banescu liliana

Când fapta care există, dispare

– „Procurorul, indiferent de fapte sau făptuitori, este ţinut de respectarea tuturor garanţiilor de legalitate şi imparţialitate cerute de art. 132 din Constituţie şi este obligat ca, în cadrul activităţii judiciare, să reprezinte interesele generale ale societăţii, să apere ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor” (dec.171/2010).

Bănescu Liliana (fostă Himceac)- are o viată in Magistratură.

Cum a ajuns doamna Bănescu să dispună soluții de clasare în cazul celor din Clanul Iacomi și a sustragerii de alimente din Cocina, știe doar Stoica Anghel. Stoica Anghel este Seful Ordinii Publice din Politia Călărași, cel cu cărțile…

Practic, Bănescu Liliana și Anghel au acoperit un caz de furt rușinos, expus public cu imagini video, într-o mizerie specific „a la Clan”, unde singurul vinovat este pacientul din spital!

10 Ron/ zi/ pacient- norma de hrana

Directorul Danga spune că a cumpărat o mașină de tăiat varză, însă nu îl tine nimeni să nu spună că a cumpărat o mașină de tăiat morcovi, iar mașina aruncă 30% din morcovi; că a cumpărat o mașină de tăiat puii, care arunca aripile și copanele puilor (să nu se înece pacienții cu părțile moi); că a cumpărat o mașină de tăiat pâine, care arunca cotoarele, pe motiv că nu pot musca pacienții din ele, din cauza dimensiunii prea mari.

Și fiecare din angajații Spitalului fac coada la bucătărie, cu mașinile personale, să ducă și ei acasă, că au pasări, porci și copiii!

În Spitalul Lehliu Gara Danga Mircea și-a adus soția, cumnata, cumnatul, cuscra, fina, nașul și verela!

Stoica Roxana (fosta Iacomi) are soacra, socrul, verișoarele (Nepoțele Împărătești), cumnatele, bunica, vecina, fina și pe alții.

Spitalul Lehliu Gara se poate numi Danga & Iacomi Memorial, o cocina în care papa toți un salariu bun și liniștit, loc al morții, un abator uman, în care pacienții mor pe capete și cu zile.

În fiecare dimineață, doamna Bănescu trece pe lângă cambuza Spitalului și ea știe că se fură, însă nu îi este rușine! Ei nu îi mai pasă!

Doua verze si ceva alimente!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [408.93 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.12 MB]

Materialul prezentat in Experimentul Lehliu- in sac se vad clar doua verze mari