ciprian pandea

Canicula, seceta, iar Dunarea seaca vazand cu ochii! In inimile mici ale Interlopilor Calareseni, sangele clocoteste.

Cele doua Tarfe Imparatesti au fost scoase la produs: Marian Pirloaga si Marin Badea

Platite din banii Primariei Lehliu Gara si Dor Marunt, cele doua fete au inceput sa se agite activ, in piata, pentru a impulsiona ungere lui Iulian in PSD!

O avalansa de postari, care mai de care mai siropoase, anuntau venirea si ungerea Imparatului, precum si numirea lui Barca Deputatul si a lui Iacomi in locul lui Ilie si a echipei acestuia. In spate, Iulian dumitrescu, Paul Stanescu cu Barca Deputatul si Iacomi, incercau sa scape de Ilie prin loby si actiuni de forta!

Tinand cont de alegerile din PSD Calarasi, unde Iliuta era singurul candidat, Barca si Iacomi trebuiau sa organizeze o revolta, reusind astfel, ajutati de Paul Stanescu si de Ciolacu, sa preia conducerea Partidului. Un element cheie aici este migrarea a patru organizatii locale de la PNL la PSD!

Popa Pandea si Paturca

Speriat de migrarea celor patru Primari cu aparat cu tot, Popa Pandea si cu Paturca Roxana au venit imediat in teritorii, pentru a discuta cu tradatorii, astia cunoscuti ca lipsiti de coloana vertebrala: PNL Valea Argovei, Alin Ploiestenu (finul lui Iacomi- Frasinet), Lascu- de la Nicolae Balcescu, Ion Iacomi- Dor Marunt.

Paturca si Pandea au avut o intalnire cu Ion Iacomi de 3 ore!!!! Ce dracu au vorbit astia cu Ion, timp de trei ore, greu de imaginat!

In urma pelerinajului lui Paturca si a lui Pandea, Lascu a spus ca nu este interesat sa vina cu Imparatul, Ion Iacomi a spus ca se mai gandeste, iar Alin Ploiesteanu vine, doar daca „…nasul este Vice, sau Presedinte de Organizatie…”

Interesant este faptul ca Paturca a mers insotita de Pandea si faptul ca le-a fost frica sa mearga la Hanul Rustic, unde au fost invitati…

Pentru a concluziona, in afara de cele doua tarfe (Marin Badea si Pirloaga Marian), in afara de Ion Iacomi, care va trebui sa se tavaleasca la picioarele lui Ilie si sa ii linga cizmele, pentru iertare, Imparatul a ramas singur! Fara acoperire politica, fara bani, cainii din Grupare vor sfasia bucatica cu bucatica, din el….

Terenul unde Primarul a demolat un gard, unui cetatean din Lehliu Gara, pentru a arata ca el este smecher si face ceea ce vrea, arata acum dezolant! Petrica Filon-vicele (zis Filonul de Aur) nu este strain de caz!

Informatii legat de caz sunt in Experimentul Lehliu

Seara, dupa ce puciul a esuat, la Hanul Rustic(zis Hanul cu Limbrici), criminalii lui Iacomi au inceput sa se certe pe ciolan. Au inceput sa-si imparta pumni si bate!

Pe 4 August, am fost sa vad cu ochii mei, daca Iliuta Vasile mai are portile la ferma de la Ivanesti!

Portile lui Ilie sunt intacte, Ilie a supravietuit puciului lui Paul Stanescu si a lui Barca, iar singura sansa a acestora ramane sentinta si condamnarea lui Ilie, unde Iulian Dumitrescu impinge cat poate!

Ion Iacomi a primit de la Ilie solie si cererea de a deveni o sluga, daca vrea in PSD

„Daca nu vine in PSD va primi aprobarea banilor pentru lucrarea de apa si canalizare in 2026-2027! Atunci il bagam la licitatie, in rest, este lasat paduche…” Zeul Zeilor (din declaratiile martorilor la discutii- materiale inregistrate audio)

Ion Iacomi trebuie sa se tarasca in genunchi si sa-si ceara iertare pentru porcariile debitate la adresa Zeului si a familiei acestuia, sa lipeasca afise si sa merga prin sat, pentru a slavi numele lui Ilie!

Promisiunea celor din Gruparea Iacomi de a vandaliza portile Presedintelui de Consiliu Judetean, mai au de asteptat!

Bănescu (Lauraș – nu nevasta) – 2 in 1: nod gordian si cuiul lui Pepelea

A gasit Vasile (intre timp) un nou pretext să traga de timp pentru primirea Imparatului in PSD: filiala Lehliu (in care se va reanrola Iacomi) trebuie sa fie condusă de Bănescu. Cum ar fi sa intocmeasca sotul Prim-Procuroarei listele de candidatură pentru Primaria Lehliu-Gara (Oras Martir)?

Asta in timp ce Pirloaga si Badea scriau de zor, pe post de vuvuzele, trambitand venirea Imparatului!

Banescu Liliana
La postul de director a renuntat Laurentiu (probabil era prea dificil!)

Lehlienii asteapta construirea „Podului de Lemn” peste calea ferata de la Lehliu Gara

In cozi interminabile, se sta la trecerea de cale ferata si 30 de minute! Asta in timp ce la intersectia cu A2, a mai avut loc un accident cu victime, intersectie lipsita de iluminat public si marcare corespunzatoare!