xenofonte purcarea

Merită România să pătrundă în spațiul Schengen, cu Justiția coruptă, cu Administrația Publică infestată de corupție și cangrenată? Merită România Educată să stea la masă celor bogați, cu Iacomi si Xenofonte Purcarea in capul mesei?

Tribunalul Călărași și Judecătoria Călărași- două Instituții infestate de flagelul corupției

Tribunalul Călărași este condus de renumitul Interlop zis Padrino- Prim Proc. Xenofonte Purcărea.

În celebrul caz al Împăratului, unde un umil permis de conducere suspendat devine subiect de film, la care nu ai ce judeca (in fapt), Xenofonte ajuta dosarul să se transforme într-o adevărată Epopee fără sfârșit, cu amânări, chemări de martori, analize și expertize?!

Asta în timp ce pentru o găinărie, cât de mică, ești condamnat pe repede înainte, la pușcărie cu executare, pornind de la o găină furată, până la cazurile cu hoțiile la care păgubit este Sofian Costache (membru al Clanului Iacomi)- unde Judecatoria Lehliu a judecat cu celeritate cazul.

Așa a ajuns Justiția în Județul Călărași să se aplica doar celor slabi, amărâți, sărmani, în timp ce interlopii prinși murați în alcool, se plimbă la volan, în stare de comă și fără să îi deranjeze nimeni.

Ieri 28.10.2022 primește Împăratul instrucțiuni de la apropiații din Poliția Lehliu Gara

Împăratul a fost sfătuit (pe surse apropiate problemei) să conducă liniștit chiar dacă Judecătoarea decide să îi păstreze suspendarea permisului, iar dacă este să îl oprească cineva, să demareze în trombă și să abandoneze mașînă câteva străzi distanță. În felul asta nu se va putea stabili cu exactitate cine conducea mașînă. Milițienii până dau ei pe stație, până pornesc rablele să mearga in depășire, Împăratul ajunge acasă și face și un dus! Așa cum a procedat și Președintele PSD- Vasile Iliuță- zis Zeu al Zeilor și Împărat al Împăraților, in urmă cu ceva timp ( și asta beat mort).

Cu salarii de peste 20.000 ron net/ luna- Procurorii și Judecătorii, pensionati la 42 de ani, cu pensie speciala si salariu cumulat, aplică Legea doar celor slabi, fără posibilități materiale, în timp ce Infractorii sunt protejați și încurajați să repete faptele antisociale.

Cu permisul suspendat pentru intoxicare cu alcool, Primarul Iacomi Iulian conduce liniștit cele 5 mașini de care dispune- prin rotație!

Așa că, Judecatorii AMÂNĂ pronunțarea, AMÂNĂ pronunțarea, AMÂNĂ….

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *