iulian iacomi

Așa a ajuns Ucraina în situația de azi! A încurajat și lăsat corupția să îi macine toate palierele Societății, a lăsat țara condusă de mafioți. Rețeta perfectă: corupția endemică adusă la stadiul de Politică de Țară.

România este fix în aceași situație ca și Ucraina acum un an. Ceea ce diferă la noi este apartenența la blocul comunitar.

„Să-mi dea 3000 de euro/ ha cumpărătorul și 3000 de euro vânzătorul și îl pun în posesie!”- Iulian Iacomi

Cu dreptul tău, cu legea de partea ta, tu, proprietarul, ajungi la mâna unor porci analfabeți, care sprijiniți de Procurorii corupți și de Judecătorii din Judecătoria Călărași, fac ce vor ei, fără să le pese de consecințe.

Asta pentru că nu le face nimeni nimic! Ei sunt o castă specială: Casta Politicienilor Corupți.

Un material demn de un film de Oscar, cu materiale video (existente), care necesită doar colajul.

xenofonte purcarea
xenofonte purcarea

De mai bine de un deceniu Primarul Iacomi refuză să îi pună în poseseie pe oameni, dacă nu îi da șpaga solicitată: 3000+3000 de euro/ ha, adică 6000x 22 ha= 132.000 de euro. Îi vrea cash!!!„E dreptul meu, mă!” Primarul Orașului Lehliu Gara- Iulian Iacomi (se referă la șpagă)

Lehlienii vor plăti daune de aproape 250.000 euro plus 22 Ha, pe care vor trebui să le „rezolve”!

Proprietarii câștigă procesele pe bandă rulantă și Primăria este EXECUTATĂ SILIT pentru daune si terenul de 22 ha!

Cu dosarul la Executor Judecătoresc și cu daune de aproape 250.000 euro + 22 Ha de teren, se intră pe ultima sută de metri! Executarea silită și blocarea conturilor Primăriei Lehliu Gara- IMINENTĂ.

Trei dosare penale, doua la DNA, cu inregistrari audio si video exceptionale, atent pregatite, vreme de mai bine de un deceniu.

Orașul Lehliu Gară este bun de plata, iar Iacomi este nervos că nu a primit șpaga! Puțin îi pasă lui de Lehlieni și de Orașul Martir Lehliu Gară.

Asta pentru că urmează să mai dea un tun de 400.000 de euro în următoarele 3 luni, cu modernizarea câtorva școli și cu banii pentru cadastru, prin firma Kamora.

Însă, vine ceva, parcă toamna nu mai este la fel de răcoroasă!