ion iacomi

Iliuta Vasile- la bulău!

Din surse apropiate problemei, aflam ca Presedintele de Consiliu Judetean a picat pe dosar cu o prietena a unui prieten, care se are bine cu Iulian Dumitrescu. Adica, sotul se are bine cu…

A picat Iliuta Vasile la cine trebuie si urmeaza sa fie gasit vinovat (in parte), pentru acuzatiile pe care Iulian Dumitrescu si echipa galbenilor, le-au incropit. Iliuta Vasile va iesi ciufulit si condamnat cu suspendare ( in cel mai bun caz)!

Aici se va incheia parcursul politic al Zeului Zeilor si Imparat al Imparatilor, omul care nu a putut sa stea in picioare in fata Gruparii Iacomi si iese in genunchi, pe usa din dos, condamnat, umilit si scuipat in cap de Imparat si Barca!

Primarul Iulian Iacomi (analfabet) a promis ca „Trag o sculptura bestiala la Lehliu, sa moara mama, cu capatana Zeului Zeilor, daca scapam de el!”

Paul Stanescu si Ciolacu cunosc situatia in detaliu si au pregatit tandemul de escroci Iulian Iacomi- Barca Constantin, sa preia sefia PSD Calarasi. Astfel, astia au avut grija sa il numeasca pe Barca Constantin in pozitia de Prim Vicepresedinte , iar pe Iacomi in cea de Vicepresedinte al PSD Calarasi.

In doua saptamani, maxim 4, Iliuta Vasile trece in arhiva!

La ceremonia de ungere ca membru PSD ( din nou), Imparatul si-a adus fratiorul Ionica (zis Turcul) si finul!

Important este sa urmariti dinamica discursului Imparatului, emotionat ca o scolarita, in prima zi de scoala. Zeul Zeilor privea dispretuitor, in spate, cand Iacomi a incercat sa se compare cu el (ca nivel) l! Asta in timp ce colegii rad de Imparat, de se strica la stomac.

Marele absent a fost Sofian Costache, unul dintre cei mai eficienti hoti, care a jefuit la brat cu Imparatul si Ion Iacomi Orasul Lehliu si zonele controlate, cu o „sete” nemaiîntâlnită in zona! A avut insa grija sa-si trimita odrasla- Sofian Costache Jr.

Razi cu prostalaii din PSD de te tavalesti pe jos!

Asta de mai sus, Ciolacu, este PRESEDINTE DE PARTID! Romania are ceea ce merita!

Insa cum arata in Italia un lider politic (Prim-Ministru)? Acum comparati omul de mai jos cu maimutoiul de mai sus!

Vicele din Dor Marunt (Tudor Ioan), oprit de Militienii de la Sectia 14 – pentru transport agabaritic (fara autorizatie)

Tudor Ioan zis Nuta este sclav in Clanul Iacomi si Viceprimar al localitatii Dor Marunt (creste vaci pentru lapte).

Ion Nitulica a fost indepartat de la conducerea Ecoaqua

Lasat flamand si fara bani, fostul director al Ecoaqua Lehliu (Moraru), tinut in brate de Iulian Iacomi, a preluat de ieri conducerea unitatii. Imediat cum a venit in PSD, Imparatul a reusit indepartarea lui Ion Nitulica, aducand una din slugile favorite, cu ajutorul caruia a jefuit Orasul Lehliu Gara. La Spitalul Sapunari a fost adus in urma cu ceva timp- Hilfe! cunoscut pentru hotiile facute in numele Imparatului, Hilfe a preluat din nou, conducerea Spitalului Sapunari, alaturi de puscariasa Steluta!

La Spitalul Sapunari o femeie a murit inecata cu un ou

Pacientii sunt tinuti mai rau ca animalele, hraniti cu muraturi si conserve lipsite de proteine. Hrana a devenit o mizerie incredibila, imediat ce Steluta puscariasa si Hilfe au preluat Spitalul. Acum se vorbeste ca Prima Imparateasa se pregateste sa preia din nou conducerea. Se pare ca cea de-a doua Imparateasa nu prea inghite ideea!

Pacienta in cauza, flamanda, a furat un ou care era al unei Infirmiere. Un alt pacient a vazut-o si au inceput sa se alerge prin camera unde nu erau supravegheati de nimeni, iar femeia, sa nu il piarda, a indesat oul pe gat si a murit sufocata!

Pacientii sunt tinuti cu laturi, in timp ce toate contractele de mancare sunt capusate pe filiera de partid.

Un alt motiv pentru care pacientii de la Spitalul de Psihiatrie sunt infometati, tine de faptul ca daca nu au masa musculara puternica, sunt mai usor de controlat si le lipseste vlaga, puterea de a se opune.

Pe scurt, sub conducerea Consiliului Judetean, Spitalul Sapunari cunoscut drept Latrina Clanului Iacomi, a devenit un lagar de concentrare, unde pacientii sunt tinuti pe sectii, inchisi, pentru a justifica paturile si cheltuielile, implicit personalul.

Vor urma materiale exceptionale cu hotiile de la Scoala Adventista nr 1 din Dor Marunt si Mariana Stan

Ramaneti pe Experimentul Lehliu- petrecerea continua

COLOANA SONORA- se poate opri pentru a asculta inregistrarile audio din articol

Una dintre nepotelele Imparatesti a lovit masina CL…DMR

Una dintre nepotelele Imparatului (fara tatuaje) a lovit masina Pompierului Interlop Rica, masina lui preferata, intr-un tragic accident

Neacsu Ovidiu va pleca de la conducerea ISU Lehliu Gara, satul de coruptia si mizeria din ISU Calarasi

O mare pierdere pentru Orasul Lehliu Gara, unde Neacsu Ovidiu, satul de mizeria in care se scalda ISU Calarasi, nu s-a inscris la concursul pt postul de cdt. sectie Lehliu-Gară, el fiind tot imputernicit pe funcție.

Arme Munitii si Pocnitori – IPJ Calarasi

Informatii utile pentru turnatori:

Giurea- fostul primar de la Nicolae Balcescu a venit la discutii la Imparat

„Pe data de 19 , Giurea care a fost primar la Nicolae Bălcescu, a venit pe la 14: 30 la Primaria Lehliu Gara, cu un suv VW și a parcat în fața primăriei
A dat mâna cu Filon , care pleca acasă și a urcat pe treptele primăriei.
A venit și Jean soferul lui Iulică, cu masina VW Golf 4 , să-și ia soția de la muncă .
In fata primăriei a rămas doar Giurea care aștepta cu o geanta stil mapa și care vorbea la telefon
A mers prin spatele primăriei probabil să se întâlnească cu Iulică”

Cartea Experimentul Lehliu ajunge in toata Romania

Inca 10.000 de exemplare vor sosi la Redactie, din cauza cererii foarte mari!

Cine a fost prezent la ungerea Imparatului cu mirul Social Democratiei Fasciste (sursa: corespondent acreditat Experimentul Lehliu)

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.