima Organizata. Un astfel de exemplu este Pacionea Viorel- MAI Lehliu Gara, renumit pentru slugarnicia fata de Primarul Iacomi Iulian si pentru sutele de amenzi date dusmanilor acestuia. Pacionea Viorel creste capre si oi, iar in timpul liber manjeste Ministerul Afacerilor Interne, punand la dispozitia Crimei Organizate serviciile de politist „sclav”.

Un episod amuzant a avut loc in urma cu putin timp, cand Pacionea Viorel a urmarit o masina la indicatile Primarului Iacomi, iar cand soferul a venit la masina, a fost amendat de Pacionea exemplar, si implicit a ramas fara permis. Pentru a scrie insa hartiuta, a avut nevoie Pacionea de 90 de minute! Pacionea Viorel este renumit pentru faptul ca nu stie sa scrie.

Mai jos ravaselul:

Victima a depus plangere penala, mai ales ca se afla parcat si cele scrise de Pacionea sunt minciuni, dovedite de inregistrarile video, de care omul a facut rost.

Pacionea Viorel locuieste in „Orsi Lehliu Gara” si si-a insurubat familionul in structurile MAI, fapt generalizat in Calarasi! Capacitatea de scriere se invarte in jurul a 20 de cuvinte pe ora si nu este departe de performantele Sefului Politiei Lehliu Gara- Buraga Costel!

pacionea viorel