hanul rustic

Doua decenii de evaziune fiscala la Hanul Rustic din Ogoru (Lehliu Gara), unde nu exista Legi (aplicabile si pentru ei)!

Nu se platesc taxe, nu exista cerinte, iar mesenii sunt serviti de zilieri si de angajatii primariilor, care intind mese si spala toaletele.

Doua decenii de jaf acoperite de Tifrea de la ANAF Calarasi (acum transferat in Prahova la Iulian Dumitrescu), de Petrica Ivascu de la ANAF Lehliu Gara, de Apele Romane, ANPC si Directia de Sanatate Publica. Totul realizat cu ajutorul si suportul SIR Calarasi, care nu a permis nimanui sa puna piciorul acolo.

Hanul Rustic a fost trecut pe numele nepotelei lui Iulian si pe numele lui Rica (zis Zgaibant sau Pompierul Interlop), pentru eficientizarea operatiunilor.

100 de Euro/ meniul, fara TVA ca nu se pune!

Salmonela, mizeria si sutele de tone de gunoi sunt la ele acasa

ITM Calarasi raspunde solicitarilor- Hal de raspuns!

Peste 25 de solicitari au fost facute catre ITM Calarasi pentru a stopa utilizarea sclavilor la Hanul Rustic. Toate insa, au nimerit pe masa lui Dumitru Nicolae (PNL Calarasi- analfabet), mare iubitor de petreceri la Hanul Rustic.

20.000.000 de euro – evaziune fiscala (valoare estimata)

Acestea a oferit intr-un final un raspuns unuia dintre deponenti! Raspunsul este halucinant:

Firma fara angajati, fara bucatar, serveste pulimii sute de meniuri, organizeaza petreceri cu sute de persoane, nu plateste taxe si nu raspunde in fata legii!

Si pentru ca au trebuit sa dea un raspuns, a venit cel semnat de Iordan Ionela. Bag de seama ca Iordan Ionela habar nu are ce porcarie a facut, punand semnatura pe mizeria scrijelita de Dumitru Nicolae!

Cat impozit plateste Imparatul pentru complexul de la Hanul Rustic: Cat de-o ciunga! Impozit pe 200 m2 construit, cand acolo sunt construite 8.000 m2, cu pivnite, lacuri, sali de dans, camere de hotel pentru orgii sexuale si altele.

Taxele si impozitele sunt pentru prosti!

Insa Imparatul are o serie de probleme: Daca vine unul si ii ia bucata de teren din fata Hanului (care apartine Statului Roman) si sapa un sant adanc de jur imprejur, in cautarea unor vestigii din Neolitic, la Han mai ajungi doar cu parasuta, iar lucrurile se precipita!