mariana stan

Școală Generală Nr 1 din Dor Mărunt, cunoscută drept Școală Adventistă nr 1, având că Director un mebru al Grupării Iacomi- Mariana Stan (zisă Regina), a cunoscut zilele acestea o agitație incredibilă, cu evenimente demne de filmele făcute în Seoul!

Mariana Stan, după slujba de Sâmbătă seară (08.10.2022), a mers acasă și a avut un vis. Trezită matinal de cocoșul vecinului, a venit la Școala pe care o conduce și a glasuit: „Eu sunt Alfa și Omega Cel Dintâi și Cel de pe Urmă”

A văzut roșu în față ochilor și a convocat Consiliul Școlii să îl dea afară pe Învățătorul Bosnea Costel

Că să fie treaba simplă, a chemat Consiliul Școlii și a spus că Bosnea este homosexual și trebuie dat afară din Școală ei!

Bosnea Costel, om cu o viață la catedră, nici nu înțelege ce i se întâmplă! Omul are familie acasă, soție, etc!

Părinții celor mici au aflat repede și au început să protesteze. Mariana Stan le-a spus celor care au ridicat glasul, să „țină ciocul mic”, că altfel le dă copii afară din școală!

Am încercat să o sun pe distinsă doamna Mariana Stan, însă mi-a închis telefonul

Bosnea Costel- Nu vrea să plece capul, iar pentru asta plătește! O viață în spatele catedrei, manjita de analfabeții lui Iacomi

„Da bine chestia asta cu homosexualii, că ai văzut ce este la Ortodoxi, cu Popii…” Marina Stan

Regina a primit aprobarea Primarului analfabet -Ion Iacomi, dupa o seara fierbinte cu el, la petrecerea Ambasedei celor din Coreea de Nord

Dupa negocieri intense, Regina a primit aprobarea Primarului Ion (zis Turcul), de a da afara un Invatator care nu linge talpile.

Regina a postat pe facebook o cantitate impresionanta de poze de poze!!! La event a fost si Ciolacu!