valea argovei

Scene incredibile in localitatea Valea Argovei din Judetul Calarasi, unde un Consilier Local dintr-un partid obscur, ii inregistreaza pe colegii analfabeti si ii expune mai ceva ca in filmele pentru adulti. Si ca sa fie treaba buna, le arata „pe mana lor” cat de inapoiati sunt!

Azi a venit cu o banala solicitare de rechizite pentru copii si cu aparatele de fitness!

In sala de Consiliu se afla si GINERELE Imparatului (Iacomi Iulian)- Dragos Costea (PSD)

Dragos stie sa citeasca pe litele, urmarind cuvintele cu betigasul! Ginerele Imparatului apare cand este solicitat, fie ca bombardier, fie ca suporter la Valea Argovei sau Frasinet! Tacsu militian, este mare sef la GAL Valea Argovei- rezervist MAI- pensionat la frageda varsta- Dl Costea Voicu.

La Valea Argovei mare lucru nu au facut, asta pentru ca actualul Primar este in functie de aproape doua decenii si nu renunta la fotoliu nici mumificat.

Dar sa vedem un Ginere Imparatesc cum citeste:

Cum a infiletat Iacomi Iulian analfabetii in toate structurile administrative Calarasene?
Ginerelul in materialul celor de la RECORDER- EXPERIMENTUL LEHLIU.

Dar cine le face viata grea elitelor din PSDNL- Valea Argovei?

Pe numele adevarat de Moldoveanu Gabriel Lucian, asta le da mare bataie de cap alesilor locali, inregistreaza toate sedintele de consiliu si le arata locuitorilor ce anume au votat!

Galceava

Experimentul Lehliu vine in ajutorul Primariei Valea Argovei si doneaza 4 tevi de sonda diametru 70 mm x 8 mm grosime, pentru confectionarea unor aparate de fitness moderne si interesante.

Din stocul de teava de sonda cumparata din curtea Primarului Iacomi (Imparatul), teava aflata sub sechestru, din cauza anchetei DIICOT legat de caz, oferim Primariei Valea Argovei o teava de sonda de calitate, moca, iar daca este frecata bine, iar fetele sunt mai zdravene, vor luci tevile mai ceva ca inox-ul!

Ziaristul Interlop Marinica Badea este suparat fleasca pe astia ca nu ii dau contracte de media! Asa ca ii trosneste de cate ori poate.

Cum au rezolvat fratii Turci problema cu fitness-ul, in lipsa otelului folosit de masculi la confectionarea Iataganelor si pumnalelor?

In Rusia, daca au avut otel la discretie, fitness se face la bara!

Iar daca ai mai multe bare de otel, pierderea de calorii creste

Insa Turcii perfectioneaza tehnica de fitness fara prea multe resurse! Astia nu au nevoie de aparate scumpe!

Cecenii ne ofera o lectie cu exercitii de grup pentru armasarii adevarati, cu mare aplicabilitate pentru Interlopii Calaraseni si nu numai- Varianta Tehno- propusa pentru Valea Argovei- NU NECESITA APARATE!

Si varianta originala, pentru a intelege Romanii de ce Cecenii sunt atat de uniti in ceea ce fac, de determinati si de temuti pe campul de lupta

Cel mai probabil si la Rihanna au utilizat tot teava de sonda…

Pe canicula asta, cu siguranta vom avea la Valea Argovei un adevarat festival!