ionut marin

Ionut Marin este membru al Gruparii de Escroci Iacomi, viceprimar al Comunei Frasinet si conducatorul ratei navetiste CL-PCF (masina primariei). Imparatul vrea sa il numeasca Presedinte PSD Frasinet, insa are probleme cu finul (Alin Ploiesteanu)- actualul primar, care vrea si ei acelasi scaun!

Ionut Marin a luat de curand Dacia Logan de la Alin Ploiesteanu, care merge (mai nou) cu o troaca de Mercedes pe care o alimenteaza de la Dan Rucareanu de la benzinarie, pe contul Primariei Frasinet (masina personala).

Plecat in urmarire sa se razbune pe elevul care a indraznit sa-l pocneasca, Sarafan a chemat un echipaj de Militieni de la Politia Lehliu Gara, renumiti pentru suportul acordat gunoaielor din Clanul Iacomi.

Cum intamplarea a avut loc pe trecerea de pietoni, la mica distanta de Scoala, intregul episod trebuie sa fie pe sistemul de supraveghere al Orasului (video) aflat la Primarul Iulian Iacomi in birou (in valoare totala de 150.000 euro- sistem inutil la care nu are acces decat Primarul analfabet)!

Venit sa se razbune, Sarafan a intrat in curtea liceului sa-l caute pe elevul obraznic!

Ca sa fie sigur ca are sanse de izbanda, Sarafan cheama 4 Militieni in ajutor!

Liceul din Orasul Lehliu Gara- o hazna!

In fata internatului din Lehliu Gara, in imediata apropiere a Liceului, un haos de nedescris!

Secventa inregistrata in fata Liceului din Lehliu-15.09.2022

Nota Redactiei:

A se observa ca Ionut Marin stie sa scrie si sa citeasca, iar aceste aspecte merita mentionate, avand in vedere rata mica de alfabetizare din Lumea Politica Calaraseana!

iacomi iulian
Iulian Iacomi- Primarul analfabet al Orasului Martir Lehliu Gara

In fata internatului ieri 15.09.2022

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.