Col. Paduraru Adrian

România se afundă adânc în mlaștina corupției generalizate, a paraliziei cerebrale la nivel administrativ. Pare că moare încet, încă conștientă, prezentă, dar impotenta! Incapabilă să facă ceva, paralizată de frică, de scăderea populației, de prețurile care se dublează mai ceva că la război. Și în tot acest tablou sumbru, doar se întâmplă, că în ultimii doi ani am avut ocazia să întru adânc în mizerie din ISU Călărași, unde porcii, sătui și ghiftuiti, dau cu râtul și răstoarnă trocul.

col ruscareanu ionel
Col Ruscareanu Ionel
col paduraru adrian
Col Paduraru Adrian

La ISU Călărași ăștia trăiesc în două Lumi: Zeii și Sclavetii!

În excepționala corupție susținută și coordonată de Gruparea Iacomi, care se întinde până la Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu (Prahova) și CERTROM SRL (Dinu Laurențiu), două personaje sunt excepțional de relevante, elemente cheie în caracatița corupției din ISU Călărași: Col Păduraru Adrian (zis Zeus) și Col. Ruscareanu Ionel (zis Zeul Ruschi).

În ultimele luni am observat o intensă activitate mediatică, urmată de medalii, premii, elogii, aduse de diverse personaje obscure din PSD sau PNL, activitate care are în prim plan sublinierea excepționalei activități a celor doi Zei!

În timp ce Zeii se ling în cur, se pupă pe creștet și se cauta de paduchi, Sclavetii care se află pe mașinile de Pompieri, sunt batjocoriți, sunt forțați să stea acasă în libere forțate și trimiși să se lupte cu flăcările în țoale de samba și cu mâinile goale, în rable de zeci de ani vechime. Cel mai grav este că întreg corpul de gradați de la ISU Călărași, toți rude, este total rupt de Pompierii de pe teren, au salarii duble sau triple, iar prăpastia dintre cele două categorii umane, este imposibil de umplut, în prezentul context.

Voi întra puțin în detalii, însă pot concluziona și pot susține, faptul că în Rusia sau China, Colonelul Ruscareanu Ionel, Col Păduraru Adrian și Dr. Raed Arafat, pentru faptele lor la conducerea ISU Călărași și IGSU, erau împușcați in cap, și aruncați intr-o canalizare, fără judecată și drept de apel!

Pentru liniștea lui, Col Ruscareanu plătește bani pe contracte de media Ziaristului Interlop Marin Badea, să îi închidă gură și să fie lăsați în pace

Ajutat de Prim Procuror Xenofonte Purcărea (membru al Grupării Iacomi- zis Pardino) cu informații legat de dosare și probleme fierbinți din Tribunalul Călărași (și nu numai), Ziaristul Interlop Marin Badea papa bani de la toți! Nu are principii și nici conduită, iar ceea ce trebuie subliniat, este că papa bani inclusiv de la ISU! Să aibă Păduraru liniște!

Zeci de milioane de Euro pe Proiecte cu fonduri Europene, iar Procii de la ISU Călărași, aduc tablă de pe Inspectorat, cea veche și găurită, să o monteze Sclavetii la Lehliu, că le plouă în cap Sclavetilor!

Tabla de pe Inspectorat, veche de doua decenii, a fost adusa la Sclaveti sa o puna pe acoperis! Sclavetii au insa o problema: pentru a repara acoperisul, trebuie sa foloseasca drujbe aduse de acasa, in curtea unitatii si sa se gospodareasca! Exista insa o problema, pe linia de PM, tinand cont de faptul ca astia nu sunt instruiti sa foloseasca drujbe, iar in caz de accident, in curtea unitatii, raspunde cine?

Premii, evenimente cu Media prezenta, medalieri si zeci de milioane de euro tocati de ISU, insa nu au gasit astia cateva bucati de tabla sa puna pe cladirea ISU Lehliu Gara.

