mircea danga

Șoc în tabăra Împărăteasca din Lehliu Gara, unde Împăratul (Primarul PSD Iulian Iacomi) a pierdut procesul la Călărași și a rămas fară permisul de conducere. Permisul a fost reținut acum mai bine de un an de zile, însă acesta a reușit să amene de x ori pronunțarea în caz.

În acest fel, Împăratul a condus liniștit pe străzile Patriei. Chiar și cu decizie definitiva, Împăratul Iulian a fost văzut zilele trecute la volanul mașinii Primăriei.

Danga Mircea oprit in trafic si sancționat

Danga Mircea (Mașinuță cu Bani) – Manager al Spitalului Orășenesc Lehliu Gara (cunoscut drept Cocina Clanului Iacomi, a rămas fară permis.

Depistat în trafic cu un înalt nivel de alcool în aerul expirat, Danga a sunat mai multe persoane influente din Județ, pentru a rezolva problema cu bucata de plastic. Nu a avut nimeni, însă, ce să-i facă și Dângă a rămas fară permis de conducere. Miresele Noțiunea de „Mireasa”- DEX Interlop: în Crima Organizată reprezintă Interlopul care este condus asemeni unei mirese, pe locul din dreapta.

Pierderea carnetelor cu pricina reprezintă o grea lovitură data grupării Iacomi cu implicații serioase în dinamica jefuirii localităților și instituțiilor controlate.

Imparatul Iulian- fotografie luata de argatii lui Ilita Vasile

Trofeele

Președintele PSD Călărași (Iliuță Vasile) se mândrește cu achizițiile prospete pe care le invită la diverse evenimente și pe care le fotografiază și le expune pe facebook. Ăștia turbează de draci, însă nu au ce să facă. După fiecare event, Zeul Zeilor postează pe facebook imaginile în care ăștia sunt crispați și stresați, mai ales că vor trebui să înceapă să alerge pentru voturile de la următoarele campanii. Dintre toți, de Împărat este Zeul cel mai mândru, o achiziție dificila și periculoasa. Ce nu știe Zeul este că Împăratul este încă viu și mișcă, iar cea mai mica eroare a Zeului, îl vă costa foarte scump. La moda, se pare că avem otrăvirile!