Tribunalul Calarasi

Legea este una pentru toți! Nu există o lege pentru omul sărac și una pentru omul bogat, cu atât mai puțîn o lege pentru cel slab și una pentru cel puternic!

Justiția este un element esențial într-o societate sănătoasă iar încrederea oamenilor în sistem trebuie să fie totală, asta pentru că justiția este oarbă, iar înfăptuirea justiției nu trebuie să țînă cont de câte relații ai și prin cine!

Cum a ajuns un dosar de permis suspendat să fie amânat la Calendele Grecești- la Calarasi

Anul trecut, primarul Iulian Iacomi a rămas fără permis de conducere, din cauza consumului de alcool. Primarul a contestat imediat măsură și a pierdut la Tribunalul Lehliu Gara. A făcut iar apel și a încercat să amâne cât de mult poate decizia Judecătorilor. Pentru acest lucru a apelat la un prieten- Dumitru Alexandru (pus de PNL în fotoliul ANPC Călărași), soțul doamnei Judecător Dumitru (Tribunalul Calarasi)!

Din informații apropiate de caz, aflăm că Iulian Iacomi a exercitat presiuni pentru a amână cazul aflat la Tribunalul Călărași până la Calendele Grecești.

Am urmărit cu interes toată povestea, dar și relatările celor din anturajul Împăratului, legat de efortul depus de acesta pentru a influență decizia doamnei Judecător. Asta pana cand a aparut amanarea, in mod oficial! O adevarata golanie!

In loc sa primeasca un termen de 1-3 saptamani, a primit termen de 8 luni+, timp in care Interlopul conduce linistit bibiul

Cum la Lehliu Gara a fost refuzat (de catre Judecatoare) , Iacomi a aruncat pe piață prin Marin Badea (Ziarist Interlop), câteva cazuri unde doamnele Judecătoare de la Lehliu Gara au mai avut câte o scăpare!  Asta că să le arate pisica! Adica le-a tavalit putin!

La Călărași însă, a trecut prin Judecători că prin brânză!

Așa a ajuns un banal caz de permis suspendat pe motiv de îmbibare cu alcool, să se judece în baza unor legi pe care tu, muritorul, nu le vei înțelege EVER!

O lege pentru tine și una pentru ei, pentru Crimă Organizată, pentru aceste fecale, numite generic „politicieni”, care parazitează în haită comunitatea până o omoară.

Așa a rămas Iacomi cu carnetul de conducere încă 8 luni!

Dacă ținem cont de faptul că frățiorul Ion Iacomi, un alt PNL-ist iubit de comunitate, se plimbă în mod curent beat mort prin comună, fără că nimeni să îl oprească, ne putem formă o imagine completă a situației.

Parchetul Xenofonte vinovat de Corupția din Județul Călărași

Se aplică legea la toți cetățenii din Județ cu o dăruire incredibilă, nu însă și celor din Crimă Organizată Politic! De când a preluat Xenofonte Purcărea Parchetul Călărași, până și omorurile cu minori comise de elită Județului, sunt trecute la „autor necunoscut”.

Nu a existat un singur caz de corupție în Județ, în ultimii ani, care să fie procesat de Parchetul Xenofonte (Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași).