Orasul Fundulea

Din ciclul Frumuseți Nedescoperite în Bărăganul Interlop- Orașul Fundulea adus la stadiul de Favelă

Orașul Fundulea nu este un Oraș, este o mizerie în care oamenii se zbat zilnic să pună o pâine pe masă. Lehliu Gara nu avem un Oraș, este o mlaștina a sărăciei, corupției endemice generalizate și a prieteniei Procurorului corupt cu hoțul.

La Dor Mărunt oamenii se încălzesc cu cocenii de porumb strânși de pe urmă combinei. Cei care nu au fost lăsăți să o facă, merg cu căruță pe marginea canalului de irigații și taie arbuștii care au apucat sa ridice spre cer cele câteva crenguțe.

Atâta freamăt este în această perioada, că de la malul Borcei până în Ialomița, abia dacă mai găsești un boschete sau un luminiș. Așa a ajuns Câmpia Bărăganului fără copaci, cu terenul agricul lucrat de 3-4 firme mari, în timp ce forța de muncă capabilă a luat calea emigrării, iar în câmpie au mai rămas doar cei bolnavi, cei slabi, cei proști și Hoții.

pnl
clanul iacomi

Toate afacerile care nu cotizează, care nu dau șpagă Primarilor analfabeți scoși din grajd și puși pe scaun, sunt închise, amendate, sabotate și hărțuite.

România Educată, un paradis al corupției endemice, al mizeriei umane ridicată la înalt rang politic, dorește să între în Schengen, pentru că a îndeplinit toate condițiile, chiar mai mult!

România lui Iacomi, a lui Iliuță Vasile și a lui Dorel Dorobanțu vrea să între în Schengen!

Comanda gratuit EXPERIMENTUL LEHLIU

Cotidianul Experimentul Lehliu este oferit gratuit celor care vor sa inteleaga mlastina coruptiei in care ne zbatem cu totii. Nu este pentru oricine, nu este usor de citit, insa este gratuit si oferit cu multa truda, iar cele 6000 de exemplare ramase, inca te asteapta. 266 de pagini de adevar, fara interese obscure.

dorel dorobantu
dorel dorobantu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *