Iliuta Vasile

Ion Iacomi (zis Turcul), Alin Ploiesteanu (zis Linut) si Iulian Iacomi (zis Imparatul) au trecut la PSD, pentru protectie si bani. Iliuta Vasile este cel care a organizat si girat venirea acestor interlopi in tabara PSD Calarasi, dupa ce acestia si-au cerut scuze, in genunchi, si au adus ofrande.

Iliuta Vasile (zis Zeu al Zeilor) a iertat pacatatoasele si le-a oferit ceea ce nu da din buzunar: banii tai!

Asa merge Iliuta Vasile la curve, cu taleri de arginti!

La Calarasi, Imparateasa Albastra- Amelia Giurcan il scoate pe Zeu din amorteala

Este pentru prima oara cand vad ca Amelia Giurcan are totusi curajul sa infrunte Fiara din Ilie! Acum am inteles, de ce Iliuta Vasile mi-a trimis toate materialele despre Amelia Giurcan, toate dovezile pacatelor savarsite de „cea nasita de Iulian Dumitrescu (zis Albanezul)”.

Sursa: Social Media

Nu pentru dezmembrarea Gruparii Iacomi a trimis Iliuta Vasile toate materialele despre Amelia, lui ii ieste frica de Giurcan! Lui Iliuta Vasie ii este frica de Roxana Paturca, iar frustrarea Zeului, inferioritatea cognitiva, o poti adulmeca in aer!

Ce scrie presa lui iliuta Vasile despre PAturca-platita din banii Spitalului de Psihiatrie Sapunari (vezi Marin Badea)

Acum inteleg de ce a depus Iliuta Vasile atata efort sa scape de Paturca in 2021, cand a fost data afara de la locul de munca, in urma presiunilor facute de Zeu, la Bucuresti.

In timp ce Ion Iacomi, Alin Ploiesteanu si Iulian Iacomi au ingenunchiat si au jurat pe Biblie ca nu vor mai gresi in fata Zeului, pentru a primi iertare, Amelia Giurcan- femeie, ramasa fara pozitia de Presedinte al USR, a ramas in picioare si il infrunta pe Iliuta Vasile.

Il infrunta si il arata cu degetul, ca pe un paduchios care merge la Curve si le plateste cu taleri de argint, furati!

Iliuta Vasile este persoana care a pus la dispozitia mea toate materialele despre „pacatele” Ameliei Giurcan si cel care le-a dat in Presa Nationala! Iliuta Vasile este persoana care a lucrat la distrugerea Roxanei Paturca, timp de mai bine de trei ani.

In calitate de Presedinte de Partid, de Presedinte de Consiliu Judetean, Zeul Zeilor a muncit asiduu sa distruga doua femei de care se teme cel mai mult: Roxana Paturca si Amelia Giurcan. Legat de cele afirmate mai sus, Redactia Experimentul Lehliu detine arhivate convorbirile cu Iliuta Vasile si materialele primite de la acesta.

Roxana Paturca
Roxana Paturca

Nota explicativa: Moldoveanul din Imparat are o flescaiala aparte (in limbaj Moldovenesc= slabiciune), pentru Moldoveanca din Paturca!