vatafu costica

După publicarea articolului celor de la Jurnalul Național, Secretarul Comunei Dor Mărunt- Vătafu Costică (zis Vătafu XXL) a trecut printr-o depresie severă cu episoade maniacale, fapt care a speriat audiență de pușcăriași, violatori și delicventi de la Etajul I al Primăriei Dor Mărunt!

Renumit pentru incompetență și analfabetism funcțional, Vătafu a fost mufat de Gruparea de Crimă Organizată Iacomi în Consiliul de Administrare Ecoaqua, să aibe asta de unde să pape lunar bani.

Cu un venit de 18.000 net/ luna, 8 clase primare și fiu de militian, Vătafu este renumit în Crimă Organizată Călărășeană drept omul care pentru o mâna de bani aranjează orice șpagă, între Primar și cel care este dispus să accepte contracte fictive și alte „combinații murdare”.

Plin de nervi, de draci, Vătafu îl vede la el în birou pe Joga Virgil (Arhitectul comunei – fără BAC) , colegul lui de etaj, cu căștile în urechi și muzică la maxim! Și inebuneste Vătafu, țipă, urlă, sparge, tranteste, face spume, injurind!

-Ba, da` dăle-n p…a mea de căști, că și așa treci pe aici 2 ore pe zi!”

Din Primărie, aflăm cum au încasat Iacomi cu Vătafu 50% din contractul de 100.000 de euro cu Nico Construct

Șpagă pe primul loc, însă organizat, că de pedepsit nu îi pedepsește nimeni! Lucrări fictive, umflate și jaf pe față, așa „se merge” în România Educată a lui Klaus, care nu este nimic diferită de Rusia Corectă a lui Putin!

Din Primărie aflăm că Ion Iacomi a crescut tariful la șpagă și au mers la 50% din contract! Banii au venit înapoi prin plăti ale Nico Construct către alte SRL-uri apropiate celor din Clan.

Având calitatea de inculpați în mai multe dosare penale de abuz, delapidare, furt calificat, Ion Iacomi și Vătafu Alecsandru se pregătesc de zile negre și pun bănuții la ciorapel, pentru vremuri grele!

Ziariștii de la Jurnalul au creat o furtună în Primăria Dor Mărunt, loc al desfaului, fărădelegii și hoției generalizate

https://jurnalul.ro/special-jurnalul/10-milioane-de-romani-pusi-sa-supravegheze-ce-se-intampla-in-hazna-913132.html

Problema căcatului a bulversat în așa hal organizația locală PSDNL, că au plecat ăștia pe banii din Primărie, la mare, să se liniștească!

In timp ce se plang ca nu au bani de motorina sa duca copii la scoala, angajatii Primariei se plimba in vacante all inclusiv pe banii prostimii.

De la stadiul de repetent in generala, la asociat cu Dan Motreanu, Costica Vatafu ajunge direct in Consiliul de Administratie al Ecoaqua Calarasi, unde invata sa citeasca

Important este si Carlig Alexandru asta, alta „pocnitoare” a Crimei Organizata Politic, implicat si el in cateva dosare grele, analizate de DIICOT.

Deranjat de ziaristii obraznici Vatafu si-a sters contul de facebook!