ciprian pandea

Oare cum au ajuns astia din Romania Educata in aceasta situatie? Cu un Premier plagiator, adus din armata, soldat, Romania Educata merge pe repede inainte catre Romania Esuata.

In Cuza Voda- Judetul Calarasi, gasesti singurul om politic din tot Judetul: Monica Silvia Ceausescu!

Nu reusesc insa, sa inteleg ce anume este gresit? Cum a ajuns Monica in Echipa de violatori, puscariasi, criminali si pedofili, din PNL Calarasi! Oare nu merita si Monica un Partid liber de astfel de gunoaie?

PNL Calarasi condus de un Popa- Ciprian Pandea

„Oamenii treceau pe langa casa popii,clatinau si ziceau:Popa Pandea e omul dracului”

„Si-am vazut ridicandu-se din mare o Fiara 1 avand zece coarne 2 si sapte capete 3; si pe coarnele ei, zece steme; si pe capetele ei, nume blasfemiatoare” Apocalipsa dupa Ioan

„Si-am vazut [iesind] din gura Balaurului si din gura Fiarei si din gura Profetului Mincinos trei duhuri necurate, ca niste broaste”

Apocalipsa dupa Ioan

Domnule Presedinte Pandea,

Nu merita Monica un Partid liber de criminali, escroci, violatori si pedofili? Un partid fara Iacomi si Gogosel?

Putem considera ca utilizeaza PNL violul ca arma in obtinerea de voturi?

De ce nu aveti pe contul de facebook poze si cu celelalte domnisoare din PNL Calarasi: Dan Motreanu si Iulian Dumitrescu?

Un partid fara Marin Badea?

Aveti puterea, domnule Pandea, sa va scuturati de Satana (Ilie a reusit!)? Sa transformati PNL Calarasi int-un partid care sa aiba grija si sa cultive principiile lui Ghica si Bratianu?

Purcarea Cristian- PNL Calarasi- Consilierul personal al lui Ion Iacomi

Din partea PNL dor Marunt (tineretul Liberal) primim mesaje de incurajare…

purcarea cristian
Purcarea Cristian- PNL Calarasi

Destinul lui Xenofonte Purcarea (Prim Procurorul Calarasiului) si ale lui Purcarea Cristian, au fost, parca, mai imbarligate ca textele bibliei! Un lucru este cert, Xenofonte este cel vinovat pentru lasarea in libertate a criminalilor din Calarasi.

Porno balamul la Primaria Dor Marunt

Caldura mare la Dor Marunt, in inima Baraganului. Pe culoarele mici si mirositoare din primarie, bantuie cativa strigoi. Printre ei, doi angajati inteligenti si plin de entuziasm: Purcarea Cristian si Micu Filip.

Un nene, vine sa obtina o adeverinta, pentru un teren in tarlaua T 101, teren care la ora actuala este in intravilan. La ghiseul cu informatii, afla insa ca terenul este extravilan?! „-Pai, cum adica?!”

Este trimis la Micu Filip, care motaia in birou. Asta, flescait, ii confirma ca este extravilan terenul, chiar daca pancarta de intravilan este la 500 m distanta, iar in jurul ternului sunt case!

Nelamurit, merge omul sus la primar, unde pazea usa Purcarea Cristian, care, in salvari (pantaloni scurti si largi), se recomanda ca: ” Consilier propriu si personal al Primarului”.

Dupa 30 de minute de discutii cu Ion Iacomi, Purcarea si Joga Virgil, omul este convins ca terenul este extravilan.

Se duce jos si ia adeverinta!

Cand sa mearga omul la OCPI sa depuna actele, mare surpriza: Tarlaua este in intravilan de 10 ani+!!!! (prin HCL semnata de Primar?!)

Astfel de performante administrative sunt posibile doar in Comuna Dor Marunt, in Lacomi Land mai precis…

La etajul I al Primariei dor Marunt- numai violatori, puscariasi, criminali, etc, toti sub steagul PNL! Oare stie Pandea cati sunt?

Si poate va intrebati ce cauta distinsele doamne Procuror in Experimentul Lehliu? Pai cine este vinovat de incurajarea coruptiei in Judetul Calarasi?