mariana stan

Subiectul este delicat întrucât implică comportamente care au fost condamnate de societate pe parcusul dezvoltării acesteia. Însă ce este homosexualitatea?

Homosexualitatea este o atracție psihosexuală predominantă și persistenta față de membri ai aceluiași sex. În general, termenul desemnează atât dorința sexuală pentru o persoană de același sex, cât și comportamentul legat de această dorința.

Societatea Românească distrusă de flagelul corupției, cu toate elementele aparatului bugetar căpușat de lichelele politice și de rubedeniile acestora, refuză să accepte ideile celor din Vest, de a transformă Mama în Părintele 1 și Tată în Părintele 2.

În România de azi nu există dorința de a acceptă homosexualitatea la nivel de masă și nici nu va exista în viitorul apropiat!

Directorul Școlii Generale Nr 1 din Dor Mărunt- Mariana Stan

Femeie, mama și Regina a Clanului Iacomi, Mariana Stan a descoperit cu stupoare că la ea în Școală, sub năsucul ei fin și în prezența copilașilor, diavolul și-a băgat coadă!

Învățătorul Bosnea se vede cu amantul în Școală!

Și femeia are nasul fin și nu este singură! Colegele susțin același lucru și au început să se teamă de Bosnea, cunoscut drept un Învățător bun in satul Dor Mărunt, o comunitate sărăcită de hoția celor care o conduc și o stăpânesc.

Convinsă de cele susținute, Regina a convocat Consiliul de Administrație și a propus înlăturarea Învățătorului de la catedră, ajutată de mărturiile a două colege (mai „slăbuțe” și mai ușor de controlat): Vali Marcu și Cristina Brandusoiu

Cele trei distinse doamne au convingerea că Învățătorul este poponar și trebuie acționat în consecință! Este drept că nu l-au prins pe Învățător în mijlocul actului sexual, în Școală, însă ele sunt convinse că așa este!

Laura Bosnea implicată într-un caz grotesc de abuz cu minori în Anglia

Soția Învățătorului Bosnea (Laura Bosnea), angajată cu carte de muncă și detașată în Anglia, să lucreze că bonă în casă unor oameni înstăriți, pe un salariu uriaș pentru România, a ales să-și bată joc de copilul oamenilor, într-un mod greu de explicat.

Invatatorul bosnea si numita Laura Bosnea

În loc să aibă grijă de copil, imediat ce părinții acestuia plecau la muncă, Bosnea Laura se purta ca un animal cu cel mic. Comportamentul animalic a fost descoperit de părinții copilului de un an jumătate, aceștia sesizând comportamentul celui mic, la revederea cu aceștia (de copil traumatizat). Imediat, părinții au instalat un sistem ascuns de camere și reportofoane.

Ceea ce au văzut și auzit, nu se poate descrie în cuvinte! Comportament animalic, lipsit de suflet, violență verbală si fizica, țipete, injective, etc!

Femeia a fost lăsată să plece vie din casă cu pricina, la insistențele soției, țînând cont de faptul că tatăl copilului voia să o strângă de gât! Redacția Experimentul Lehliu deține înregistrările audio și video ale evenimentelor și Laura Bosnea știe acest lucru! Dacă imaginile și înregistrările erau date Poliției din UK, Laura Bosnea era și acum in pușcărie!

Având în vedere că are lângă el un animal, poate fi învinovățit Învățătorul că alege calea homosexualității? Tind cont de ceea ce am văzut și auzit în înregistrări, înțelegi drama din viață Învățătorului Bosnea!

Este normal să-ti aduci partenerii în Școală?

Banescu Laurențiu intră la Bănească (Prim- Procurorul Orașului Lehliu Gara) în clădire și birou (în Parchet), că la el acasă! Înseamnă asta că întreține rapoarte sexuale cu soția, în birou? Și dacă o face, trebuie Băneasca dată afară?

De ce nu poate Învățătorul să-și aducă mireasă pe la el, prin birou! Și dacă se mai ating și ei, un pic?

Întrebarea este dacă trebuie concediat Învățătorul Bosnea Costel, pentru presupusă homosexualitate, atâta timp cât nu a dovedit nimeni că este și pedofil? Adică nu este o amenințare pentru cei mici!

Bosnea a amenințat că o da pe Stan în judecată, pentru calomnie. Stan se îngroapă în hărții și declarații

Regina a avut inspirația să facă un dosar beton, cu câteva declarații și înregistrari video, în care „mireasa” vine la mire să-l vadă!

Redacția Experimentul Lehliu a luat legătură cu una dintre denuntatoare

stoica-anghel
Stoica-Anghel
Primarul Comunei dor Marunt- Ion Iacomi

A procedat Regina corect in prezentul caz?

Evenimente în desfășurare! rămâi pe Experimentul Lehliu pentru epilog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *