costin militaru

Libertatea este platforma care în ultima perioadă, cu o rara violența verbală și cu articole lipsite de obiectivitate, a lovit fară mila în preoții ortodoxi și în cei catolici. Libertatea duce o campanie virulentă, concentrata și gratuită împotriva bisericii Ortodoxe (în special), conștienți de faptul că un Părinte nu are cum să se apere în fața unor mizerii publicate drept fapte, folosind presupuse sms-uri de acum 6 ani, porcarii care sunt ventilate în ochii a milioane de cititori drept știri valide, reale și obiective.

Este important a se observa faptul că, în Libertatea, apar personaje dubioase cu legături în Crima Organizata, prezentate drept Eroi ai neamului, Cavaleri ai Adevărului, asta în timp ce preotul ortodox este făcut homosexual, iar cel catolic, las, prea las să recunoască că este homosexual! Aici a ajuns Ringier AG, o firma mamut din media internațională, coordonata din Elveția. Dezinformarea, mizeria, atinge cote paroxistice, cu Liberatea promovând Escrocii din Crima Organizata (Costin Militatu), drept Scufiță Roșie, blândă, suavă și dornică să bage pe gât tineretului din Scoli și Licee, Marijuana- până crapă!

Materialul din Libertatea, de ieri, este semnat de Vasile Ernu, care se consideră „un evreu cu descendență mesianică”. Vasile Ernu nu a scris materialul, chiar dacă a fost semnat de el, asta inseamnă că vorbim de plagiat! Materialul a fost pregatit de cei din Gruparea de Legalizare a Marijuanei în Romania, care include „vedeta” Cristian Dide si fratii Baceanu. Articolul nu include vre-un aport al distinsului Ernu și se încadrează în materialele promoționale ale Statului Israel, prin care Evreii Mesianici, vin să ne explice cum sta treaba cu plăntuțele vesele și copilașii dependenți. Ernu doar a suit materialul pe site-ul Libertatea!

Costin Militaru si Cristian Dide- DOI ESCROCI ORDINARI

Povestea este lungă și intortochiată, așa cum sunt și căile Domnului de altfel și include Evreul hoț și siret, Sectantul Cristian Dide, DIICOT și alti sectanți din Biserica Adventista de Ziua a Șaptea și din Biserica Penticostala. Include toată spuma presei care a mânjit Biserica Ortodoxa din ultimii ani, include publicația RECORDER, adventistull Emanuel Ungureanu (cel care îl atacă cu o rara virulentă pe Ministrul Rafila). Include percheziții, arestări și eșecuri din partea Statului Prieten Evreu. Mai include și grave erori ale SRI și DIICOT, însă sunt scuzabile din cauza lipsei de personal…

Însă să le luam pe rând: Cine este acest Costin Militarul, care alături de prietenii evrei și-a făcut o Clinica Medicală (Eden), unde vindecă muribunzii cu magice elixiruri?

Costin Militaru este un escroc. Mai mult decât atât, Costin Militaru nu are nimic de a face cu Școala din America! Tot articolul este o mizerie ordinară, iar eu, în urmă cu trei ani, am arătat cum am obținut pentru colegul de la EVZ (Mirel Curea- alta prostituată a Presei Romanești) aceleași diplome în 15 minute. Așa a devenit Curea, doctor!

Foarte important a se observa modul subversiv în care Statul Prieten Evreu, ajutat de o mana de nulități ținute în presă și politică, reușesc să servească societății știri false, absurdități și să inducă o stare de neîncredere și revoltă. Toate aceste elemente sunt foarte bine concertate și se bazează și pe slaba capacitate de reacție a clasei noastre politice, ocupate cu furtișaguri, petreceri și aranjamente. O realitate trista!

Libertatea servește minciuni incepand cu titlul articolelor!

Cum ajungi Doctor cu studii in America la renumita University of California, in 15 minute si cu 35 USD- online!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.22 MB]

Acest Drept la replică nu a fost publicat de EVZ, iar Emil Curea, cel care a organizat la presiunea celor din Gruparea de Legalizare materialul, încă apare în Antene, unde este considerata o vedetă absolută. Antenenele lui Voiculescu au un mare rol in Gruparea de Crima Organizată care se ocupă cu atacuri directe si concertate la adresa unor categorii sociale si persoane, aspecte asupra carora vom reveni cu un material separat.

Dar sectantul Cristian Dide?

Vom incepe dezvaluiri incredibile, legat de subiect, cu încrengaturi care duc la adventistul Emanuel Ungureanu (USR) și Secta ruptă din Biserica Adventistă de Ziua a Saptea.

Dide tocmai ce-a iesit de la parnaie!

Legăturile lui Dide cu Crima Organizată sunt foarte puternice și nu au nimic de a face cu vre-o intenție sinceră de a ajuta pe cineva! Tot activismul lui Cristian Dide este o mascaradă plătita si susținută de Sectanții Adventiști, subiect asupra căruia vom reveni cu dezvaluri incredibile.

https://www.monitorulcj.ro/sanatate/75894-primul-pas-catre-legalizarea-canabisului-medicinal-in-romania-printre-initiatori-deputatul-clujean-emanuel-ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu

Este cel mai vocal susținător al proiectului de legalizare a cannabisului medicinal și cel mai îndârjit critic al lui Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, de avizul căruia depinde întreaga lor schema infracțională. Adventistul Ungureanu este parte a unei elaborate scheme infracționale, în spatele căreia suntem infiltrați și le analizam structura, din 2014! Toată structura tendențioasă a discursului lui Emanuel Ungureanu tine strict de împingerea acestui proiect de lege, proiect pentru care, aproape zilnic, Ungureanu îl mânjește pe Rafila, îi face plângeri penale pentru fapte lipsite de logica, arunca o uriașa umbra de neîncredere asupra Statului Roman și asupra capacității instituționale, de a rezolva probleme, curente și relativ simple!

Vom reveni cu detalii incredibile ale încrengăturilor dintre toate elementele de mai sus, în Experimentul Romania, un experiment făcut pe pielea noastră și pe banii noștri.

https://www.libertatea.ro/stiri/un-medic-roman-scolit-in-sua-explica-parintilor-la-ce-varsta-incepe-consumul-de-droguri-in-romania-de-ce-stoparea-nu-poate-fi-facuta-de-unul-singur-si-ce-inseamna-sa-fii-un-sprijin-pentru-copil-4361282