SECTA IUDEO ADVENTISTA RESPIRO

Ultima editare: 20.12.2022

Una dintre cele mai persistente trăsături ale noastre, ca popor, este modul încâlcit în care ne ducem zilele, transpus în viața zilnică prin incapacitatea de a genera un sistem sustenabil de valori, în care să punem în locurile portivite, oamenii portiviți.

Socialismul a oferit o bună perioadă de dezvoltare a societății, în care oamenii cu o anumită calificare ocupau posturile meritate, inginerul lucra în consturctii și design, medicul în spital, profesorul în scoala, iar tâmplarul în atelierul de tâmplărie.

Democrația post-decembristă a adus o adevărată debandadă în societatea Românească, caracterizată printr-un adevărat exod al valorilor, o parazitare totală a vieții politice, care tine până azi și o degradare, până aproape de colaps, a sistemului de învățământ romanesc.

Pe tot acest fond nenorocit, pentru noi toți, ne-am trezit și cu americanii protestanți și israeliții pe cap, ăștia mai flamanzi, mai perverși și mai rai decât tot ceea ce noi, ca oameni, am trăit de la invaziile turcești până azi!

În toate materialele noastre legat de Secta Respiro vorbim de un grup de persoane, în jur de 18-20, inlantuiți in zeci de ONG-uri, persoane care au reușit să pătrundă cu oameni puși în Structurile Statului Român, cu interese directe în banii publici, cu afaceri foarte profitabile, căpușă pe cârca societății și este foarte important ca aceste persoane care amestecă credința, biserica și banii publici, să fie urmărite cu atenție, pe toate palierele.

Imperiul CONCELEX construit pe cârca oamenilor amărâți, finanțat în cea mai mare parte cu bani publici, lucrări dedicate și infestată de Misticism Sectant

Concelex a ajuns unul dintre cei mai importanți jucători în piața imobiliară din România și a înflorit exclusiv în timpul guvernării PNL, perioadă în care a cunoscut un avânt uriaș, de nestăvilit, asta, după ce în timpul ultimei crize financiare, Concelex era în pragul falimentului, alaturi de mulți „frați adventiști”, care au învestit în diverse scheme derulate de fondatorul SRL-ului: Daniel Pițurlea.

Daniel Pițurlea este inginer, Pițurlea este Adventist de ziua a șaptea și Mason în Clubul de la Roma, o adunatura de impostori care stau atârnați de banii publici, jonglează miliarde de euro prin scheme de tip mafiot și parazitează viață economică, asemeni unor lipitori care nu se dezlipesc de pradă nici când sunt sătule.

Imediat ce Gruparea PNL a preluat controlul României, Sectanții de la Respiro (fondată de Pițurlea- printre alții) încep numirea de oameni în posturile cheie, necesare lor pentru operarea pe cele doua axe:

1) Controlul sistemului educațional și slăbirea acestuia în vederea infiltrării Sectanților în unități- prin ONG-uri, având în paralel scopul construirii de edificii adventiste: școli, licee, grădinițe, universități. Aceasta este zona principala a Fundamentaliștilor Adventiști din Secta Respiro- copiii, ca sursa principala de racolare, unde prozelitismul este principalul scop!

2) Implementarea unui sistem bine definit, prin care Grupurile de interese ale sectei să reusescă acapararea unor importante sume de bani din bugetul public, care să le permită dezvoltarea pe toate axele, fară impedimente.

Așa a început cea mai mare și mai complexă operație de numiri în posturi publice, de oameni apropiați sectanților, care să le acopere urmele, să îi protejeje, în timp ce ei papă sute de milioane de euro, din banii nostrii, jucând cartea antreprenorului de fațadă, ( real, a intermediarului), care revoluționează lumea, în așteptarea venirii lui Isus!

În spatele Concelex stau banii publici, dați cu generozitate la indemnul prietenilor Americani protestanti și Evrei, care controlează bazele fondurilor de investitii și toată Media.

Daniel Pițurlea- zis „Zidarul Templului”, Ctitor de Biserici Adventiste si Ortodoxe, este un om timorat, care are trac și nu iese la Amvon

Porecla de Zidarul Templului vine, probabil, de la faptul că el, un Adventist de Ziua a Șaptea și Mason, ajunge constructorul Bisericilor Ortodoxe din Viena și Munchen, impus fiind de elita Iudeo-Adventistă, cu toate că îi detestă și îi disprețuiește pe ortodocși.

Tot ceea ce se vede în spatele „portofoliului” Concelex, este de fapt doar un „middle man”, adică contractantul principal, cel care ia banii și da lucrările mai departe, către alte firme, păstrând grosul profitului din contractele acordate cu generozitate de Stat. Vezi Liceele Mihai Ionescu si Stefan Demetrescu-Sect 4.

EREZIA din SECTA RESPIRO include Leadership Mistico-Religios-New Age

Elementul comun pentru cultele neoprotestante este faptul că uneori, din rândurile acestora se desprinde câte o celulă care acționează cu creier propriu și distorsionează linia centrală a bisericii formând un curent de erezie.

Cei aflati la Firul Ierbii, Iarca, Mandache, Calota,Tepus si Gogoneață amestecă intenționat religia, biblia și învățăturile din linia adventistă cu noțiuni de leadership și un program dezvoltat de pastorul baptist John Maxwell . Astfel, această nouă celulă eretică ridicată la vârful bisericii adventiste promovează atât programul comercial de leadership (Equip) al lui J Maxwell dar creează și un program eretic RESPIRO cu ambiția de a-l introduce în scoli publice și private la nivel național.

Ecumenismul (amestecarea doctrinei adventiste cu cea baptista, etc) este total in afara Statului bisericii Adventiste.

Sursa: Facebook Oare cate Licee din Bucuresti au primit o finantare publica si din fonduri europene asemanatoare?

Erezia RESPIRO-Equip împletește învățături baptiste cu filozofii budiste, ateiste, comuniste, anarhice, extremiste, arabe, hinduse etc…Un ghiveci mistic, mesianic aducător de bunătate! Erezia RESPIRO are la vârf o echipă nouă, schimbată și urcată la vârful ierarhiei bisericii formată din oameni slab educați, fară o bază și o cultură relgioasa fundamentată, oameni care repetă stereotipic niște sloganuri de lemn, unii chiar agramați.

În spatele liderilor Respiro stau Imperii Financiare care unesc toți oamenii educați , profesori, doctori adventiști, sub umbrela RESPIRO, persoane care nu înțeleg interesele oculte din spatele „bunătății și a bunelor intenții”.

Studiu de Caz- Școala din Capitală- la 200 de metri de Catedrala Mântuirii Neamului

Una dintre cele mai importante trăsături ale Sectanților Fundamentaliști se bazează pe fanatismul religios și pe obligația de a converti „prostimea” la Secta lor! Tot efortul din spatele tumultoasei vieți și activități economice se transformă în propagarea a ceea ce, ei, consideră drept esențial în activitatea lor, Rolul Divin de a propaga Cuvântul lui Dumnezeu!

Astfel, o parte din Adventiști și-au dat mâna cu Evreii și cu Baptiștii din America și au pus bazele Sectei Fundamentaliste Iudeo-Adventiste Respiro, care a înființat câteva zeci de ONG-uri și programe prin care intra în grădinițe și scoli, unde filmează, strâng date, fac legături, mituiesc profesorii (cu bani, donații, vacante în centrele lor, cursuri, promovări prin prisma oamenilor puși în Minister și Inspectorate). Totul absolut gratuit!

Ca să înțelegem cum funcționează Secta, să ne gândim la următoarele: Secta a capușat și parazitat Ministerul Învățământului și Inspectoratele. Asta ca să poată pătrunde nestingheriți în Școli. Apoi au nevoie de directorii lor în Școli, de unde începe nebunia.

De cele mai multe ori școlile coopereaza foarte ușor.

Sau, înainte de a veni cu programelele prin ONG-uri, este necesara formarea unei stări generale de nemulțumire și haos în Școlă respectivă, lucru simplu de făcut, cu ajutorul câtorva învățătoare/ profesori. Pe baza unei stări generale de nemulțumire și revolta în scoală, vine Secta Respiro cu programele, despre bunatete și înțelegere, cu sponsorizări și totul, ca prin minune, se rezolvă. În acest timp, profesorii implicați în ONG-uri, primesc calificative bune, promovări, bani suplimentari, vacanțe la prețuri incredibile.

Să luam pentru începutul cazul Școlii aflată la câțiva metri de Catedrala Mântuirii Neamului, sub nasul Bisericii Ortodoxe, unitate care avea la conducere un Liberal- directorul Văduva Eugen.

Vaduva Eugen

Profesor cu o viață dedicată celor mici, Văduva Eugen a transformat Școala cu pricina într-o unitate de învățământ modernă, a reconfigurat și dotat Școala alaturi de părinți și Primărie. Este un om apreciat și cu o inclinare excepțională către cei mici, cărora le-a dedicat toată cariera. Însă, avea o problemă! Nu permitea prozelitismul în Scoală, fapt observat de Camelia Gogoneață, soția Pastorului Gogoneață (Respiro), în momentul parașutării acesteia de pe băncile Facultății Teologice Adventiste, direct în Școala de langa Catedrală.

Camelia Gogoneață și-a făcut legăturile cu profesorii din Scoală și ulterior și-a cerut transferul, lăsând echipa să se ocupe de problemă! Adică, directorul Văduva Eugen trebuia mutat, sau trimis la pensie, sau…

Situația Directorului Văduva se înrăutățește progresiv, fară explicație, imediat dupa depunerea cererii de amanare a pensionarii cu trei ani, acesta fiind incapacitat în decurs de câteva luni!

Problema este că și alte persoane din ISMB București au decedat misterios în urmă cu ceva timp, persoane care erau în calea Sectanților, cum este spre exemplu, Ioana Mihaela Neacșu (un om si un profesionist exceptional) care a decedat în urma unui misterios atac cerebral.

Inspectorul Mihaela Neacsu a fost un expert care a refuzat Sectanții să pătrundă în Școlile bucureștene și s-a opus ferm numirii de „prostălăi” pe poziții de Directori în Școli!

Cum sectanții sunt în criză de timp, cineva, cumva, a reușit să îl incapaciteze pe directorul Văduva. Dacă mai adaugăm la asta o avalanșă de otrăviri/ situații medicale suspecte, în rândul persoanelor cheie din PSD, prin apropierea lor de BOR (pe axa Respiro- Giurgiu-București-Prahova), nu mai puțin de 10 persoane (fie decedate, fie incapacitate), situația se complica și este de competența DIICOT.

Totuși, după plecarea din Scoală, directorul Văduva se recuperează în mod miraculos!

Cum au planificat Sectanții preluarea Școlii- Schema este aplicată în general la fiecare unitate capusată

Sectanții au introdus întâi un element „de introspecție” pentru a analiza situația de fapt și a realiza conexiunile cu profesorii interesați să participe în schemă. Ulterior, cei considerați buni cauzei, sunt luați în cercurile Sectante, băgați și în școlile Adventiste, unde își rotunjesc veniturile.

În scoală este adusă și olteanca Barbu Andreea Ionela, in 2016, cam în același timp cu Gogoneață Camelia (ea trebuia să preia controlul și era „la încălzire”). Dupa un an si ceva, ca titular in scoală, Barbu Andreea Ionela se pre-transferă mai aproape de casă, la Scoala gimnaziala Regele Mihai I, unde este angajata si in prezent.

Gogoneață Camelia este și Președinte RESPIRO în DOR MĂRUNT, unde Secta controlează și coordonează zeci de școli din județ, alaturi de Mariana Stan (cunoscută drept „Regina”).

Barbu Andreea este soția domnului Barbu Florin Răzvan (doi puști), adus de Sectă din Oltenia și numit (peste noapte) Mare Dregător în bordul ISC (Inspectoratul de Stat in Construcții București) de unde ajuta și protejează interesele Sectanților cu sute de proiecte imobiliare în dezvoltare. El este băgat și în Corpul de Control al Primului Ministru Ciucă-SGG unde oferă consultantă!

Cei doi Barbu sunt membri TNL Sector 5, desi locuiesc in Sector 6!

Imediat dupa pre-transferul la Școala Regele Mihai I, apropiată adventiștilor, intră imediat în pre-natal, apoi în post-natal. Intre timp, situația directorului Văduva se înrăutățește văzând cu ochii, până de curând, când a trebuit să se retragă din Scoală! În locul lui este adusă prin detasare Barbu Andreea, PRIN DETAȘARE de la SCOALA Regele Mihai, unde vine să înceapă : lucrarea domnului”- ca Director la Scoala de langa Catedrală.

A existat o intarziere în planificare, motiv pentru care Andreea a trebuie să lucreze câteva luni în Scoală Mihai I, până când dl. Văduva a fost total scos pe tușă.

sursa : facebook

Imediat după plecarea Directorului Vaduva Eugen, cât și înainte de această plecare, situația în Școală degenerează, cu zeci de cazuri de comportamente deviante, în clase, neînțelegeri, situații conflictuale, pe scurt- un adevărat haos cuprinde multe clase, cu părinți nemulțumiți și copii aflați în situații conflictuale (totul gândit și realizat cu complicitatea câtorva cadre didactice implicate). Se pregătește „necesitatea introducerii Programelor Respiro”.

Oameni apropiați grupării au fost băgați în școală începând cu 2014, aceștia formează acum Consiliul de Administratie al școlii, acesta a fost scopul. Din aceasta poziție ei pot aproba în școală ce doresc, inclusiv a scoate copiii și cadrele care nu corespund.

Inregistrare audio fară procesare- legat de Școala Regele Mihai I, de unde Barbu Andreea este detasată.

Barbu Andreea este adusă de la Școala din Bals unde tatal ei, era Director, ea fiind educatoare.

Barbu Andreea este profesoară de Limba Romană și a luat examenul de titularizare cu 6. Ea nu are experienta in conducerea unei unitati de invatamant.

Tot în familia lui Razvan Florin Barbu (sotul doamnei director), îl avem pe Alin Stefan Barbu– acesta fiind Sef de Șantier la CONCELEX. Problema este că cei de la CONCELEX și-au băgat oamenii în ITM București,in ISC, SGG, ISMB, precum și în alte instituții, să aibă siguranță că pot opera în liniște.

Imperiul Fundamentaliștilor Sectanți Respiro este uriaș

SANOVITA si CORNEL SOARE- element important în mișcare

Modul in care Sanovita a ajuns la credinciosii americani este unul clasic in spalarea de bani, insa vom detalia in alt episod acest aspect.

Violeta Pițurlea- persoana din spatele conceptului Respiro dar și a Schismei din Biserica Adventistă

Nu doar Daniel Pițurlea este omul important din întreaga ecuație a unirii Iudeilor cu Baptiștii și Adventiștii, Violeta Pițurlea este creierul întregii Organizații, de mai bine de 20 de ani. Așa cum și ea recunoaște în înregistrarea de mai jos, Daniel este prea timid să iasă în fata!

VERONICA ENACHE (Profesor Scoala Dor Marunt, Presedinte PNL dor Marunt). Tabel Scoala