coarna dumitru

In perioada in care a activat sub emblema PSD Calarasi, Coarna Dumitru a reusit performanta sa depuna cateva zeci de plangeri penale impotriva Crimei Organizate politic din Judetul Calarasi. Plangerile au fost facute atat de bine si de eficient, ca zi, 30.07.2022, structurile DIICOT/ DNA si Parchetul Calarasi nu mai stiu cum sa le mai ascunda, cum sa le amane si cum sa le tina din cercetare!

Practic, Coarna Dumitru a reusit performanta de a semnala dpv juridic cateva sute de cazuri deosebit de grave de furt, jaf, hotii, toate din banii publici ( de multe stie Xenofonte, insa Coarna a facut circ …).

Xenofonte Purcarea- Prim Procurorul Judetului Calarasi (zis Padrino), depune eforturi sustinute pentru a impiedica cercetarea in cazurile semnalate de Coarna si nu numai.

Pentru a oferi un exemplu, dosarul cu furtul de legume din Spitalul Lehliu Gara a fost plimbat intre Buraga- Banescu Liliana- Parchetul Calarasi aproape un an, iar pana azi, nu a fost nimeni sa ii ia declatie lui Danga Mircea, cel acuzat ca duce legumele la Hanul Primarului Iacomi (Hanul Rustic)- din motive de procedura!

Coarna insa, a avut puterea sa se rupa de mafia din PSD si sa stea pe picioarele lui, Iliuta Vasile insa, nu! Un lucru este cert, Coarna Dumitru este fara a exagera, omul de care Judetul Calarasi are atat de mare nevoie! Fara oameni ca Coarna vom ramane mereu saraci si sclavi!

Stiai ca: Coarna este rezervist MAI- adica fost politist! Coarna Dumitru este omul necesar in Judetul Calarasi, asa ca urmariti cu atentie evolutia omului, un fel de Spider Man, care nu vrea sa crape!

Asa ca Marin Badea si Imparatul au toate motivele sa fie nervosi. Asta stie sa scrie…

Deputatul Coarna Dumitru nu a mai incaput in PSD, in principal din cauza lui Paul Stanescu, care considera ca domnul Coarna reprezinta o piedica in fata starletei din PSD- Deputaul Barca Constantin.

Dupa ce a devenit independent, Coarna a luat „calea haiduciei”, a devenit haiduc, alaturi de Simion. Coarna imbraca cojocul de haiduc si incisivitatea acestora

Simion asta e moldovean! Oare ce crede el despre Iulian Iacomi, care asta tot Moldovean se crede? Urmas a lui Stefan ce Mare si Sfant!?

Cel care are o problema reala este insa Xenofonte Purcarea,la pachet cu Miu Madalia. Ei sunt cei care trebuie sa claseze si sa acopere toate dosarele, indiferent de fapte.

Dupa ce a incercat sa puna capat agoniei din Spitalul Sapunari, Hilfe a revenit la conducerea Spitalului, dupa ce a fost la Ilie unde a cerut iertare si a promis supunere la hotii si aranjamente. Soc la Spitalul Sapunari! Iacomi preia din nou Spitalul.

Gavrila zis Hilfe a revenit la sefia spitalului Sapunari, unde alaturi de Steluta (puscariasa)- au grija sa se fure cu cap si chibzuinta

Marin Badea- Ziaristul care te vinde si se vinde, ataca conducerea pusa de Iliuta Vasile pentru ca fura

Lucratori ai pamantului

Stiai ca Deputatul Barca Constantin lucreaza cam 100 de ha de teren? Nu este tot terenul al lui si nici nu are utilaje, insa asta nu conteaza…

Barca Constantin a scapat de Coarna Dumitru, iar acum sta pe carca lui Iliuta Vasile, poate moare asta! Barca este sclav si sluga a lui Iacomi Iulian, acesta declarand in public, supunerea si sustinerea- Imparatului.

Se poate observa ca Barca a dat jos 10 kg, asta dupa plecarea Zanei Maseluta, departe de el…

Deputatul Barca mai are 15-20 de ani si termina si casuta din Dor Marunt, la care lucreaza din 1999. El merge spicuit, vrea sa fie atragator, in speranta ca mai prinde vreo zana… Barca se transforma intr-un fel de Ferry Hunter de Baragan!

De retinut ca Deputatul Barca stie sa scrie si sa citeasca.

Stiai ca la DNA Bucuresti se discuta de ridicarea imunitatii lui Barca, in dosarul cu denuntatori pentru spagile date lui Barca de cei amarati care vroiau un loc de munca la Sapunari?

Iliuta Vasile nu se poate dezlipi de oamenii Imparatului, de analfabeti si talharii lui Iacomi- azi exemplul lui Meserie

Meserie a fost mana drepata a lui Ion Iacomi vreme de 30 de ani, azi mana stanga a lui Iliuta Vasile

Nicu Meserie este acum seful PSD Dor Marunt. Dupa ce merge la Ilie, la Ferma, sa dea cu pixul, merge la Hanul Rustic unde se arunca la picioarele Imparatului si toarna tot.

Practic, in Baragan, totul a ramas cum a fost…

Una din „fetele” Imparatului, aia caruia ii mancau fetele din pachet la liceu, a prins glas

Cezar Radulescu este omul pus de Iacomi la DSP Calarasi. Pe masuta din spate se vede o diploma in rama si o iconita…

Au ajuns Dracii Imparatului sa se apropie de cele sfinte?

Interesant este ca seful DSP Calarasi vorbeste de COVID, insa nu ne spune de ultimele cazuri de Ecoli, de la Hanul Rustic…

Iliuta Vasile a aprobat patrunderea lui Vatafu Alecsndru (Sclav in Clan- Secretar al Primariei Dor Marunt) in consiliul de administratie al ECOAQUA.

Vatafu este unul dintre cei mai mari hoti, un talhar la limita analfabetismului, care pret de doua decenii a jefuit la brat cu Iacomi Comuna Dor Marunt. Acum, asta a ajuns in CA al Ecoaqua, chiar daca la noi in comuna nu este apa curenta, nu exista canalizare, nu exista decat hotii si criminalii lui Iacomi.

Ce cauta Vatafu in CA al Ecoaqua? Pai Iliuta Vasile este santajat de Gruparea Iacomi, sa il bage pe asta pe statul de plata. Asta, pentru ca oricum, Vatafu are nivelul IQ modest si nu are ce cauta acolo!

12888 ron/ pentru Vatafu- fara sa faca nimic!

Vatafu este asociatul lui Dan Motreanu- alta starleta din PNL care iubeste copilasii si pozele cu acestia.

Pentru ca nu reuseste se curete PSD Calarasi, Iliuta Vasile trebuie sa-si dea demisia si sa se declare infrant. Predarea stafetei lui Barca si Crimei Organizate din Clanul Iacomi este iminenta. Vor urma inca 20 de ani de furt si saracie, in Judetul Calarasi.

Vrei o copie a cartii Experimentul Lehliu?

Intra si comanda gratuit cartea- contine Ed1-15 a ziarului Experimentul Lehliu.

https://domnitamaria.ro/home/83-experimentul-lehliu-ed-1-15.html