Clanul Iacomi

In urma cu cateva zile, Clanul Iacomi a terminat de recoltat cele 350 de hectare pe care le lucreaza ilegal si care apartin Comunei Dor Marunt. Din aceste hectare, mai bine de 300 au fost cultivate cu porumb si recoltate in liniste.

Primarul Orasului Lehliu Gara a organizat in perioada de recoltare o actiune de strangere a gunoaielor din Oras, unde a constrans mai bine de 150 de persoane sa participe la actiune. Asta pentru a distrage atentia de la recoltare, ca erau ocupati…

Recoltarea celor 300 de hectare de porumb a bagat in buzunarele familiei Iacomi mai bine de 2100 de tone de porumb. Parte din acest porumb a fost vanduta la Ameropa si carata de bunul lor prieten- Dobre Florin, avand ca premergator masina Primarie, cu Ion Iacomi la volan. Parte din porumb este stocat in Ogoru, iar restul a fost vandut la negru.

Din surse apropiate problemei, am aflat data si logistica din spatele acestor actiuni, iar cu ajutorul dronei am putut vedea gramada de porumb dusa de Primarul Iacomi la Ameropa, porumb care este de drept al satenilor!

Din cele 350 de hectare, o parte din teren a ajuns si la puscariasii angajati in Primaria Dor Marunt, care au impartit firmiturile de la masa escrocilor.

In gramada de mai sus de afla (parte din) porumbul recoltat de Iacomi de pe terenul care nu ii apartine si care de drept apartine Primariei Dor Marunt!

Hotia veche de trei decenii

De trei decenii astia fura la capul gol! Exista suprafete la care nu mai sunt mostenitori, suprafete ale Comisiei de Fond Funciar, precum si terenuri ale Statului Roman, terenuri orfane sau nerevendicate.

Primarul Ion Iacomi cu fratiorul Toader lucreaza toate aceste terenuri si incaseaza anual venituri nedeclarate in valoare de peste 700.000 de Euro. Fara taxe, fara impozite.

Am incercat sa aflam detalii de la cei doi primari implicati: Ion Iacomi si Iulian Iacomi

Ion Iacomi- Primar al Localitatii Dor Marunt

Iulian Iacomi- Primar Oras Lehliu Gara

Deranjati de intrebari, locotenentul lui Ion Iacomi (dl. Ion Ciornohuz) suna la redactie!

Ciornohuz (zis Gorbaciov- are 2,10m inaltime si 165 de Kg) a fost pus in seara cu pricina de Imparat, sa aiba grija de Ion sa nu intre in coma alcoolica, mai ales ca trebuia sa plece in Italia in excursie!

Parte din banii obtinuti din vanzarea la negru sunt tinuti in seiful din biroul primarului Ion, din Comuna Dor Marunt

Primarul Ion Iacomi indragostit lulea de o turturica din Nicolae Balcescu

Mariana Stan a avut neinspirata ideea de a o trimite pe „garoafa” la Ion, sa incerce sa il scoata din mizeria si degradarea in care traia. O data ce a pus mana pe Ionica, a inceput sa-i haleasca lovelele la foc automat!

Asa a cumparat Ion Iacomi o Dacia Duster noua, pe banii Primariei, sa o plimbe pe mireasa in Grecia si la malul marii, iar acum, ca a terminat de recoltat porumbul care apartine in fapt oamenilor amarati din Dor Marunt, a dus Ionica mireasa (Invatatoare din Nicolae Balcescu, und ePrimar este ala ruda cu prietena lui Mariana Stan) in Italia, in excursie, la hotelul „Blitz”

Turturica este cu 25 de ani mai tanara. el 63 ea 38!

Problema nu este ca duce Ion mireasa sa-i pape banii, problema este ca o duce cu bani furati, ca astia lui Iacomi sunt toti niste hoti ordinari, care traiesc ca niste plosnite puturoase pe spinarea comunitatii.

Pe facebook turturica ii da dedicatii lui Ionica, de rupe internetul!

Nu am reusit inca sa aflam daca a plecat in Italia cu dusterul Primariei, insa vom vedea maine dimineata!

Ciornohuz- dreapta sus. Asta mic din mijloc este un bombardier- cunoscut drept Pompierul Interlop- Silviu Dinca Aurelian ( o tine pe fata lui Ion Iacomi- actual proprietar al Hanului cu Limbrici)

Mariana Stan a ramas ignorata, abandonata si uitata

Directoarea Scolii nr 1 a ramas cu buza umflata! „Lasa ca vine el la mine! Vin alegerile…” a declarat aceasta prietenilor.

Ion nu a mai trecut si pe la Mariana sa-i dea binete, o ignora si nu ii raspunde la apeluri. Mariana este fleasca de suparata ca turturica il papa de bani si il capuseaza!

Clanul Iacomi

O adunatura de lichele, paraziti si escroci, calare pe administratia publica. Au reusit astia performanta sa lichelizeze complet familiile din care fac parte, angajand toate rubedeniile in posturi publice, unde vin cand au chef si fac ceea ce vor. Asa cum paduchele depune ouale in zonele calduroase si suculente, asa au stiut Ion, Iulian si Toader Iacomi sa infesteze tot ce insemna post public, sa fure si sa se comporte ca niste animale scapate din cocina!

Iar ei sunt mandri ca sunt Moldoveni, cand ar trebui sa stea toti trei, in custi, invatatura pentru altii, ca mare nenorocire au adus astia asupra Campiei Baraganului, au adus saracie, desertificare economica, coruptie si hotie generalizata!

clanul iacomi
clanul iacomi

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *