Calistrat Chifan

Părintele Calistrat Chifan revine în Sfântul Altar în urma unei decizii incredibile a Bisericii Ortodoxe, care a înțeles faptul că Părintele Calistrat a fost victima unei acțiuni complexe de Kompromat, acțiune care au implicat importante resurse financiare și umane, orchestrată de secta Iudeo- Adventistă Respiro.

Decizia de a repune Părintele Calistrat în drepturi depline de slujire în Mănăstire de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului, reprezintă o decizie dreaptă și o reparare a faptelor rele comise de sectanți.

Implicat în decizie a fost și Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Părintele Daniel, care este mâhnit de mârșăvia faptelor și a făptașilor care au putut gândi așa ceva.

Părintele Calistrat Chifan este repus în drepturi depline în ceea ce se poate considera drept una dintre cele mai înțelepte decizii luate de Biserică la adresa unui părinte, într-un timp extrem de scurt.

Decizia de a repune în drepturi Părintele Calistrat este o confirmare a faptului că Preoții din vârful bisericii au înțeles complexitatea problemei cu care se confruntă, au analizat elementele prezentate în media națională și au confirmat acțiunea de defăimare a prelatului din Mănăstirea Vladiceni, resetând practic toate deciziile anterioare. Părintele Calistrat este doar unul dintre cei linșați de Sectanții Iudeo-adventiști, cu interese imobiliare și în energie. Va urma…

Și pentru a arata pe cine au atacat sectanții preț de luni de zile, vă prezentam materialul înregistrat cu Părintele Calistrat, în urma cu câteva ore.

Părintele Calistrat este un pilon nu doar al Bisericii Ortodoxe, el este un pilon al Societății Romanești, iar distrugerea lui, avea un rol foarte important!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *