Spitalul Lehliu Gara

Parca ieri facea Micu Filip Ioel, Pimarul Ion Iacomi si Vatafu Costica reclamatii pe filiera scurta, in care turnau zeci de oameni din comuna Dor Marunt, pentru trafic de droguri, detinere ilegala de arme si explozibil, detinere ilegala de substante chimice si otravitoare si alte procarii.

Semnate de Primar, cu stampila Primariei, scrise de taraturile analfabete aduse din grajduri si puse la birou, si insotite de declaratii false, porcariile astea au venit acum, ca un bumerang, asupra fratiorilor Iacomi.

Primarul Iulian Iacomi a fugit de luni, din Oras, de frica sa nu vina perchezitia si peste el acasa!

Experimentul Lehliu a facut o analiza serioasa in urma cu ceva timp, legat de subiectul castigurilor exceptionale realizate de iulian Iacomi si Ion Iacomi. ANI a preluat cazul, a analizat si a constat o alta problema: aici este vorba de Grup de Crima Organizata.

ANI a sesizat DIICOT. DIICOT a sesizat Sectia de Infractionalitate Informatica din MAI

Si asa au ajuns astia sa lege alte plangeri, depuse de un operator de pariuri din Lehliu Gara, legat de o frauda cu sute de mii de euro, de Ion si Iulian Iacomi.

Au inceput perchezitiile si deparazitarea „capuselor” la Lehliu Gara

https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/cotele-la-pariuri-fraudate-mandate-de-perchezitie-si-aducere-emise-de-politia-capitalei-676912.html

„Astăzi, 11 octombrie 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi judeţul Ialomiţa şi 26 de mandate de aducere, în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică. 

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 – 2020, 5 angajaţi, din cadrul unei case de pariuri, având funcţia referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri”, se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei, citat de News.ro.

Beneficiarii ecuatiei sunt cei doi Primari din Lehliu Gara- Iulian Iacomi- zis Imparatul si Ion Iacomi-zis Turcul.

La inceputul saptamanii Iulian Iacomi a fugit din Oras

Membrii Gruparii Iacomi au fost anuntati de angajatii MAI care petrec cu Dinca Silviu Aurelian (de perchezitii) si a fugit! De 3 zile asta nu mai este prin zona! Apare pe la 11 si sta 10 minute!

Ion Iacomi a fugit intr-o vizita oficiala in Italia, acum cateva zile (sfarsitul lunii Septembrie)!?

A plecat in Italia, in caz ca se da mandat pe numele lui, sa se refugieze, ca presecutat politic!

Redactia noastra a incercat sa ia legatura cu Primarul (azi), insa, nu ne-a raspuns!

Acum astepta astia sa vada daca le vor da mandat!

Organizarea „zisei” vizite oficiale a lui Ion in Italia este de domeniul filmelor cu Paolo Villagio. Vom reveni cu un material separat, legat de vizita Turcului in Italia!

Norocul Jucatorului

Pe surse, cica azi a fost audiat si omul care pariază pentru Imparat in mai multe agentii dintre cele anchetate (din Lehliu Gara, Calarasi, Ialomita si Bucuresti). Sunt, in fapt, patru oameni si printre ei, Ion si Iulian Iacomi, ca beneficiari!