Clanul Iacomi si anexele

Veselie și voie bună la petrecerea lui Barcă Deputatul

Pentru un viitor călduț, pentru un loc de Deputat sau Senator, ăștia din Gruparea Iacomi vând orice! Nașirea (cunoscută drept element cheie în întărirea relațiilor în Crimă Organizată) reprezintă o cheie esențială în deschiderea cuferelor cu funcții și a bunăstării materiale, asta în cazul în care nu beneficiezi de vre-o Nepoțica Împărătească (cu tatuaje sau fără).

Dintre toți Interlopii, dintre toate făpturile din Lacomi Land, a găsit Barcă Constantin (Deputaul), nas, pe Iliuță Vasile, cel pe care până ieri îl scuipa!

La botezul excepțional au participat printre alții: Anca Boagiu, Petre Daia (ăla cu cormoranii), Iulian Iacomi (ăsta a stat puțin și a venit să aducă doar darul), Oros și Deni Mocanu.

La capitotul absenți avem: Ion Iacomi (zis Turcul), cei doi frați ai lui Barcă (Nicu și Florin), dar și părinții lui Costică.

Ca să umple timpul, să dea bine la prostime, și-a făcut Barcă timp să aducă câteva pungulite la amărâți, nu înainte de a se poză la fiecare punguliță livrată și de a se poștă pe facebook drept Arhanghel al Social Democratiei.

Aceiași atitudine adopta și Mariana Stan, favorita Turcului (zisă Regina- a doua metresă), care ia și doi fotografi după ea. Fiecare portocală este însoțită de 13 poze diferită, din unghiuri diferite.

Criticată pentru snobism și țoalele de la marile case de modă, Stan a adoptat o ținută sobră- sport și a renunțat la pantofii cu cui. Pentru prima oară a obturat fetele copilașilor și probabil că Lascu Daniela a lucrat câteva ore în plus, la procesare celor nevoiasi.

Cheia o reprezintă pozele, cât mai multe cadrele care să arate dărnicia, chinul și sacrificiul Directoarei Stan, pe altarul Facebook si al Bisericii Adventiste care da, spre deosebire de Clanul Iacomi- care ia!

Cutremur in Crima Organizata Călărășeana

Buraga Costel- membru Important al Clanului Iacomi și Sel al Poliției Lehliu Gara și-a depus dosarul de pensionare!

buraga costel

Pacionea Viorel- un alt Sclav al lumii interlope, mâna dreapta a Împăratului Iulian și promotor al Sclaviei în Poliția Lehliu Gara- și-a depus dosarul de pensionare. La plecare, lasa Pacionea o buna bucata din familie in sediul Politiei Lehliu Gara…

Prim Procuror Banescu Liliana- protectoarea Infractorilor în Județul Călărași- și-a depus dosarul de pensionare.

Aceste trei plecări sunt cataclismice în Crimă Organizată, ținând cont de faptul că persoane la fel de corupte și lipsite de coloana vertebrală, sunt foarte greu de găsit.

Pensionari pe banda rulantă la ISU Calarași

Col Paduraru Adrian si-a depus dosarul de pensionare.

Col Ruscareanu Ionel si-a depus dosarul de pensionare.

Mare ingrijorare legat de soarta Pompierului Interlop- Dinca Silviu Aurelian- zis Rica!

În urmă cu ceva timp a fost o echipa a IGSU la Călărași pentru a discuta cu Păduraru legat de valul foarte mare de pensionari din ISU Călărași. Din cauza corupției generalizate din IGSU-Parchetul Militar- ISU, pleacă pompieri în masă din sistem!

Col. Paduraru Adrian- dreapta (spate)

Oamenii fără adapot din Lehliu Gara- lăsați în miez de iarnă în stradă

Rodagria Produce- Uriașa Mașină de stors bani Europeni a Împăratului și a fraților Gloria și Andrei Pascu- a intrat in faza de conservare

Conturile de Facebook ale fraților Pascu și a lui Mihalcea Bogdan- au dispărut. Conturile de social media ale Rodagria Produce au dispărut. Sunt luate măsuri de conservare și pregătire în caz de eventuale percheziții, anchete!

Se impute treaba!

Lascu Ilie este liber

Primarul Lascu Ilie- a fost pus în liberate, iar din surse apropiate problemei aflăm că a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției, cu promisiunea că va intră dosarul lui la Judecător, peste doi ani. La schimb a mai turnat și două cucuvele din Clanul Iacomi!

Clanul Iacomi se pregateste de „tunuri” cu banii din PNNR

Forfota mare în Primăriile Lehliu Gara și Dor Mărunt în vederea jefurii banilor prin contracte fictive și pe combinații a aproape 500.000 euro, așteptați în diverse combinații și tranșe la Bugetele Locale. Se discuta comisioanele si modul de drenare a banilor.

Militienii lui Buraga au in dotare lanterne fara baterii

Fratiorii Iacomi au fost primiti la masa Zeilor

Intorsi din pribegie, fratiorii Iacomi au revenit in sanul Crimei Organizate Politic din PSD.

Vineri a fost vazut Puschiu Bradut (zis Masina cu Bani) la Consiliul Judetean, unde, spun sursele, ca a fost pus sa rezolve pentru Iliuta Vasile cateva imobile! Asta este cunoscut drept transportator de proprietati, caraus de bani (spagi), etc.

In Consiliul Judetean a intrat prin spate (sa nu fie vazut) si a urcat la etaj, la Iliuta Vasile.

Problema Gunoiului in Dor Marunt- motiv de revolta

Primarul din Dor Marunt si Vicele Nuta au inchis Groapa de Gunoi. O tin deschisa doar pentru rubedeniile lor. Din cauza incompetentei acestora, oamenii sunt nevoiti sa arda gunoiul, din cauza faptului ca firma de salubritate nu ridica gunoiul de la toti, si nu il ridica regulat. Pe langa faptul ca nu ridica gunoiul de pe toate strazile, satenii sunt taxati ca la oras, iar fiecare trebuie sa se descurce cum poate.

Asta in timp ce Ion Iacomi merge in vacante pe banii Primariei, inconjurat de puscariasii proaspat eliberati din penitenciar.

Oamenii din sat au facut un Grup de Actiune Locala, cu scopul de a scapa de taxele impuse pentru gunoi, taxe din care Primarul primeste procentul, cu dorinta de a deschide si manageria groapa de gunoi existenta. Nemultumirea vine si din faptul ca Vicele si apropiatii acestuia au stocat cateva mii de tone de deseuri si sparturi din constructii in vecinatatea paraului din localitate, in timp ce „muritorii” nu au voie sa duca o roaba cu cenusa la groapa de gunoi!

Intre timp, localitatea clocoteste din cauza taxelor mari si a jafului si dezmatului din Primaria cu program de la 10am la 13:00pm si prezenta facultativa.

Viceprimar Tudor Ioan

Marius Prevenda (zis Tradatorul) a fost si el la botez la Barca Constantin

Numit de Vasile Iliuta drept „tradator”, Marius Prevenda a stat la aceiasi masa cu Imparatul si Zeul Zeilor.

Mai multe informatii se pot gasi in Experimentul Lehliu cu search pe numele lui.

In urma cu ceva timp, ne transmitea Marius ca:

” Daca ma apuc cu Mihai (fratele- n.r.) de astia ai lui Iacomi, in doua ore nu am ce sa fac cu ei!”

Pana la urma a reusit sa pape sarmalute nas in nas cu Imparatul si a uitat de vremea cand analfabetii lui Iacomi il scuipau si venau si ii spargeau geamurile cu pietre calare pe spatele lui Marin Badea!

Marius Prevenda – stanga

In Orasul Fundulea problema gunoiului degenereaza in plangeri penale. Primarul Dorobantu adora Plangerile Penale!