Jurnalistul Marin Badea

Jurnalistul sub acoperire Marinica Badea, un escroc care jefuiste primarii si liderii politici din Judetul Calarasi, a incasat pe contracte de media suma de 5000 de Ron, pentru a lovi in DSP Calarasi, mai precis in persoana care a deranjat interesele PNL, Daniela Danciulescu, al carui post este dorit de o apropiata a unui lider PNL Calarasi din anturajul lui Dumitru Nicolae, si o alta problema a PNL, dl Draganica Gheorghe- noul Director DSV Calarasi- uns de Iliuta Vasile.

Baza acestui articol este reprezentata de un fapt cunoscut bine in administratia publica si anume: faptul ca atunci cand pleci in concediu, lasi colegilor din birou, anumite acte si borderouri, pe mana acestora, pentru a nu intrerupe activitatea in departament, implicit eliberarea documentelor.

Cum Draganica a venit pe fostul scaun al Liberalilor, acesta deranjeaza interesele celor din tabara galbena.

In plus, doamna Daniela Danciulescu, un om cu o pregatire si o cariera deosebita, nu a fost de acord sa semneze „unele” documente, implicit sa faca o serie de falsuri ( in urma cu partu luni de zile). Al doilea motiv pentru care doamna Danciulescu a fost „pedepsita” de structura PNL Calarasi, cu un articol dedicat, il reprezinta dorinta unei apropiate a lui Dumitru Nicolae (actualul Inspector SEF ITM) de a obtine respectivul post.

Marea greseala a doamnei Beatrice si a doamnei Danciulescu, a fost sa primeasca, in birou, un escroc: pe Marin Badea.

PNL Calarasi a platit suma de 5.000 de ron pentru acest articol, prin extensia unui contract existent, pe care nu a primit recent „cascaval”. Adica, Marin Badea asteapta inca plata, pentru serviciul facut!

In materialul exceptional realizat de Badea, doamnele doctor sunt prezentate ca niste infractoare murdare si pacatoase, in stilul specific al lui Marinica.

Am incercat sa sun Jurnalistul interlop Marinica Badea, pentru a cere explicatii, insa am constat cu surprindere, faptul ca si-a inghitit limba!

Nu mai are puterea sa-mi raspunda, chiar daca doreste sa o faca!

Jurnalistul Marin Badea, absolvent de liceu Auto, se considera urmas al lui Moliere si adora sa fie iubit, apreciat si slavit, de copilasii din Scolile Calarasene.

Pentru 5000 de Ron (pe contract sau cash), Marinica Badea o vinde si pe masa din groapa!

A cerut Marinica Badea Drept la Replica

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.