emilia sercan

Ce este EXPERIMENTUL LEHLIU

Experimentul Lehliu este o expresie civilă, un răspuns care se dedică cunoaşterii, prevenirii şi contracarării activităţilor aparent legale (fundamental imorale), ale statului Israel (și asociaților acestora), pe care servicii de informaţii străine/ oameni de afaceri străini, le derulează pe teritoriul naţional împotriva intereselor României si Bulgariei şi ale aliaţilor săi.

Experimentul Lehliu este un joc al inteligenţei, care operează în spatele sistemului, așa cum „prietenii” operează în cadrul legal de „legi și libertăți” oferit de Societatea Românească, societate care a știut să fie blândă și primitoare cu toți, care a ținut capul plecat, umilită, batjocorită și scuipată, demonstrând o toleranţă excepțională, în fata atacurilor murdare, grotești ale celor pe care noi, Romanii, îi numim prieteni: Statul Israel.

Experimentul Lehliu a fost fondat în 2010, însă expresia fizică, respectiv Experimentul Lehliu, a apărut mai recent. (Baza o constituie incorporarea SC Petrochem Technologies SRL- cu J13/2131/2010).

Necesitatea apariției Experimentul Lehliu o reprezintă acțiunile specifice Crimei Organizate la nivel de STAT, care folosind structuri și fonduri ale Statului Israel, structuri ale personalului cu rol diplomatic, a susținut, construit și modelat, o rețea menita să consolideze în Romania și Bulgaria:

-să asigure o zonă fertilă investițiilor oamenilor de afaceri evrei și de protecție, cu plasamente garantate, în domeniile imobiliar, medical, socio-cultural (școli și similar)

-să asigure preluarea entităților media și controlul acestora, implicit finanțarea ulterioară a acestora din banii Statului Roman, amprentând în memoria săracă a romanilor ideea de Presa Românească, în timp ce, prin materialele publicate şi promovate, se comportă precum ceea ce sunt: trusturi anti-româneşti.

-asigurarea de pârghii politice prin presiuni si santaj, folosind puterea media deținută, în vederea numirii de oameni apropiați lor în aparatul public și la nivel de Ministru, în paralel cu GRUPAREA (unirea) Bisericii Adventiste , alaturi de Biserica Penticostală, Biserica Baptistă și Mormoni.

-Sectarea Bisericii Adventiste si unirea cultelor neoprotestante sub patronajul Statului Evreu, cu impunerea programelor dorite de Statul Evreu: Studierea Antisemitismului in Scoli-materie obligatorie din liceu, Institute culturale dedicate lor, impunerea Sectei Respiro in Educația Natională, in paralel cu actiuni prozelite, de construire a sute de scoli adventiste, sute de ONG-uri in educație si libertați civile, remodelarea societarii Romanesti pe principiul Lumii Noi (de bunatate-neoprotestante si New Age -un amestec eclectic de credințe, practici și moduri de viață)

Ce reprezinta acest concept Neoprotestant&New age:

„Îmbinare mecanică, hibridă a unor puncte de vedere ori concepții eterogene sau chiar opuse;

1. Lipsă de consecvență în convingeri, în teorii.

2. Sistem de gândire neunitar, care, fără a se întemeia pe idei originale, alege din diverse sisteme de gândire, stiluri artistice etc. ceea ce i se pare mai bun.

3. Arhitecturarte-Îmbinare necritică a unor elemente luate din stiluri diferite sau din diferitele mijloace personale de exprimare ale unor personalitati consacrate.

https://sinonimul.ro/eclectism

( Vom reveni pe larg, legat de erezie si conceptele implementate).

-Slăbirea unității Statului Român, slăbirea Bisericii Ortodoxe, a bisericii Catolice, prin media: Recorder, Press One, Antena 3, canale de tipul: Opinia Production (vezi youtube). Distrugerea încrederii în Instituțiile Statului Roman- vezi Mișcarea Marijuana- Dide/ Libertatea/ Emil Ungureanu (zis Biciul lui Isus).

Pentru a atinge dezideratele impuse, Statul Israel a creat cea mai mare luptă din Societatea Românească de după 1989, ridicând Român contra Român. A semănat neînțelegere, revoltă și a realizat integrat, lucrări de distrugere a unității și structurii Statului Român, apelând la șantaj, otrăviri, delapidări, linșaje si executii media, concertate, numiri de miniștrii și persoane în posturi cheie, care sa le apere interesele.

andreia mitrea
andreia mitrea

Dar să începem prezentările, pentru a înțelege în detaliu, problema analizată:

Schema începe cu Beniamin Netaniahu (zis Bibi sau Regele Israelului), Premierul Statului Israel, cu o mană de oameni buni, din Biserica Adventista și cu dorința evreilor de a crea un „spațiu al lor” în zona est-europeană”. Mai jos avem punctul de plecare. Practic, evreii au infiltrat și au preluat o echipă deja formată (conturată din 2010), echipă pe care au clădit:

https://intercer.net/blogs/istoric/echipa

Secta Respiro Look-up

PressOne cu Emilia Sercan si Andreia Ionita- EDUPRENOR

Operațiunea Carul Ceresc, reprezintă numele de cod dat de Israeliți întregii operațiuni din Europa de Est. Numele are puternice legături biblice, legată de problematica misticismului în Iudaism.

Emilia Șercan (cunoscută drept Lucrezia) a fost racolată în Grupare în 2012, când a primit invitația de a analiza și de a scrie, în Israel, despre perioada socialistă, despre Scânteia și alte subiecte interesante pentru Emilia, care în acea perioadă lucra la materialul pentru doctorat.

Emilia Sercan promoveaza o Grupare de Crima Organizată care are ca principal scop- prozelitismul

Ca student, eu am scris zeci de lucrări pentru colegii mei, care pentru varii motive, preferau să-și ocupe timpul în mod diferit. Este normal că Emilia Șercan să se ocupe de plagiat, având în vedere că toate lucrările de doctorat, sau 99% dintre ele, sunt construite (în perioada 1989-2020) prin copierea integrală sau parțială a unor materiale, iar în acea perioadă nu dădea nimeni doi bani pe plagiat.

Faptul că nu a existat după Revoluție o atentă analiză a acestor Teze, ține și de prăbușirea sistemului de învățământ în România.

Este important a se observa faptul că Emilia Șercan a participat în schema infracțională, acționând conștient, prin atacuri direcționate și prin răsplata primită pentru fiecare caz demontat! În spate, însă, se afla Statul Israel și intenția de a slabi structura guvernamentală, de a slabi partidele politice, asta în timp ce oamenii lor de afaceri, au ajuns, nederanjati, în posturile și locurile dorite.

Emilia Șercan a participat conștient, etapizat și cu un efect devastator, la acțiunile unei Puteri Străine, de subminare a Siguranței Naționale! Asupra acestor aspecte voi reveni, pe larg!

Ce este integritatea academică?

Eu va pot spune ce este Prostitutia Intelectuala:

„Prostituția intelectuală reprezintă o folosire degradantă a propriilor calități, a propriului talent, fiind o formă de înjosire prin care inteligența și serviciile intelectuale (consiliere, concepție, elaborare etc.) ale unei unei persoane, sunt puse la dispoziția unei instituții, individ sau unei autorități, pentru foloase directe materiale și fără un atașament ideologic/sufletesc real față de cel/cea căruia/căreia persoana respectivă se „vinde”.”

După ce a zdrobit PSD și PNL, Emilia Șercan promovează calitatea oferită de Statul Evreu și de Secta Adventistă Respiro.

Sala plină în timpul celor 3 zile de conferințe Respiro cu Emilia Șercan

Fară comentarii- prima din stânga: Lascu Daniela

Activitățile RESPIRO pentru profesorii avizi de informații

Vice- o alta componentă importantă în mizeria adusă de „Prietenii Evrei”

Vom reveni pe larg și aici, însă important este a urmări Mișcarea MARIJUANA în Romania- de LEGALIZARE

Călare pe Calul Troian, evreii au pătruns puternic cu investiții uriașe în imobiliare, farma și comerț, investiții gândite pe termen scurt cu profituri uriașe, acoperiți de rețeaua construită de ei, formată din Politicieni, Media, Miniștrii, directori de Scoli, unități administrative, șantaj și linșaje mediatice. Asta în timp ce politicienii noștrii au fost și sunt linșați pe modelul folosit in cazul lui Klaus, la celebra vizită în Egipt!

Recorder, Cristian Delcea (zis Toiagul lui Moise)

Pentru inceput, doar un material video, cu Gogoneata (Secta Respiro), atacurile de panica si Cristian Delcea (secta Respiro- RECORDER).

Cum ajungi cu Scoala in Respiro?

Atitudinea tânărului creștin față de po….- cu Costi Gogoneață (Sectant Respiro)

Carul Ceresc

Ezechiel 1:4-28, GBV 2001: “Şi am privit şi iată un vârtej de vânt venea de la nord, un nor mare şi un foc înlănţuindu-se; şi în jurul lui era o strălucire şi din mijlocul lui ceva asemenea aramei strălucitoare, din mijlocul focului. Şi din mijlocul lui ieşea asemănarea a patru făpturi vii. Şi aceasta era înfăţişarea lor: aveau asemănare de om. Şi fiecare avea patru feţe şi fiecare din ele avea patru aripi. Şi picioarele lor erau picioare drepte; şi talpa picioarelor lor era ca talpa piciorului de viţel şi scânteiau ca arama strălucitoare. Şi aveau mâini de om sub aripile lor la cele patru laturi ale lor; şi toate patru aveau feţele lor şi aripile lor. Aripile lor se atingeau una de alta; nu se întorceau când mergeau; mergeau fiecare drept înainte. Şi asemănarea feţelor lor erau feţe de om; şi toate patru aveau feţe de leu la dreapta; şi toate patru aveau feţe de bou la stânga; şi toate patru aveau feţe de vultur. Şi feţele lor şi aripile lor erau despărţite sus; fiecare avea două aripi care se atingeau una de alta şi două care le acopereau trupurile. Şi mergeau fiecare drept înainte; mergeau încotro trebuia duhul să meargă; nu se întorceau când mergeau. Şi asemănarea făpturilor vii, înfăţişarea lor era asemenea unor cărbuni de foc aprinşi, ca înfăţişarea făcliilor; focul se suia şi cobora printre făpturile vii; şi focul strălucea şi din foc ieşeau fulgere. Şi făpturile vii alergau şi se întorceau ca înfăţişarea strălucirii fulgerului.”
https://www.caleacrestina.ro/index.php/invatatura-crestina/1502-carul-ceresc-a-lui-dumnezeu

EMILIA-SERCAN
EMILIA-SERCAN