orasul lehliu gara

Primarul Orasului Lehliu Gara se gandeste sa propuna in sedinta de Consiliu Local din luna octombrie, un proiect de plata a locurilor de parcare din Oras, pe modelul celui din Bucuresti. Per masina, Imparatul vrea sa ceara taxe de 1500Ron/an sau 300 ron pentru o singura luna. asta pentru a putea parca pe strazile din oras, in cazul in care prostalaii din Lehliu Gara, nu detin loc de parcare in curte! Taxele sunt pentru o singura masina. Pentru doua, se va plati proportional!

Asa ceva este posibil doar la Lehliu Gara, Oras care nu are, nici macar un singur loc de parcare, decent! Orasul arata ca o favela jegoasa, plina de mizerie, caini si namol.

Oamenii din favela ne trimit poze, sa vedem cum arata Orasul Martir

Primarul se pregateste sa suplimenteze incasarile la bugetul local cu 150.000 euro/ an

Pentru a realiza maretul plan, vrea sa formeze o noua entitate sub conducerea Primariei, cu director si tot aparatul! Deh, Clanul creste si toti sunt flamanzi si multi si hoti!

Saptamana viitoare se pregateste Primarul sa prezinte proiectul publicului

Se va pune accentul pe statia de incarcare pentru Tezle, inaugurata pentru Denis (singurul care are Tezla la Lehliu Gara), pe ideea promovarii mersului pe bicicleta si pe necesitatea cresterii incasarilor la buget!

In asteptarea podului de lemn, „pulimea” petrece ore intregi la trecerea de cale ferata

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *