RECORDER

De unde vine numele de EXPERIMENTUL LEHLIU?

Evreii „Prieteni” au făcut un experiment, prin șantaj mediatic, în Lehliu Gară, unde ieșea primar Iulian Iacomi și unde Secta RESPIRO dorea să subordoneze Judetul si doi primari (considerați mai sărăcuți la minte)- Ion și Iulian Iacomi. Ăștia trebuiau să fie subordonați și liniștiți, aduși ” la zgardă”. Pentru asta, Recorder (organ de propaganda adventist) a publicat un material, care se numește EXPERIMENTUL LEHLIU, experiment care urma să fie repetat în câteva rânduri de cei de la Recorder, cu Iacomi, Paturca, Iliuță Vasile și alții. Efectul a fost cel dorit, Gruparea Recorder-Respiro beneficiind de colaborarea totala a frățiorilor Iacomi, a distinsei doamne Paturca- pusă Inspector General la Învățământ.

Cât depre Președintele Consiliului Județean Călărași- Iuliuta Vasile, acesta a fost liniștit de Iulian Dumitrescu, tot prin linșaje media.

Atât Iliuță cât și Iulian Dumitrescu au fost liniștiți și aduși la cooperare totala, tot prin linșaj…

EXPERIMENTUL LEHLIU este titlul unui material din 2017, începutul Șantajului, prin care gruparea Recorder începe alinierea unor oameni politici la interesele mai largi, ale fondatorilor reali.

Ion iacomi primar Dor mărunt și Iulian Iacomi primarLehliu Gara

Gruparea avea să transforme doi oameni: Ion și Iulian Iacomi, în doi sclavi, două cârpe, cu care ei și cei de la Respiro se șterg pe picioare, care le ciugulesc din palmă și se tăvălesc prin noroi, atunci când Sectanții o cer!

Frații Iacomi nu au înțeles nici până în ziua de azi, cine și de ce „îi lucrează” atât de rău, cu Experimentul Lehliu, ei, doua flori neprihănite, în gradina Domnului!

Din momentul reportajului, totul, absolut totul se învârte în jurul Dor Mărunt.
Premier ludovic Orban, Ciolacu, Ambasadori, CEO internaționali, Președinți de Conferințe trec prin Dor Marunt.
Dor Mărunt este etalon și punctul zero al Sectei Respiro-Recorder

Recorder trebuia să se numească inițial: EXPERIMENTUL ROMÂNIA, însă prietenii evrei au înțeles că acest nume vă ridica semne de întrebare, așa că au rămas la Recorder.

Vom reveni pe larg la Gruparea Infracțională Recorder și înfrățirea cu Sectanții de la Respiro si Evreii Mesianici („prieteni”).

Ceea ce nu știau cei de la Recorder, este că EXPERIMENTUL LEHLIU avea să se infiltreze de la bun început în rândurile lor, interesați de banii primiti/ rulați, de donatori, structura și de modul pervers în care ei au înțeles să urmărească agenda murdara, având ca scop principal șantajul si alinierea oamenilor politici și discreditarea Bisericii Ortodoxe și a Bisericii Catolice.

Să vă arat însă un material în care Cristian Delcea (zis Toiagul lui Mose), încercă să introducă în Marele Alb, elementul „sensibilității reporterului credincios” sub acoperire, cu microfonul care înregistrează inima ziaristului!

Acest material nu a fost inclus la montajul final… „Era prea exagerată trăirea…”…La sfârșit: „Doamne Ajută!”

Urmează dezvăluiri incredibile cu milioanele de euro primite de Recorder prin donații, donatorii și modul în care bănuții au fost tocați, detalii despre jurnalistii din Recorder si acționariat.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este o Confesiune creștină neoprotestantă care se distinge prin respectarea zilei de sâmbătă, a saptea zi a săptămânii similar cu calendarul evreiesc precum Sabatul și accentul pe iminenta (A doua) venire a lui Isus Hristos.

Denumirea a ieșit din Mișcarea millerită în Statele Unite la mijlocul secolului al XIX-lea și a fost înființata oficial în 1863. Printre fondatorii săi a fost Ellen G. White, ale cărei scrieri ample sunt încă ținute cu mare respect de către biserică.

Adventiștii consideră Biblia regula supremă de credință și practică, în conformitate cu doctrina protestantă, „Sola Scriptura”. Convingerea ca numai Scriptura-Biblia cu Vechiul si Noul Testament trebuie folosită pentru a trasa doctrina bisericii adventiste. Acest aspect este in contradicție cu Biserica Ortodoxă sau Catolică care pe langa Scriptura isi fudamentează doctrina si pe tradiție.

Este necesar sa ințelegem diferențele dintre bisericile seculare si cele neoprotestante, cu dezvoltare preponderent in USA.

In România, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea apare la inceputul secolului XX si de atunci este cult recunoscut de statul român.

Asetfel, a spune ca Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este o sectă in totalitatea ei este greșit, pentru ca am considera in acest fel toate denominatiunile neoprotestante (confesiuni de baptisti, metodisti, penticostali etc) ca fiind secte, deci, prin deducție, ar rezulta ca aproximativ jumatate din populația Statelor Unite ar fi sectanți, ceea ce este fals.

Biserica este cunoscută pentru accentul pus pe dietă și sănătate, inclusiv aderarea la ea.

