Institutia Prefectului in Judetul Calarasi a fost in ultimii 30 de ani, un fel de anexa a Crimei Organizata Politic. Fostul Prefect George Iacob (PSD), spre exemplu, a ajutat la dezvoltarea Clanului Iacomi, oferindu-le acestora protectie si liniste. Urmatorul Prefect, Generalul de Jandarmerie Stoica, coplesit de nivelul mizeriei si de caracatita coruptiei din partid, a iesit rapid din ecuatia puterii si a predat stafeta distinsului domn Valentin Barbu.

Prefectul BARBU VALENTIN – un Interlop uns Prefect, pentru a apara mafia politica din Judet

Prefectul Barbu Valentin este de mai bine de un an de zile intr-o ancheta DIICOT, pentru o serie de interceptari, cu fapte de natura penala (Crima Organizata) si in acelasi timp, a fost trimis la DNA in dosare grele cu infractiuni pentru care risca parnaia!

Presedintele PNL Calarasi- Ciprian Pandea- incaseaza de la Camera Deputatilor- 40.000 Ron/ luna

ciprian pandea
ciprian pandea

Zis Popa Pandea, Ciprian incaseaza 40.000+ ron/ luna de la Camera Deputatilor. Ciprian Pandea are un dosarel foarte frumos trimis la DNA pentru angajare fictiva, dupa ce s-a lasat convins de Iulian Dumitrescu sa o angajeze pe Imparateasa lui Iulian Iacomi, la cabinetul lui de parlamentar.

Cum Iulian Iacomi este renumit pentru gelozia bolnava in care traieste, ca nu o lasa pe Imparateasca sa iasa nici macar la chioscul din colt, sa cumpere o paine, a aranjat (pentru a cata oara?) angajarea fictiva a femeii la Popa Pandea pe registru!

Problema este ca si aici tot o angajare fictiva este, iar petrecerea a durat pana Imparatul a inceput sa-i „violeze” echipa de liberali, de-a desfacut Popa Pandea, contractul de munca al Imparatesei (la urgenta)!

Cu Prefectul Judetului Calarasi (Barbu Valentin) la DNA

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *