mariana stan

Sute de copii merg din Septembrie până în Decembrie, împreună cu părinții, în Dor Mărunt, pe câmp, unde adună coceni de porumb, în urma combinelor, să aibă iarna cu ce se încălzi. Comuna nu are gaze, nu are canalizare, nu are apă curentă, nu are fabrici, nu sunt locuri de muncă, iar cei mici merg flamanzi la ore și se culca la fel de flamnazi, seara.

Sursa material: Marinbadea.ro- the Files are Failed

Tolstoi scria că „Hoții care fură de la oameni se adună împreună! Adună soldați și Judecători care să le păzească petrecerile și orgiile in timp ce ei petrec!”

Această frază se portiveste perfect în Județul Călărași și descrie exact ceea ce se întâmplă la noi în zonă!

Hoții fură de la oameni și de la copii. Pun în funcții procurori lor, șefii lor de Servicii, șefii lor la Politia Locală (Buraga), șefii lor la Spitale și Scoli, aleg pe sprânceană Judecătorii.

Apoi angajează oameni din Clanul lor, oameni angajați în Primării, în care ajung prin fraudă, cu salarii plătite de tine, că să le păzească hanurile și să le facă serviciile, în timp ce ei stau în palatele lor și lenevesc în confort, înconjurați de neveste, amante, nepoți și copii.

Și nu vor renunță în veci de buna voie la „putere”! Mereu auzi de la oameni, că „Ăștia au furat destul, sunt ghiftuiți, dacă vin alții, vor fura la fel de mult!”

Din poza de mai sus, poți vedea și înțelege că nu vor avea îndeajuns! Nu le va fi suficient, indiferent cât fură! Mereu vor avea nevoie de mai mult. Mai mulți bani vor fi necesari în fiecare lună, chiar dacă membrii Clanului capusează mai toate funcțiile publice din zonă, pe salarii aberante și job-uri la care nu merg.

Copiii vor crește și cheltuielile cresc. Băiatul termină medicina și va avea nevoie de un post de chirurg. Nu va fi suficient, indiferent cât fură, vor mai mult și mai mult, până când toată zona este ruinată.

Noi muncim, dar venitul nostru scade! Asta pentru că ei fură pe toate părțile, incendiază, distrug, amenință și te forțează să îi dai tot ce ai și să pleci, mulțumit că scapi cu viață!

Vom trai normal, când nu vom mai accepta în posturi publice hoți și interlopi, când ne vom opri în a le confirma fraudele electorale! Puterea este în mâinile tale. Acum cunoști o buna parte din adevăr. Până acum doar îl bănuiai. Tu ești cel care plătește pentru toată distracția asta, în timp ce nu știi cum să te zbați, să pui pâinea pe masa familiei și să iti încălzești casa!

Motorina

Consum halucinant de combustibil în Comuna Dor Mărunt, Județul Călărași, unde Secta Adventistă Respiro, prin intermediul Marianei Stan (cunoscută drept Regina), în Scoala Adventistă nr 1- Scoală Pilot a Sectei Respiro.

Scoală gimnaziala nr 1 din Dor Mărunt, este cunoscută la nivelul comunității adventiste din Romania (forumuri, grupuri de whatsupp) ca scoală adventistă, desi aceasta este scoală de stat.

Prin Pastorul Ionel Calotă, în 2014 se înființează la Dor Mărunt, Secta Adventista RESPIRO, având ca obiect tintă, răspândirea învățăturilor ” New Age” & Neoprotestante, în școlile de stat romanești. Prima Scoală (Pilot), în care Secta pătrunde, este școala gimnazială nr 1 din Dor Mărunt, Județul Călărași.

Scoală adventistă nr 1 este susținută financiar, foarte puternic de Primarul Iacomi, dar și prin finanțări de către ADRA, AMICUS și Secta Respiro, prin coordonarea Conferinței Adventiste Muntenia, al cărui Președinte este Robert Mandache. Mariana Stan este directorul scolii gimnaziale nr 1 și nr 2 din Dor Mărunt, începând cu anul 2014. Scoala nr 2, care este tot in subordinea MArianei Stan, dar nu adera la Secta Respiro, este lasata in degradare.

Managerul Sectei Respiro (Mariana Stan)- acuzată de delapidare, furt și Crimă Organizată

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [370.24 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [232.38 KB]

Consumul real anual al celor doua entitati se invarte in jurul cantitatii de 4000-5000l de combustibil, raporta la celelalte localitati din jurul Dor Marunt (Dragos Voda- spre exemplu).

Totul a inceput cu un om, un om bun, educat si modest- Mariana Stan

Până în 2014! Din 2014, ascensiunea Sectei Respiro în Școlile de Stat este exponențială, prin efortul neobosit al Pastorului Adventist Ionel Calotă și al Directoarei Mariana Stan.

Sursa material: Marinbadea.ro- the Files are Failed
Sursa material: Marinbadea.ro- the Files are Failed
Sursa material: Marinbadea.ro- the Files are Failed
Sursa material: Marinbadea.ro- the Files are Failed

Mariana are aproximativ 150 de ținute, majoritatea doar în ultimul an. Cu obiecte vestimentare și de încălțăminte unice, in valoare medie /per tinuta de 500 de euro, Mariana este mereu asortată. Tinutele au nevoie de spații de depozitare largi, în plus fiecare ținută are o etichetă cu dată, evenimentul și pantofii asortați la care a fost purtată. Astfel, Mariana evită purtarea de doua ori a aceluiasi obiect de vestimentație.

Roxana Paturcă (Inspector Scolar General) veghează de la Călărași, la implementarea conceptului de Românie Educată.

Adevăratul obiectiv al acestei secte este despre bani, iar în spatele donațiilor stau lucrările de misionarism pe care membrii sectei le fac, din casa în casă.
Acest lucru va fi detaliat în episoadele următoare.

Nota Redactiei: Toate pozele sunt făcute publice, realizate în cadrul instituției școlare, de Mariana Stan.