bestea mihaita

Mihaita Bestea este un parazit, membru al Clanului Iacomi, vesnic capuse pe ITM Calarasi, unde tine locul cald, blocand postul de Inspector Sef in detrimentul bunei functionari a Institutiei, cunoscuta in Judetul Calarasi drept „Prostituata Judetului”.

Mihaita Bestea este jurist cu diplome obtinute la closetul din Sarulesti si Master la mine si gropi. Un om inutil, incompetent, un escroc ordinar care paraziteaza judetul Calarasi si care este lovit de parazitism si incompetenta.

Interesant este ca omul asta nu a realizat nimic, toata viata!

Renumit pentru modul in care alaturi de Dumitru Nicolae (zis Gogosel), un alt analfabet din Clanul Iacomi, au aranjat sute de agenti economici, la comanda, cu amenzi de miliarde, Mihaita Bestea a fost numit Presedinte de Organizatie in Oltenita.

Mihaita Bestea va aduce jegul specific Gruparii Iacomi si va distruge Oltenita, care deja este vai capul ei!

In Consiliul Judeteam Calarasi, Bestea Mihaita este cunoscut drept un om care chiuleste si care vine la munca ca la cinema!

Pentru Oltenita, Ciuma Rosie adusa de PSD in Judet va cunoaste o noua dimensiune!

Dumitru Nicolae- ITM Calarasi- PNL Calarasi- analfabet- cu Facultatea terminata inainte de lua BAC-ul

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuita si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.