micu filip ioel

Debandadă în Comuna Dragoș Vodă, unde Ion Radu Aurel (zis Guriță- pentru incredibilul apetit sexual) a primit deciza ANI, legat de scandalul din Dragoș Vodă și desfrâul cu banii din Primărie.

Nu a fost suficient dosarul cu Împărăteasa (a două mireasă a Împăratului Iulian Iacomi), așa că a trebuit să înghită Guriță decizia ANI, legat de sluga acestuia, Vasile M Mari, care a îndrăznit să-i crescă „copilașului” (angajat tot în Primărie)-salariul!

In Primaria Dragos Voda, fief al lui Iliuta Vasile, membru al Clanului Iacomi (zis Zeu al Zeilor si Imparat al Imparatilor) problemele de natura penale se complica in mod neasteptat.

Ionel Vasile (soțul lui Mari) implicat în alt dosar greu tot cu Guriță (are nr separat), prin care Primarul a ajutat la spălarea unor amenzi de miliarde, cu cumplicitatea criminalilor din Primăria Dragoș Vodă (tot în atenția DIICOT).

Dosar fierbinte în analiză DIICOT- legat de spălarea amenzilor luate de diverși oameni de afaceri din zona Lacomi Land

Pe scurt, dacă ai intrare la Primar, în zona Lehliu Gara- Dragoș Vodă- Dor Mărunt, poți să transformi cu participarea Judecătoriei și a Primăriei, amenzile, indiferent de valoare, în zile de muncă în folosul comunității, pe care nu le mai execută nimeni.

Așa scapă criminalii din Județul Călărași de amenzi de miliarde de lei (lei vechi)!!!

În România doar PROȘTII PLĂTESC TAXE

În Comuna Dor Mărunt o evaziune de miliarde cu complicitatea Judecătoriei și a celor doi Primari Analfabeți : Ion Iacomi (tractorist- zis Turcul) și Iulian Iacomi (fără calificare- zis Împăratul).

În schema jefuirii celor trei localități, se află și Secretarul Comunei Dor Mărunt- Vătafu, precum și Micu Filip Ioel- Sclav în Clan.

Din surse apropiate problemei, în viitorul apropiat vom avea din nou descinderi, cu mascați și trupe foarte speciale, însă nu la Săracii, la…

ion radu aurel
ion radu aurel

Așa că tot ceea ce le rămâne, este să fugă…

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *