lehliu gara

Situatie fara precedent in Orasul Lehliu Gara, unde o simpla plimbare pe strazile cu miros de Mogadiscio si infrastuctura de Soweto, poate deveni ultima plimbare!

Numai in cursul zilei de ieri (09.09.2022), doi copii minori au fost agresati verbal si fizic de catre oameni cu probleme psihice, inregistrati la Spitalul de Psihiatrie din Sapunati (cunoscuta ca latrina Clanului Iacomi).

Pe strazile din Lehliu Gara sunt lasate libere peste 10 persoane fara domiciliu, care dorm pe scarile magazinelor, urineaza pe unde apuca si distrug ce apuca, atunci cand se imbata (in special). Unii au cutite la ei si sunt violenti!

Intre aceste persoane se afla si oameni care au avut o viata „normala” si impinsi de evenimente au ajuns fie pe strada, fie cu probleme psihice. situatia este deosebit de periculoasa, mai ales pentru cei mici!

Primarul Iulian Iacomi obisnuieste sa ii caute prin Oras, le da bani si ii pune sa terorizeze dusmanii Clanului. acesta incurajeaza comportamentul violent si nu le permite celor de la Politia Locala sa intervina pentru a restaura ordinea in oras!

Am incercat in zadar sa dam de Col. Buraga Costel, (zis Costelus cel Bun) pentru a obtine clarificari. Buraga nu raspunde la telefon, prea las si slab, sa aiba un punct de vedere. Numit Sef al Politiei Orasului Lehliu Gara, Buraga Costel este o carpa, unde Primarul intra la el in birou cu bocancul in usa, un om slab si incapabil sa conduca o Sectie de Politie! De rusine, Buraga si-a pus folie pe geamurile de la masina, sa nu il vada oamenii cand este la volan!

buraga costel

Doi copii loviti ieri in centrul Orasului Lehliu Gara de oamenii cu probleme psihice. Acum doua zile au intrat peste o femeie cu doi copii mici, in casa!

In centrul Orasului Lehliu Gara

iulian-iacomi
Iulina Iacomi- un analfabet uns Primar

Primarul Iulian Iacomi plateste oamenii strazii sa distruga bunurile „dusmanilor”!

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuita si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [22.18 MB]