Principiile religiei adventiste se axează pe hrana Cuşer, pledoarie pentru vegetarianism, si legatura personală cu divinitatea. Sabatul incepe Vineri la apusul soarelui si se termină Sambata la apusul soarelui, timp in care există mai multe (3) programe de serviciile liturgice in biserici.

Este, de asemenea, cunoscută pentru promovarea libertății religioase și a principiilor și stilului său de viață conservator.

Biserica mondială este guvernată de o Conferința Generală a adventiștilor de ziua a șaptea, cu regiuni mai mici administrate de divizii, conferințe sindicale și conferințe locale.

Biserica operează peste 7.500 școli inclusiv peste 100 de instituții post-secundare, numeroase spitale, și edituri din întreaga lume, precumși un ajutor umanitar organizație cunoscută sub numele de Agenția de Dezvoltare și Ajutor Adventist (ADRA).

Venitul bisericii este format in pricipal din Zecimi (a zecea parte din venit) colectate de la membrii bisericii dar si din mai multe colecte adunate in fiecare Sabat; aceste fonduri nu sunt utilizate direct de bisericile locale, ci sunt transmise în sus la conferințele locale si mai apoi catre conferinta generala USA.

In Romania, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea apare la inceputul secolului XX si de atunci este cult recunoscut de statul român.

Activitatea ecumenică. Relațiile interconfesionale adventiste de ziua a șaptea

Biserica Adventistă se opune în general mișcarii ecumenice

De-a lungul istoriei confesiunii, au existat o serie de grupuri care au părăsit biserică și și-au format propriile mișcări.”

Acest lucru se intampla si in present, Secta Respiro Look-UP fiind cea mai importanta si periculoasa Erezie, aparuta in principal in interiorul Bisericii adventiste de ziua a 7 a din Romania, ulterior preluand conducerea tuturor institutiilor la nivel de organizare si fiind confirmata in ultima Conferinta Generala din USA.

Deunăzi, Robert Mandache a confirmat, de asemenea, schimbarea statutului Bisericii Adventiste, fără însă să numească care sunt acele modificări. Aceste erezii sunt introduse la nivel de doctrină într-un mod înșelator și netransparent.
Despre erezii și schisma, în episoadele următoare.

Și ce fac „prietenii sectanți” după ce au scuipat pe Biserica Ortodoxă, cu cele x materiale din Recorder?

Din banii donatorilor, adică banii românilor, de buna credință, vând și propagă ideea că Biserica Ortodoxa este echivalentul corupției, mizeriei, a desfrâului. au un shop unde vând tricouri imprimate cu caricatură din Marele Alb.

Din interiorul Recorder, aflam că sunt mii de astfel de tricouri vândute, cel mai mult la expati, element menit să-și bată joc, să umilească ceea ce pentru noi, ROMÂNII, este sfânt: Biserica și Credința în Dumnezeu!

Țin să menționez că este de datoria noastră, a tuturor, a Statului, să sprijine toate cultele recunoscute, să le ajute și să le respecte, iar România și-a depășit nu doar angajamentele morale, însă a reușit să se lasă călcată în picioare, chiar de cei pe care, teoretic, îi consideram prieteni.

Și o întrebare pentru toți donatorii care au donat bani la RECORDER: Ce are de a face un articol jurnalistic, cu un shop unde vinzi imaginea procesata tendențios, a unui Părinte, cu scopul de a umili, de a înjosi și de a destrăma o societate?

Și daca nu era de ajuns, Sectanții de la Recorder distribuie pe canalele proprii, prin sute de distribuiri, mesaje anti-romanești și importiva Bisericii. Ce are asta de-a face cu Jurnalismul?

Biserica Ortodoxă Română este singura biserică ortodoxă care, primind creştinismul apostolic şi păstrând credinţa tradiţională, utilizează o limbă romanică, derivată din latină. Ea este parte esențială și definitorie a noastră, că români. Se poate accepta o pornire jurnalistica împotrivă unui cult, nu însă o schemă organizată, sub forma unui Grup Criminal, gândit a sapa la temelia unei societăți, prezentând adevăruri deformate drept universal generalizate, fapte presupuse că reale și scheme avansate de deformare a imaginii de amsamblu. Iar aici, avem o problemă: Biserica Ortodoxă este lipsită de apărare în astfel de cazuri, la fel cum este și Biserica Catolică (Iar acest element îl poți înțelege doar parcurgând viață zilnică a unui părinte, pas cu pas. Numai așa poți înțelege de ce noi, românii, nu trebuie să nu ne abandonam credință, atunci când unul din Preoți greșește, sau uneltește.

Acum,…legat de adevar, sa o luam incetisor, ca sunt multe lucruri ascunse si murdare, aici nu este doar o pornire jurnalistica curata, este Grup de Crima Organizata impotriva Statului si a romanilor de pretutindeni.

Iubire și respect- Excelența Sa dl. Reuven Azar- Ambasador al Statului Israel în România

Cata iubire și respect ne arată Poporul Prieten Israel, vom observa în episoadele următoare, când ajungem la oamenii de afaceri Evrei, la sutele de milioane de euro invartite prin Romania, la MOSSAD în România și la Raed Arafat, la „lucrarea impotriva Ministrului Rafila si la imperiul Media construit de „Evreii Mesianici” in romania!

Emilia Sercan la Respiro- promoveaza calitatea!

Ce anume a promovat Emilia Șercan, timp de trei zile în fieful Adventiștilor? Ce conține programul pentru profesori?

Si alte materiale special croite- le gasesti pe recorder.ro, zeci de materiale!