laurentiu ungureanu

De Sfântul Andrei (30 noiembrie 2022), zi sfânta pentru români, Recorder și Libertatea continua lista de atacuri murdare, lipsite de fundament, gratuite și grotești asupra valorilor fundamentale ale Statului Roman: Credința în Dumnezeu si in Biserică.

Secta Adventistă de la Recorder (vom reveni aici cu detalii), ajutați de Evreii Mesianici, utilizând platformele Adevărul/ Libertatea/ Recorder (printre altele) continuă seria de lovituri asupra Bisericii Ortodoxe Române, adaugând azi, la 6.44 AM, in prag de sarbatoare si post, un nou articol murdar, în care este prezentat cazul unui copil care și-a luat viața, in 5 noiembrie.

Laurentiu Ungureanu- Jurnalist Recorder

Articolul este semnat de un Laurențiu Ungureanu, trimis de Sectanții Adventiști de la Recorder (care ataca in mod repetat si constant Bisericile Ortodoxe si Catolice), la Libertatea, pentru a diversifica sursa știrilor (sursa atacurilor).

Laurențiu are articolul pregătit de trei săptămâni, a așteptat doar momentul pentru a lovi în noi, în Romania!

În mijlocul sărbătorii, 2.000.000 de vizitatori unici au citit porcăriile debitate de Laurentiu Ungureanu, porcarii care te îndeamnă la ura fata de preoți, la desconsiderarea Bisericii, și la ruperea noțiunii de familie.

Libertatea trebuia să publice articolul în ajunul Crăciunului, alaturi de câteva materiale video, pregătite de Recorder, în care să se sublinieze faptul că tatăl copulului care și-a luat viață, este un animal, nu Preot!

Ajutați în miez de noapte de un alt membru al Sectei- scriitorul Vasile Ernu (autointitulat Evreul Mesianic), Ungureanu Emanuel (Adventist-Deputat USR- zic Biciul lui Isus) și Ernu Vasile, au adaptat articolul, in echipa, pentru difuzarea de la ora 7 am, ținând cont de faptul că în aceiași zi, au trebuit să ascundă articolul cu Costin Militaru și Emanuel Ungureanu, alti doi membri-cheie- în Organizație.

Pe Părinte, pe Preot, cine îl apară de așa năpastă?

Societatea capitalista a creat tot felul de mecanisme de control și încadrare a activității elementelor din Presa, exista și un Consiliu de Combatere a Discriminării, comisii, instanțe, însă toate pălesc în fața linșajului mediatic orchestrat, în care prin sute de articole, sapi la temelia unui Stat Laic, pe principiul Divide et Impera (latina- dezbină și stăpânește).

Cine îl apară pe Părinte, care și-a îngropat cu mâinile lui copilul și care, încă, plânge la umbra crucii?

În urma unui așa lisaj grotesc, Părintele nu are posibilitate de a se apară, de a raspunde. Pe Părinte nu îl apară nimeni! Tot ce îi rămâne este rușinea, umilință, durerea și supărarea!

Preotul este tot un om, însă el nu poate ieși în mijlocul drumului, pentru a țipa de supărare, pentru a urla împotriva minciunilor, a uneltirilor. El nu înțelege de ce, cum, cine și pentru ce motive au făcut așa ceva. La câteva zile după ce și-a îngropat copilul, cu propriile mâini. In Romania, preotul în Biserica Ortodoxa și în cea Catolica are nevoie de un mecanism de apărare în cazul unor atacuri concertate, exprimate prin difuzarea de articole media executate la comanda, care prezinta adevăruri mistice, distorsionate, tendențioase, menite să semene ura și rău in societatea Românească!

Laurențiu Ungureanu este membru al Sectei Adventiste din Recorder, parte a unei organizații criminale care lucrează activ la slăbirea structurii Statului Român. Vom reveni pe larg asupra acestor aspecte, in zilele care urmează.

https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Sa-ridicam-voalul-de-pe-mistificari-ADEVARUL-despre-cum-a-fost-pusa-in-scena-executia-publica-a-ActiveNews-la-Digi24-141839

https://www.mediafax.ro/editorialistii/prezentul-fara-perdea-marius-oprea-emanuel-ungureanu-deputatul-care-ataca-catedrala-manturirii-neamului-a-trecut-de-la-adventisti-la-useristi-20073303

Florile de pe mormântul copilului nu și-au pierdut încă petalele, zici că sunt culese azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *