Badea si asistenta

Marinica Badea a primit ultimele indicatii legat de murdarirea Presedintelui de Consiliu Judetean- Iliuta Vasile. Calare pe cadavrul lui Ilie, Badea incerca sa toarne laturi si sa manjeasca cat poate, insa, intamplarea face, ca Ilie nu este total mort! Asta inca traieste, nu a murit…

Importanta este insa atingerea si murdarirea copiilor acestuia, in iminenta debarcare de la CJ Calarasi.

Marin Badea- Ziarist, pamfletar, interlop. Un criminal din echipa Împăratului, care pentru o pungă de galbeni merge și se vinde, sau te vinde, dacă are ocazia. Marinică Badea este lipsit de principii, de conduită și se consideră un haiduc într-o mare de hoți și de hoate. Poate cel mai important aspect al lui Badea Marin, unul definitoriu, este că nu are suflet! Este un diavol trist și singur, care cutreieră fără noimă și noțiunea timpului, Câmpia Bărăganului.”

Marin Badea trebuie citit, trebuie inteles, insa mai inainte de toate, trebuie sa pleci de la ideea ca este doar un sclav, o sluga umila, o nevertebrata. Daca avea ceva de reprosat tovarasului Ilie, putea sa o faca fara a implica copii acestuia.

Ceea ce este amuzant, insa, este ca a preluat Marinica ideea cu apelurile telefonice trucate, de la mine

Intrebarea este cum a ajuns Iliuta Vasile in aceasta situatie? Chiar nu gasea el 100.000 de euro sa bage intr-un post de televiziune?

Tot pe surse aflam ca lista cu epurari din PSD Calarasi cuprinde nu mai putin de 136 de persoane, oameni care trebuie indepartati intr-un fel sau altul din pozitiile pe care le detin. Saptamana viitoare se anunta una fierbinte!