iulian dumitrescu pnl

Omul ca individ este lipsit de valoare în ecuația unui areal geografic. În grup însă, de 100, 1000 sau 10.000 de oameni, omul capătă un impact asupra mediului în care trăiește, reușind ceea ce în natură, se traduce prin modelarea totală a mediului înconjurător și implicit dominarea zonei detinute.

Iliuță Vasile este doar un om, chiar dacă toți îl știu drept: Zeul al Zeilor și Împărat al Împăraților. În fapt, el a devenit Zeu prin capacitatea lui de a construi și de a coagula, un om mare, prin prisma realizărilor, oricât l-ar mânji Marin Badea (zis Shogunul).

Iliuță Vasile a reușit să-și coaguleze o echipa oriunde a mers, să depășească barierele de convingeri politice, pe cât de anemice în Călărași, pe atât de absente. Iliuță a fost zeificat de oameni, de cei de lângă el, care au înțeles să aprecize ceea ce el, omul, a reușit să rezlizeze într-o viață de om, fără studii la Sorbona, asa cum Stan Bucur (zis Zeul) a primit aceiasi porecla, zeificat de apropiati pentru bunatatea, harnicia si priceperea lui.

Insa sa intelegem personajele din prezentul articol, sa le adulmecam.

Stan Bucur- un om care poate lumina ziua oricui, om harnic si respectat in comunitate, un om exceptional si un parinte desavarsit.

Iulian Iacomi- Primar al Orasului Martir Lehliu Gara- zis Imparatul, analfabet si lider de Clan, cu suflet de drac si inima de piatra.

Dan Motreanu- Starleta a PNL, mare Vataf peste adunatura de Liberali din Bucuresti, membru al Gruparii Iacomi si implicat in operatiile de spalare de bani in zona Judetului Calarasi.

Iulian Dumitrescu (zis Albanezul)- Starleta a PNL, mare Vataf peste adunatura de Liberali din Bucuresti, membru al Gruparii Iacomi, un hot ordinar care a jefuit Orasul Lehliu Gara si Judetul Calarasi, prin contracte date de Iacomi si Filipescu, catre firme detinute de taticu si nu numai.

Gigi Giurcan- Șef DGIPI (Direcția Generală de Informații și Protecție Internă) la momentul cu pricina. Cumartul lui Dumitrescu (devenit ulterior evenimentului). Gigi Giurcan este sotiorul Ameei Giurcan- sefuleasa USR Calarasi.

Iliuță Vasile- Membru PNL la acel moment, considerat prea periculos din prisma capacității de coagulare și a carismei.

Xenofonte Purcarea- Prim Procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Călărași, membru al Grupării Iacomi (zis Padrino).

Marin Badea- Ziarist, pamfletar, interlop. Un criminal din echipa Împăratului, care pentru o pungă de galbeni merge și se vinde, sau te vinde, dacă are ocazia. Marinică Badea este lipsit de principii, de conduită și se consideră un haiduc într-o mare de hoți și de hoate. Poate cel mai important aspect al lui Badea Marin, unul definitoriu, este că nu are suflet! Este un diavol trist și singur, care cutreieră fără noimă și noțiunea timpului, Câmpia Bărăganului.

Nu dau toată șleata de moldoveni ai lui Iacomi pe praful de pe talpa Zeului și Dumnezeu mi-e martor!”

Consilier Local in Primaria Lehliu Gara (ala mai apropiat de Banescu…) – Mai 2022

Și nu uita: Interlopii sunt ființe sfioase, rușinoase și nu suportă lumina, expunerea publică, iar tot ceea ce fac, toate hoțiile, măgăriile, ilegalitățile,  este făcut  în liniște și pe întuneric. Expunerea pentru Interlopi (legat de faptele murdare) este catastrofală!

Pentru a înțelege prezentul articol, este necesar să parcurgi toate articolele din experimentul Lehliu, de la primul până azi, pentru a înțelege contextul, pentru a trăi alături de personaje și mai ales, pentru a trăi cu intensitate, așa cum și Interlopii o fac, fiecare parte a acestui material.

Așa că oprește coloana sonoră de mai jos și pregateste-te să intri în Lumea Zeilor, în Lumea Interlopilor Calaraseni. Un material așa cum nu găsești în media aservită (centrală).

