CERTROM SRL

CERTROM SRL este o firma fondata de Dinu Georgica (decedat), un om exceptional pe care am avut sansa sa il cunosc. Firma de Certificare a ramas insa pe mana baiatului acestuia- Dinu Laurentiu, renumit pentru frecventarea zonelor Gay-frendly. Asa am aflat de Printul si Verelul, care sunt de fapt parteneri, iar ca rasplata, a primit Verelul, ungerea lui tacsu- Mihalcea Maricel, in functia de Director CERTROM! Si imperecheati, au pornit calare (unu peste altul), la furat!

Asa au ajuns cei din Gruparea Iacomi, in speta Primarul Orasului Lehliu Gara (zis Imparatul), sa gandeasca o schema, prin care sa se umple de bani!

Exista in Lehliu Gara (Oras Martir) doi proprietari de teren, in jur de 70 ha, care au reusit sa aduca terenul din localitatea Pelinu, in Orasul Lehliu Gara. Si cum terenul astora este lipit de terenurile fratiorilor si nepotelelor Moldovenesti din Clanul Iacomi, a gandit Imparatul o schema, prin care sa ii determine pe proprietari (Gloria si Andrei Pascu), sa intre in complicate scheme financiare, prin care sa dreneze zeci de milioane de Euro, din fonduri EU- bineinteles cu ajutorul MADR SI AFIR, implicit a „nasului” Dan Motreanu si a nasului” Iulian Dumitrescu (ala de Prahova). totul cu participarea Primariei Lehliu si a Primarului, care au cotizat puternic din banii Orasului.

Si cum Gloria Pascu era „solo”, Imparatul a avut grija sa il gasesca pe Mihalcea Bogdan, un coate goale care si-a ratat tineretea in cateva SRL-uri esuate, prin Constanta! El Moldovean (zis Verelul- neam mai indepartat din Iasi) , cu inclinatii LGBTQ, adica din alea mai putin naturale…

Var prin alianta cu Imparatul, astia ai lui Mihalcea erau ceea ce trebuia, pentru afacere. Lipirea de Gloria Pascu a fost un detaliu usor, facil si simplu. Mai complicata a fost imperecherea lui Bogdan Mihalcea cu Dinu Laurentiu, proces relativ complex, care a cerut mai mult de un an de zile.

Intre timp, insa, Rodagria Produce Cooperativa Agricola a aparut in Baragan ca o ciupercuta LGTTBG Moldoveneasca, cu picatele si cafeluta servita in mijlocul campiei, la cel mai inalt nivel de calitate! Iar povestea Cafenelei din mijlocul colbului si a boschetilor din Ogoru, o poti afla doar din Experimentul Lehliu.

O imensa inginerie financiara, pe care Experimentul Lehliu o va expune in cateva episoade, cu plangerile penale aferente, care implica MADR, AFIR, APIA, Europarlamentari si Presedinti de Consilii Judetene, Ministrii ai Agriculturii si Parlamentari.

Rodagria Produce si Certrom, legate printr-o alianta a homosexualitatii cu o poveste demna de filmele Holiwoodiene

Certrom SRL este varful coruptiei in multe afaceri de furt legal, din Fondurile Europene, una dintre cele mai complexe structuri, cu protectie la nivel inalt, gandita sa fie utilizata ca o unealta de Crima Organizata, iar pentru asta au trebuit sa-si asigure protectia Ministerului Economiei. O structura exceptional de complexa, insa fragila ca un turture de gheata, gata sa se topeasca sub razele soarelui.

Trei ani de analize, de investigatii, pentru a afla cum se scurg legal, zeci de milioane de euro din Fondurile EU, catre Crima Organizata din Romania, si cum ajunge Imparatul Iacomi (un analfabet cu 8 clase) proprietarul Rodagria Produce, fara sa fie el in scripte!

Iar dupa aia, dupa ce se iubesc precum nebunii, Mihalcea Bogdan merge acasa la Gloria Pascu, la d-na Doctor, ca si cum nimic nu sa intamplat si mi-a luat ceva sa inteleg, pentru ca eu stiam ca astia sunt ori-ori! Insa exista si termenul pentru ei: heterosexualitatea!

Doua anchete DIICOT, una DNA, una a Parchetului distinsei doamne Codruta, in cea mai complexa ancheta Experimentul Lehliu, cu prejudicii de zeci de milioane de euro, din care nu lipseste Anca Simina Popescu- MADR Director Corp Control (bagata de Dan Motreanu pe pile cu diploma de Doctorat scoasa la bratul podului).

180.000 euro au platit Orasenii din Lehliu Gara din banii Primariei, pentru cadastrele si actele necesare transformarii RODAGRIA PRODUCE COOPERATIVA AGRICOLA- in ceea ce este azi, alaturi de CERTROM- O mare ESCROCHERIE

Urmeaza 11 Episoade fierbinti, cu dezvaluri incredibile din Romania Educata, legat de Coruptia din MADR si CERTROM, dar si din lumea LGBTQERTU…

Acum, degeaba si-au ascuns Gloria Pascu, Andrei Pascu, Mihalcea Bogdan si Mihalcea Maricel profilele de pe Social Media, este tradiv…