george simion aur

Deputatul Dumitru Coarna (de Calarasi) a fost fortat sa plece din PSD, pentru ca deranja mafia Calaraseana.

Dumitru a gasit un partener de coalitie cu pareri apropiate: Geroge Simion.

Tot spectrul presei abonate la diverse Grupuri de Interese, se chinuie cu toata puterea sa arate ca George Simion este omul rusilor, un tradator care ” te vinde” si „se vinde”..

Insa, cu cat se chinuie mai mult sa demonstreze aceste legaturi, cu atat Romanii inselati de curenta clasa politica formata din tarfe si pesti, se adapostesc la umbra AUR.

Astfel de momente nu sunt singulare, iar la adapostul unor evenimente asemanatoare si a coruptiei, au aparut mostrii.

Romania Esuata cu dovezi clare ale implicarii propagandei ruse la nivelul formatorilor de imagine, adapostiti la umbra diverselor outlet-uri. Totul in timp ce serviciile secrete se scarpina intre dinti, ghiftuiti de haleala in exces si obositi de vacantele fara sfarsit.

Romanii vor un Simion liber de Rusi! Vor un moldovean drept, corect, care sa puna capat mizeriei din Romania Educata. Oamenii vor un lider, iar cand apare unul, toate sperantele merg catre el. Insa, de ce face asta jocul propagandei Ruse?

https://romania.europalibera.org/a/aur-si-propaganda-rusa/31498813.html

George Simion

Daca George Simion se desprinde de propaganda rusa si imbratiseaza total lupta cu fatalaii din alianta toxica PNL-PSD-UDMR, Simion ajunge presedinte si zdrobeste la parlamentare mafia politica existenta.

Oamenii au nevoie de un lider, iar Simion vine puternic din umbra! Iar Coarna ii este alaturi!