concelex

Uriașele interese economice ale alianței Americano-Israelite în România (anului 2022) au depășit de mult granițele normalului prin dezvoltarea unei structuri de tip mafiot, specifică Crimei Organizate, prin care se reușește deturnarea unor importante direcții de dezvoltare a Scocietatii Romanești, către zona de interese, de evanghelizare mascată, de spălare pe creier a copiilor în scoli și de distrugere a pilonilor societății noastre: cele doua Biserici reprezentative: Ortodoxă și Catolică.

Procesul este început de mai bine de 25 de ani, însă a fost necesară „coacerea” generației de adventiști educați, apți să preia frâiele în televiziuni, radio, ziare, capabilă să coaguleze acțiuni concertate, gândite să le asigure succesul în cele dorite! Schisma în biserica Adventista de Ziua a Șaptea a venit ca o necesitate, un amestec haotic de concepte religioase, cuplată cu unirea evangheliștilor, baptistilor, penticostalilor, a evreilor și acapararea totală a ZONEI politice de interes pentru ei: Învățământul, Instituții care coordonează și controlează activitatea în constuctii (unde ăștia învârt miliarde de euro). Acapararea cvazi-completa a media!

Romania se află în cea mai fragilă perioadă de după cel de-al doilea Război Mondial, o perioadă în care se lucrează activ, se sapă puternic și cu dârzenie, la distrugerea bazei Societății Romanești, pentru ca apoi, pe ruinile farmitate să se clădească o „lume nouă”, o lume a lor! Pare incredibil, nu?

Ei bine, PROBLEMA EVREIASCĂ nu a dispărut, ea a stat în latență, a lucrat lent și a ajuns în același punct ca în 1940!

Însă cum era în 1945?

Anul 2022- Bisericile Ortodoxe și Catolice sunt infiltrate de Sectanții sectei Respiro și sunt atacate sistematic, etapizat, prin atacuri programate și gândite să îndepărteze clerul de biserică, prin demonizarea și distrugerea fundației bisericii: Preoții

În urma seriei de articole din Experimentul Lehliu, legat de campania de Kompromat importiva Părintelui Calistrat și a bisericii Ortodoxe, Sectanții Masoni și cei Evrei au schimbat strategia de atac!

A fost executată o rotire a autorilor la articolele importiva Bisericii Ortodoxe din ultimele zile din media națională, au fost schimbate subiectele cu unele mai „soft” în care să se lovească subversiv în Biserica Ortodoxa, însă constant și cu expunere de 3-5 milioane de vizualizări. Elementele desconspirate ( Vasile Ernu (Evreu Mesianic) – scriitor și Hopulele) au fost scoase din prim-plan și au fost aduse nume noi, fară o legătură directă cu atacuri importiva bisericii, iar oameni că Gigi Becali au fost pusi la înaintare în mod tendențios, pentru a amprenta ideea „decăderii” bisericii.

Gigi Becali deranjează interesele dezvoltatorilor Iudeo-Adventiști din nordul Capitalei, acolo unde Becali deține încă suprafețe însemnate, are o legătură puternica cu biserica Ortodoxă și este iubit și apreciat de Români, iar în semn de apreciere, a primit Crucea Patriarhală.

Evreii schimbă tactica și lovesc indirect în oameni prin intermediul Bisericii, prin utilizarea unor tehnici de manipulare

Materialul de ieri din GSP si Libertatea pentru femei (parte a Ringier)-25.12.2022

Evreii Sectanți atacă Biserica Ortodoxă la temelie, cu un atac mizerabil în care folosesc imaginea procesată în photoshop a Patriarhului Daniel și a Consilierului Patriarhal Coordonator BOR- Pr. Dr. Michael Tiţa

In materialul de Crăciun, Sectanții Iudeo-Adventisti adaugă imaginea Patriarhului și a Părintelui Tița fără legatură cu materialul prezentat, care este o abjecție, in sine!

Discuții interminabile între cei din Redacția Libertatea, care până la urmă aleg o fotografie (procesată in Photoshop) în care Patriarhul este alăturat Părintelui Michael Tița, o poză în care Dr. Tița să semene cu Părintele Gavrilă Vasile (de la Biserica Rusa din București). Ideea este că oamenii să facă confuzia intre cei doi, ambii piloni ai Bisericii Ortodoxe, care până azi, nu au putut fi atacați sau murdăriți de media Sectantă. Alegerea este făcută în așa fel încât să se confunde lanțul și crucea purtata de Dr Tița cu cele purtate de Părintele Gavrilă Vasile si cu imaginea Părintelui Gavrilă.

Dr Gavrilă Vasile și Dr Michael Tița (Seful de Protocol al Administratiei Patriarhale) sunt două personaje cheie din biserica Ortodoxă, din vârful bisericii.

Dr. Tiță Michael este răsplătit de către Academia Romană (în 2022) pentru contribuția bisericii Ortodoxe și a Partiarhiei în cadrul Galei „Împreună Protejam Romania”, la dezvoltarea armonioasa a societății. Dr Tița nu este doar mana dreaptă a Patriarhului Daniel, el este o persoană de care se leagă comunicarea Bisericii Ortodoxe cu celelalte culte, cu biserica Rusă și cu Biserica Catolică.