Era perioada Cumetriilor, iar Iulian Dumitrescu papa sute de mii de Euro de la Lehliu Gara si Calarasi

Iliuță Vasile era în PNL și lua avant într-o zi cât alții în 3 ani. Iulian Dumitrescu a sesizat devreme că Ilie va reprezenta o mare problema, un impediment în calea contractelor primite de la Filipescu, din care Dumitrescu a tras sute de mii de euro. Deci totul se reducea la bani, mulți bani, bani furați de la tine, din păcate.

Albanezul a gândit o acțiune, însă nu avea cum să o implementeze: Trebuia să scape de Iliuță Vasile, iar singură modalitate de compromitere, în cazul în care lua avant, era una clasică. Îl filmezi cu o starletă și apoi când ia avant, îl expui în mod public și îl arăți că pe un descentrat și un degenerat.

Însă Albanezul avea nevoie de ajutor, așa că Iulian Iacomi a realizat „lipeala” cu Gigi Giurcan, care atunci era Șef la 2 și 15″, cel mai Secret Serviciu al MAI. Asa a inceput cumetria Giurcanilor cu Iulian Dumitrescu.

Ideea era foarte simplă și era una probată de Împărat în cazul îndepărtării unui Părinte care deranja avântul Împărătesc: Îi pui cuțitul la gât să se dezbrace și îi faci poze. Dacă nu pleacă de bună voie, dai pozele la toți și arăți ce face Popa!

Operațiunea „Ciucurelul”

DGIPI cu sprijinul unor operativi din SRI Călărași, la acel moment, au realizat o acțiune în Călărași, în care Iliuță Vasile a fost adormit după ora prânzului cu somnifere, a fost dus în camera, dezbrăcat și fotografiat alături de o fată tânăra și frumoasă, care trebuia să mimeze contactul sexual. In timpul event-ului, au realizat astia ca Ilie este „destul de dotat”…

Evenimentul a avut loc pe malul Dunării, unde „Echipa Câștigătoare” a PNL, inclusiv Iulian Dumitrescu, făceau team-building, la pescuit de crap.

După ora 14.00, în băutură lui Ilie a apărut somniferul, iar că să fie treaba bună, au pus doză dublă de somnifer.

In 25 de minute, Ilie a ajuns lemn, in pat! Atat de lemn era, ca era aproape anesteziat. Acest fapt se vede si in poza de front!

Experimentul Lehliu are cunoștință de aceaste evenimente din 2020, când în interiorul Clanului se punea la nivelul lui Motreanu, Dumitrescu și Iacomi, problema utilizării înregistrării, pentru a scapă de Ilie și pentru a răzbună îndepărtarea lui Emil Dumitru din PNL Călărași și expunerea tovaresei Anca Simina Popescu -MADR (protejată lui Dănuț)- relatari aparute ulterior, in discutii. Ei considerau ca dezvaluirile din Experimentul Lehliu sunt strict datorate lui Ilie. Insa cel mai important element a fost excutia omului lui Iacomi si a lui Dumitrescu din IPJ Calarasi- Marele Iorga (vezi media legat de Marian Iorga zis Zeus).

Dan Motreanu a făcut o serie de vizite în Comună Dor Mărunt, unde este asociat în diverse firme cu Iacomi și Vătafu (Secretarul Comunei Dor Mărunt- tot un escroc din clan). Se pot vedea poze in Experimentul Lehliu cu Dan Motreanu la Dor Marunt.

Marin Badea folosit pe post de bată dar plătit regește

Marinica a lovit in Ilie cu o cadenta aproape zilnica, fie pe facebook, fie in marinbadea.ro, fie in ziarul pe care il vinde in Calarasi, cu 2 ron, ziar care este in esenta, lipsit de continut.

In urma cu cateva zile, pe masura ce Gruparea a realizat ca Iliuta Vasile nu isi va respecta promisiunea de a ceda PSD Calarasi lui Iacomi si Barca, astia au decis publicarea materialelor asa ca Badea a facut un intro, un material in care Iliuta Vasile este aratat alaturi de curve si homosexuali, cu poze explicite si detalii, insa toate false.