Iliuta Vasile (zis Zeul Zeilor) membru al gruparii Iacomi, merge cu senilate de 1.000.000 euro, pe care le baga seara sub sopron, detine mii de hectare si…

Soproane de mii de metri patrati, si o ferma cu porti care se deschis in functie de pozitia lunii, insa nu a fost in stare sa puna o prelata peste macaraua cumparata cu bani europeni, macara care se odihneste si acum sub soare si care este mangaiata de vant. Nu vorbim de un sopron, vorbim de lipsa de interes, de nepasare si incompetenta crasa.

Si pentru ca nu au ce sa arate, la Ziua Pompierilor au adus macaraua cu pricina si au agitat bratul deasupra Dunarii. Nu sunt fatalaii astia in stare sa ii cumpere o prelata!

IIliuță Vasile renumit pentru cumpărarea voturilor cu bani cash, vorba lui Florin Popa : ” Mai multe voturi că Iliuță Vasile nu a cumpărat nimeni!”

Se laudă cu achiziții uriașe și Fonduri Europene, însă toate achizițiile sunt trucate, aranjate pe filiera Partidului Politic, iar acest Arafat, este principalul vinovat pentru excepțională corupție din IGSU

Pompierii militari au echipament de cea mai proasta calitate, cizme pe care le porti de doua ori, echipamente exceptional de scumpe insa „binisor umflate”.

Cizmele sclavetilor din Calarasi- se observa lipsa cusaturii la talpa! cu cizmele astea (noi) intra Pompierul in foc sa te scoata dintre fiare!

În timp ce în alte Județe există sonare pentru căutarea inecatilor, la ISU Călărași inecatii sunt căutați cu cangea!

In dotare la Calarasi

La Lehliu Gara (Oraș Favela) nu există autoscară

În caz de incendiu la etaje superioare, nu se poate interveni decât după 50 de minute, timp în care, vine specială de la Călărași! La Lehliu nu există așa ceva în dotare și nici nu interesează pe nimeni acest aspect. Pentru ochii prostimii, mai este adusă din când în când autoscară și plimbată prin Lehliu Gara.

Pompierii Militari din Calarasi sunt obligati sa stea acasa in libere fortate, in timp ce la Inspectorat, Gradatii au salarii umflate (la greu) si baga ore cu nemiluita- Salarii de 20.000-30.000 ron la Gradati! 3000-3300 la Sclaveti!

Platiti prost, cu banii taiati si obligati sa stea acasa, Sclavetii sunt obligati sa iasa din postul de paza la interventie, fapta penala! Ei sunt obligati de Paduraru Adrian si Ruscareanu Ionel sa iasa din postul de paza, pentru a compensa lipsa de personal!

Judetul Calarasi este campion national la economia pe partea de personal, unde Sclavetii sunt arsi la bani, lunar!

In pandemie a fost un adevarat haos, o debandada in care Gradatii au primit bani si sporuri exceptionale, in timp ce Sclavetii au primit amenintari!

Dosarul Motorina (la Calarasi) a fost deschis, dupa ce a stat la raft cativa ani si a intrat in linie dreapta!

Intrebarea este pe cine mai ancheteaza astia, dupa atata timp?

Desen din dosarul Motorina, care arata cum se facea cubarea, sa iasa cantitatile cum trebuie…

Declaratiile de avere secretizate, pastrate cu strasnicie si ascunse!

De ce se ascund? Sa aiba Paduraru de ascuns venitul lunar de 25.000ron- net/luna? Plus bani extra de la colaborarea trans-frontaliera? Daca va uitati cu atentie, vedeti ca astia nu sunt parliti, nu sunt oameni care traiesc din salariu…

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.39 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.86 MB]

Oamenii buni pleaca din ISU Calarasi- pe capete

Comandantul Unității de Pompieri Lehliu Gara, dl Neascu, pleacă de la Lehliu Gara, scârbit de corupția și parazitismul celor de la Călărași. Lehlienii rămân cu Dincă Silviu Aurelian (un golan și un prostalau, care intră peste oameni noaptea, în casă)- zis Ricuta sau Zgaibant- ginerele lui Iacomi.

Până la urmă, Lehlienii primesc ceea ce merită!

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.