Profesor Dr. Gavrilă Vasile este o altă persoana reprezentativa (Figura Publica in Media) , fondator al Liceului Sfinții Trei Ierarhi din București, un exemplu de modestie si conduită morală, membru al Consiliului Patriarhal și părinte la biserica Sfântul Nicolae (biserica Rusa- copiata de Sectanții de la Concelex…). La această legatură a copierii Bisericii Ruse de catre Concelex, vom reveni pe larg.

Sectanții folosesc tehnica de manipulare a maselor prin alăturarea unor imagini cu fapte descrise în mod tendențios, menite să demonizeze prin acțiuni repetitive, persoane pe care ei doresc să le distrugă!

Evreii de la Liberatea sapă alături de Concelex ( cu Daniel Pițurlea (Zidarul Templului) și Violeta Pițurlea), Sectanții de la Recorder și media adventista, structura de baza a bisericii Ortodoxe și a Bisericii Catolice.

Libertatea are pregatite pentru urmatoarele sase luni, cateva zeci de articole, cu inregistrari video si audio, in care vor zdrobi imaginea celor doua biserici! Materialele vor fi rotite in mai multe canale de presa!

Manipularea psihologica si Fake News- uneltele de baza ale Sectanților

CINE ATACĂ BISERICA ORTODOXĂ ȘI CINE SAPĂ LA TEMELIA CATEDRALELOR CATOLICE?

Un întreg aparat de investitori generoși, care și-au numit un Președinte (Iohanis), care și-au pus un Premier sărăcuț la minte, care au acaparat Ministerul Învățământului și Inspectoratele, care au infiltrat Școlile cu persoane cheie, care au acaparat complet Media Românească, care otrăvesc oamenii politici, să grăbească procesul de acaparare și care otrăvesc copii dușmanilor, pentru a-i tine ocupați! Core-ul este format din câteva sute de persoane, cu alte câteva mii, participante în schema infracțională, pe diverse paliere. Dar să începem prezentările:

Utilizând modelul duplicitar al antenei 3 prin Pastorul Gâdea, la Speranța TV, realizatorul de emisiuni Costi Gogoneață aduce un invitat, om al Bisericii Ortodoxe, care defăimează. Speranța Tv- televiziune adventistă este parte a Hope Channel, invită în mod curent Preoți Ortodoxi în emisiunile lor.

SECTA Iudeo-Adventistă RESPIRO

Violeta și Daniel Pițurlea (cunoscut drept Zidarul Templului)+ Investitorii Prieteni Evrei (mai rușinoși din fire și aparent invizibili).

LIBERATEA- canal Evreiesc de propagandă si atac

În urma deconspirării articolelor din experimentul Libertatea și Recorder au amânat articolele defăimătoare pregătite de Crăciun!

A se observa atenția patronului Libertatea, dl Ringier Michael, care a publicat pe site-ul românesc (Libertatea.ro) un articol tradus în care deplânge curentul antisemit din Europa de azi! Același Ringier, om de afaceri și evreu asuprit, aduce în societatea Românească mizeria Sectanților Respiro, propagă minciuni și distruge destine, duce campanii murdare prin care urmărește distrugerea Unității Statului Român, urmărind un scop financiar imediat!

SPERANTA TV (Hope Channel)- CANALUL SECTEI RESPIRO + Antena 3- unde Gâdea și Concelex împart Orhidea Gardens și interese financiare și ideologice uriașe

Speranța este traducerea pentru Adevent Church- așteptator al celei de-a doua veniri a lui Isus Hristos.

Maurer IMOBILIARE si Postul TV A7 (A7 vine de la Adventist de ziua a șaptea)

O uriașa schemă Iudeo-adventistă cu investiții de sute de milioane de Euro, care a necesitat infiletarea a zeci de persoane în administrația publică, care să le apere interesele și proiectele și să îi apere de probleme!

„Cornel Dărvăşan, fostul coleg de bancă al lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3, la Facultatea de Teologie, este directorul general al unui nou post de televiziune generalist exclusiv online lansat duminică. Publicitate

A7 TV este numele postului TV condus de Cornel Dărvăşan, pe care acesta îşi propune să îl treacă pe cablu „după minimum 6 luni”.

Televiziunea are în grilă 19 emisiuni, realizate în două studiouri cu multiple variante de platou şi sunt difuzate în direct pe Facebook, Youtube şi pe site-ul oficial al postului.”

ONG-uri de tip „Rezist” cu Dide și Mișcările de Legalizare a Marijuana, gândite pentru a polariza Societatea, pentru a atrage atenția de la problemele reale și cu scopul clar de a căpușa banii publici din fondul Ministerului Sănătății

Statul Israel cu „fonduri nelimitate” si Investitorii americani Evanghelisti (AmCham)- vezi Pressone si Emilia Sercan

RECORDER- Canal de Propagandă Iudeo-Adventist al Sectei RESPIRO, dedicat în special șantajului mediatic și linșajului Bisericii Ortodoxe și Catolice.