marin badea

Nu a existat o perioada mai neagra în Istoria recenta a Județul Călărași, ca cea din ultimele doua decenii, perioada dominată de transferul către Primar și Primărie, a școlilor, spitalelor și grădinițelor. O perioada dominata de parazitismul politic, în care absolut toate pozițiile din administrația publica sunt parazitate de rubedeniile celor celor aflați în funcții de conducere- de la Primar la director de „ceva”. O categorie sociala noua a apărut în aceasta perioada trista, in satele din Judetul Calarasi, caracterizata prin sărăcie cronică, subdezvoltare, foamete în rândul celor mici, care merg în satele din Județul Călărași la scoală flamanzi, sate in care abandonul scolar este regula și nu excepție: Jurnaliștii de Investigație- abonați la buzunarul Primarului (analfabet).

Marian Pârloagă și Marin Badea- doua starlete care s-au iubit (până ieri). Promotorii Gurnalismului- un concept nou al Romaniei Educate

Pârloagă- jandarm pensionat prematur la 40 de ani, după ce 12 ani a gâdilat niste stații radio la Jandarmerie.

Badea- absolvent de Liceu Auto, Lingvist (iubitor de limba), scriitor, compozitor, eseist, prozator, dramaturg, autor de cărți și iubitor de copilași.

În timp ce Pârloagă știe să îi linga în cur pe toți, de nu au ăștia nevoie de hârtie igienica și implicit face zeci de mii de euro lunar, Badea a cunoscut în ultimele luni o scădere semnificativa a veniturilor, ca urmare a dezvăluirilor din Experimentul Lehliu, legat de modul în care Badea îi taxează pe „prostălăii” din Județul Călărași, obișnuiți să cotizeze lunar sau la articol- din banii Primăriei.

Doua decenii de huzur în care ăștia doi au mânjit la comanda și au lins în partea dorsala, in functie de cine a plătit. Au știut a lătra când a trebuit și au fost caței devotați banului, au știut a vinde sursele de informații pe bani (vezi cazul lui Iacomi), fară cea mai mica remușcare. Acum, cu veniturile serios afectate, Badea are nevoie de o strategie noua, pentru a reuși să-și păstreze nivelul de trai, destul de ridicat, de altfel!

Cazul lui Ilie Lascu- din Nicolae Bălcescu

Înainte să public informația despre cazul lui Lascu, cu perchezițiile și retinerea, am transmis imediat informația și lui Marinică Badea, pe whatsapp. Trei ore mai tărziu, Marinică publica și el un articol, scris în graba.

Motivul pentru care Marinică a scris articolul, tine de faptul că Lascu nu a vrut să îi plătească Taxa de Protecție lui Marinică Badea, lunar, pe Contract de Media, așa cum Ion Iacomi l-a sfătuit să facă!

În consecință, Badea a scris imediat un material fierbinte, pentru a arata importanta cotizației! Lascu a cotizat o singura data (la Badea), însă nu a dat bănuții lunar ( sa pape si gura lui Badea)…

A se observa faptul că Badea nu prea mai publică articole, din lipsa de doritori dispuși să le achite (în ultima perioada a redus semnificativ frecventa). Pentru un articol, Badea cere intre 1000 și 5000 de Euro, pe contracte media în RON +TVA, la cursul lui…

Jandarmul Pârloagă se mulțumește cu mult mai puțin și linge pe toți și oriunde! El iese cel mai castigat, însă calitatea materialelor lasă de dorit! Așa am ajuns la meterialul de azi, în care Badea este supărat foc pe Pârloagă, de fapt, pentru faptul că Badea a rămas fară clienți, iar Pârloagă duduie! Totul se reduce la bani!

Pe surse apropiate problemei: Lascu Ilie a turnat 2 persoane grele (din Clanul Iacomi) si a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei.

Expunerea lui Marinica este genială si delicioasă in același timp.

Sursa: Jurnalistul Marinica Badea – facebook

Lunar, din primăriile și instituțiile din Călărași pleacă în jur de 80-100.000 de Euro către Badea, Pârloagă sau aparatul de propaganda al PNL /PSD. Cazul lui Lascu îi permite lui Badea să se revolte și să debiteze minciuni și mizerie, în stilul specific, inconfundabil și șansă de se arata protectiv cu Interlopii care îi cotizează lunar (pe una din cele doua firme, sau cash). Exista însă un element cert, dureros și foarte adevărat în aceasta situație: prin expunerea mecanismului în care aceste scursuri lucrează, veniturile lor au scăzut vizibil, contractele de media se împuținează iar cititorii încep să inteleaga mecanismele Crimei Organizate Politic din Călărași. Asta duce la scăderea audientei și a relevantei gunoaielor oferite drept articole, bazate pe franturi de adevar si impodobite cu elemente mirositoare si inflorituri bolnavicioase.