Imediat cum a publicat materialul, Marin Badea mi-a trimis poza cu Iliuta, poza pe care nu a inclus-o, cu mentiunea ca vor publica tot materialul…

La vizita lui Ilie la Hanul Rustic, Imparatul a cerut primirea lui inapoi in PSD Calarasi, precum si plecarea lui Ilie

Daca va amintiti de vizita Zeului Zeilor la Hanul Rustic, Ilie a primit un ultimatum pentru a pleca din PSD si pentru a preda Partdul Gruparii lui Iacomi, iar Barca Constantin trebuia sa preia fraiele, cu Iacomi in carca. Ilie a primit filmuletul si pozele spre vizionare, dar si ultimatumul.

Ilie, insa, a promis, iar de promisiune a uitat!

Așa a ajuns Pîrloagă să stea scai la fiecare conferință Județeană și să întrebe de soarta lui Iacomi!

Partidul că o curvă, ca un bordel, plin de târfe raioase.

Împăratul nervos a mieunat mereu și insistă prin Pîrloagă să îl pună pe Ilie în mod public, să anunțe primirea tarfelor Iacomiste înapoi în partid!

Însă ieri, după publicare articolului lui Badea, Ilie a înțeles că vor folosi materialele, iar Ilie a cedat! O zi mai tarziu, a promis în mod public primirea lui Iacomi în Partid, urmând să-și anunțe demisia, în zilele următoare.

Pirloaga il toaca pe Ilie cu Iacomi, Iacomi, Iacomi- la fiecare sedinta! De data asta a confirmat, Iacomi revine!

Juramantul Imparatului

Prezentele evenimente trebuie privite in paralel cu incarcerarea cumnatului lui Iacomi de la Ecoaqua pentru mita si cu inceperea procesului lui Marian Iorga (zis Zeus) la Tribunalul Calarari, proces anuntat in urma cu doua zile in media locala, miscari pentru care tot Ilie este considerat responsabil (in ochii Gruparii)!

https://www.agerpres.ro/justitie/2022/07/06/dna-marian-iorga-fost-sef-al-ipj-calarasi-trimis-in-judecata-pentru-coruptie–945876

Iacomi Iulian în urmă cu câteva luni de zile, văzând că nu este primit la masă de poker a PSD, iar Ilie îl duce cu zăhărelul, a jurat în față unei audiențe generoase că îl va distruge pe Ilie și îi va trimite copii în exil: ” Jur pe ce am mai sfânt, că voi urină pe porțile de la fermă lui Ilie, voi sfâșia și voi vinde toate terenurile pe care le are și îi voi trimite pramatiile în exil” Iulian Iacomi- Primar Lehliu Gara.

Informația a fost confirmată din două surse diferite și independente, iar Iliuță Vasile a fost informat de „legământul acestuia” două zile mai târziu!

Marinica Badea vine cu clarificari si recunoaste ca are inregistrarea video, inregistrare primita de la Iulian Dumitrescu si faptul ca este gata sa ii dea drumul pe piata

Iulian Dumitrescu a pierdut PNL Calarasi, a pierdut banii din filiera de partid, are oamenii anchetati si umiliti, iar Iliuta Vasile ii incurca pe toti.

De șantaj știu toți din Clanul Iacomi, inclusiv Prim-Procurorul Xenofonte Purcărea, care participa la acțiune prin întîrzierea dosarelor celor din Clan! De exemplu, sesizarea la Poliție făcută în cazul furtului de alimente din Spitalul Lehliu Gara, împotriva numitului Dinga Mircea (zis Mircică), a fost ținută în sertar vreme de 8 luni! După 8 luni de zile, au ajuns ăștia la faza de declarații, după ce Buraga a plimbat dosarelul la Băneasca, Băneasca la Xenofonte și de acolo…

Va ma amintiti de Prim-Procurorul care era sa iasa batut din birou de Presedintele de Consiliu Judetean Calarasi?

https://ziare.com/stiri/justitie/vasile-iliuta-l-a-amenintat-pe-procurorul-care-il-ancheta-1665049

Reteaua este complexa insa toti, dar absolut toti, vor sa il vada pe Iliuta Vasile, mort!

Este cazul acum ca Iliuta Vasile sa-si prezinte demisia din PSD si sa se pregateasca de exil impreuna cu familia?

Este Iliuta Vasile un Zeu al Zeilor?

https://newsweek.ro/investigatii/proaspatul-baron-local-iulian-dumitrescu-pnl-lua-chirie-de-40-eurometru-patrat-de-teren-arabil