Lascu Ilie

Primarul Orașului Lehliu Gara aleargă de câteva zile innebunit prin Județul Călărași încercând să găsească un prostalău, dispus să plătească 200.000 de euro pentru a cumpăra drepturile litigioase ale Familiei Rugescu, în încercarea de a scapa de blocarea iminenata a blocării conturilor Primăriei Orașului Martir Lehliu Gara. Vorbim doar de câteva zile…

Tocmai le-a făcut Rugestilor o oferta de 8000 de Euro la hectar cu o perioada de gratie și plata la doua luni după semnarea actelor, drepturi care urmează să fie cumpărate de una dintre VERELELE ÎMPĂRĂTEȘTI.

Saltul este substanțial, de la 3000 de euro, în urma cu câteva luni, la 8000 de Euro!

Imediat ce cumpără drepturile litigioase, Împăratul va pune terenul în posesie la Autostrada A2, compact și va cere 2000 de Euro la Hectar-partea lui! Asta înseamnă 50000 euro partea Împăratului!

Unde găsește prostalău?

Una dintre piesele grele este Lascu Ilie, proaspăt ieșit de la bulău (Primarul Liberal Fascist din Nicolae Bălcescu)! Asta bâhaie de bani, însă îi este frica să se bage cu Împăratul, cunoscut drept un afacerist pagubos! Ofertantul rișca o grămadă de bani în cazul în care se întâmplă ceva cu Împăratul, intre timp!

B..bb…bbbbb…balbait de fel, Lascu a intrebat: „Da..da..da..da..cât.. cât.. cât.. vre.. vrr.. ei.. m. m.. m.. mă….. pe hectar?”

Împăratul promite

Cu un Consiliu Local loial, format din Pușchiu Brăduț, doctorul Graure, Lile Bratu – șofer pe Salvare, Luminița Ilie – farmacistă, Petrică Filon (zis Filonul de Aur), Împăratul trece la galop cu hotărârile prin sala de ședințe! Împăratul promite rezolvare sincera, împroprietărire imediată și compactă a terenului. totul pentru un mic „cadou”: dreptul lui!

Toate astea după mai bine de un deceniu de chin, în care Primarul analfabet nu a vrut să îl puna în posesie, pe model identic cu Ion Iacomi, care eliberează acte și adeverințe doar cui vrea mușchii lui, fara sa-i pese de consecințe.

Valoarea reala a 25 ha de teren+ costuri cu avocatii si daune =300.000-350.000Euro (la pretul zilei pentru un teren la A2- compact)

Ps: Împăratul trebuie să pulseze la 10.000 euro/ ha, cu banii înainte, ca la curve, la semnarea actului de vânzare a drepturilor litigioase! La 8.000 euro/ Ha, prețul este inacceptabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *