draganica gheorghe

Controlul total al Deconcentratelor, DSVSA, DSP, DGASPC, ITM, etc!

Dar să urmărim materialul de azi, semnat de temutul Interlop: Marin Badea.

Iliuță Vasile a reușit să țină sub talpa lui aproape întreg Județul Călărași, unde a bifat de curând supunerea fraților Iacomii, aducând Gruparea Iacomi, din nou, sub patronajul său.

Puține Instituții au rămas sub conducerea dușmanilor: ITM Călărași este una dintre ele (Instituție paralizată de altă ramură a Grupării Iacomi- formată din Stan Ionel (ciorapul); Dumitru Nicolae (Gogosel) și Bestea Mihăiță (sluga a lui Iliuta V). DSVSA a căzut sub conducerea lui Ilie în urmă cu puțin timp, iar numitul Draganica, pus de Iliuță, a început o adevărată luptă cu „dușmanii”, lupta care nu are nimic de a face cu natură și specifilul instituției.

Practic, Iliuță Vasile a instituit teroarea colectivă, epurarile, abuzurile, într-o Instituție care până ieri, era condusă cu responsabilitate și rezultate.

Ce face Împăratul (Iulian Iacomi) într-o zi de muncă?

Tocmai avem semnale că a organizat o adevărată descindere la Chinezul, magazinul deținut de unul dintre dușmanii Clanului, din Lehliu Gara. Împăratul a avut grijă să dea târcoale și să urmărească acțiunea, cu mesaj de pedepsire pentru lipsa de supunere. Spatiul unde magazinul cu pricina funcționează a fost in posesia Impăratului, motiv pentru care consideră ca merită o parte din business!

Iliuță Vasile și Iulian Iacomi au reușit să umple ziua Călărășenilor cu știri reale, într-o societate manjită de parazitismul Politic.

Iulian Iacomi la volan- 24.11.2022