Paul Stanescu

Saptamana viitoare, marti sau miercuri, PSD Calarasi va anunta oficial primirea criminalilor din gruparea Iacomi inapoi in PSD Calarasi, sub conducerea lui Barca Deputatul. Alaturi de lichelele Iacomiste, vor veni si urmatoarele organizatii: PNL Nicolae Balcescu, PNL Frasinet, PNL Dor Marunt si PNL Lehliu Gara, PNL Valea Argovei, PNL Lehliu Sat.

Informatia este din inregistrarile ambientale obtinute din sanul Gruparii lui Costache (Sofian), confirmata cu informatii din PSDBucuresti (surse de incredere).

Membrii care nu vor veni alaturi de migratori in PSD, vor suferi consecintele deja clasice in zona: controale, amenzi, batai, disparitii misterioase, etc.

Aranjamentele au fost facute intre Paul Stanescu- Ciolacu si Iulian Dumitrescu, prin troc! Trebuie mentionat ca Paul Stanescu vrea sa ii asigure finului Braca, un viitor stralucit.

Totul a fost bine organizat, urmand ca saptamana viitoare sa fie anuntata linsarea lui Iliuta Vasile, care va primi cel mai probabil sentinta cu condamnare, de la Bucuresti. Totul a fost aranjat.

Pe plan intern, Parchetul de pe Langa Tribunalul Calarasi a primit indicatii clare sa inchida dosarele lui Iacomi, toate.

Imparatul incepe o noua viata, alaturi de tine, pentru ca te iubeste, are nevoie de tine, pentru ca el este o plosnita si are nevoie de gazda.

Xenofonte Purcarea a inchis peste 15 dosare grele pe numele lui Iacomi, sa aiba omul cale libera

Unul dintre dosarele in care incepuse urmarirea penala, este dosarul Zului (Stan Bucur), dosar in care Iacomi a furat hectare bune de pamant, atat de la Primarie cat si din agoniseala omului. Xenofonte si Banescu Liliana au inchis dosarul, insa, exista ceva probleme,…

Ceea ce este un furt grosolan, constituire de grup criminal organizat, conform evaluarii doamnei Banescu, se termina prin a se constata ca este vina Zeului ca a stat in fata intereselor Impratesti. ceea ce surprinde este faptul ca Organul de Cercetare Penala da in motivare lectii de drept, victimei si indirect, ii spune acestuia ca nu a procedat cum trebuie…

Trebuie sa amintim aici ca Iulian Iacomi a dispus construirea unui gard perimetral fara poarta, in jurul casei omului, sa nu mai poata asta intra.

PNL scapa de tarfele din partid

Violatorii, criminalii, tarfele din PNL Calarasi, inclusiv Marin Badea (ziaristul), vor trece la PSD, unde vor aduce toata experienta lor.

Tovarasului Ilie ii mai ramane sa se roage…

Prea mic pentru un razboi atat de mare, Ilie iese cu bilele Imparatesti bagate pe partea dorsala, iese mic, insignifiant si va trebui (cel mai probabil), sa scoata portile de la ferma, sa nu mai aiba Imparatul unde urina!

Cat despre PSD Calarasi…

Care PSD Calarasi? A existat in istoria Judetului un Partid?

Imparatul a promis o epurare cu extirpari dureroase si vor incepe cu Nicolae Râjnoveanu, insa lista este lunga si pregatita deja.

Don`t worry be happy….

Cartea Experimentul Lehliu – Comanda gratuit

https://domnitamaria.ro/home/83-experimentul-lehliu-ed-1-15.html

cartea experimentul lehliu
cartea experimentul lehliu