Secta Respiro

” Și cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați, care încă n-au luat împărăția, dar care vor lua stăpânire de împărați, pentru un ceas, împreună cu fiara. Aceştia au un singur scop şi îşi vor da puterea şi autoritatea lor fiarei..” Apocalipsa Sfântului Ioan 17:12

În timpul guvernării Liberale și cu participarea directă a Șefului Statului Român, dl. Klaus Werner Iohanis a fost definit conceptul de Românie Educată , concept „gândit pentru 100 de ani”! Rezultatele conceputul de Românie Educată se văd în anul 2023 în toată România, prin prisma numirilor politice aranjate a unor personaje cheie din Ministerul Învățământului, din Inspectorate și numiri de directori în Scoli.

Dezastrul infiltrării sutelor de ONG-uri în Școli se vede cu ochiul liber, chiar dacă se lucreaza la firul ierbii, iar actorii principali acționează subversiv, oferind în mod gratuit ” ridicarea către înalte culmi educaționale” clerului! Sectanții și evanghelizarea merg mână în mână în Romania Educata a anului 2023, cuplată cu jaful banului public, dat cu dedicație și larghețe de către politicaianul corupt, omului de afaceri corupt!

În paralel cu toată această nebunie desfășurată sub ochii românului ingaduitor, o campanie de distrugere a bisericii Ortodoxe are loc, ascunsă sub hăinuța zecilor de mașinării și cvasi-organisme din presa „liberă”, având în spate frații evrei, austrieci, germani, Sectanții, toți Americani neoprotesțanti, toți cu o agendă clară de impunere a oamenilor lor fanatici, de capusare și drenare a banului public către ei și către cei apropiați lor.

David Shalom în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Brâncoveanu- din centrul Capitalei

Raed Arafat- personaj cheie al Statului Israel- a creat cu ISU/IGSU o structură în care Corupția este endemică și subjugată abonaților la contractele date cu larghețe către clientela politică

Nu a existat în perioada ultimilor 30 de ani o persoană atât de toxică, cu o clară agendă de preluare și militarizare a unor structuri civile, prin care, statul Israel a pătruns în inima societății Romanești călare pe Calul Troian al SMURD.

Dr. Raed Arafat- omul din spatele unor interese uriașe, al unor ambiții demonice cu legături directe cu Sectanții care pătrund acum în scoli, că pe bulevard, a reușit să antagonizeze și să folosească orice moment de slăbiciune al societății, în vederea creeri și menținerii de falii în societate.

Cei care îl sprijină și îl ajută pe Raed Arafat sunt Sectanții din Respiro, frații Israeliți și frații adventiști

Raed Arafat a reformat și militarizat structura Pompierilor Militari, promovând corupția și despotismul la o scară nemaiîntâlnită în Romania

Au existat două momente cheie în ultima perioadă în activitatea lui Arafat. Unul dintre acestea a fost linșarea și conflictul cu Ministrul Sănătății, dl. Rafila Alexandru, care deranja interresele Statului Israel, legat de legalizarea Marijuanna în Romania și Pandemia de Covid 19.

Pentru a intelege dimensiunea linsajului mediatic Sectant in Romania anului 2023, o simpla cautare pe google.ro a cuvintelor rafila+emanuel ungureanu intoarce 19800 de rezultate!

Daca la primul punct, legat de linșarea ministrului Rafila, a existat o furibundă campanie de decredibilizare a Ministrului Rafila, a cărui îndepărtare de la Ministerul sănătății era vitală, la punctul doi, cel cu Pandemia de Covid 19, Arafat a creat un adevărat haos în societatea românească!

Pentru a realiza acest deziderat (legat de Rafila), Fratele Adventist Emanuel Ungureanu (Deputat USR) a jucat vioara I și a mers până la capăt, cu jigniri, plângeri penale și o furibunda campanie de compromitere, tip Kompromat în care au participat toate canalele Sectanților, din care Rafila a ieșit beteag, însă viu! Este foarte interesant că în ciuda linșajului la care a fost supus, Dr. Alexandru Rafila, a avut tăria să blocheze inițiativele Statului Israel („cu fonduri nelimitate”) și să blocheze pentru moment, proiectul de legalizare a marijuana în România, pe modelul dorit de Sectanți și „forțat” de aproape 10 ani pe gatul românilor.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [973.16 KB]

PANDEMIA DE COVID19 SUB DUCTATURA ODIOASA A LUI RAED ARAFAT

Nu voi intra în detaliile mizerabile ale dictatirii scârboase impuse de Arafat în pandemie, legat de cheltuielile halucinante făcute în bătaie de joc, cu milioane de euro plătite clientelei politice.

Voi analiza doar un aspect punctual, cel al formularelor LPF, de trecere a frontierei, procedură impusă de Arafat, la propunerea lui, promovată și susținută de el, prin care, Raed Arafat și-a trădat Tara care la îmbrățișat că pe un „om”, pentru că el, Raed Arafat, este Roman!

Formularele PLF- de intrare în țară, prin care au fost sugrumați toți cetățenii României, gratuit, fară că cineva, undeva, să analizeze informațiile obținute din acest sistem. Practic întreagă schemă a formularelor LPF reprezintă o acțiune unilaterala de sabotare a Statului Român într-o vreme de mare criză medicală, urmată fiind de sute de mii de amenzi halucinante, acordate prostește, în bătaie de joc, chiar și celor care completau aceste formulare.

Arafat a avut grija să implementeze acordarea de pedepse grave, amendând sute de mii de cetățeni, în mod voit, gratuit, profitând de situația de anarhie impusă de situația medicală, totul, gândit milimetric, pentru a sugruma și slabi pe cei, care îl consideră unul de-al lor- un roman!

Arafat nu a plătit pentru mizeria pe care a făcut-o și o face la nivelul IGSU! Arafat nu plătește pentru cheltuielile mizerabile de sute de milioane de euro, bani aruncați aiurea, clientelei politice și Sectanților, nu plătește pentru corupția din ISU, din IGSU, având că suport o invizibila structura Sectantă Iudeo-Adventista, care are grija de el!

Evanghelizarea sălbatica a Africii și falia abisală dintre modul în care evanghelistul vede băștinașii și realitatea

Violeta Pițurlea este personajul cheie din Biserica Adventistă. O întreagă viață dedicată misionarismului, evanghelizării și bisericii, o femeie frumoasă, puternică și inteligentă.

Dr. Violeta Pițurlea- Biserica Adventistă

Ce vreau să observați este modul în care doamna doctor descrie băștinașii, iar apoi să urmăriți și materialul video de mai jos, cu viață reală a unei fete din Malawi. Ce vreau să subliniez este lipsa empatizarii cu cei pe care se presupune că îi ajută! Ce a înțeles distinsa doamnă Piturlea din Malawi, dupa 15 ani de Evanghelizare și care este viață oamenilor, cea reală?

Dr. Violeta Pițurlea- Biserica Adventistă- evanghelizarea și modul in care sunt văzuti baștinașii de evangheliști

Romania Educată sub Klaus si Ligia Deca

Biserica Adventistă in anul 2022- Biserica de Centură, aflata in sediul Concelex. Întemeietorul Bisericii de Centură, Daniel Piturlea este mason și membru al Clubului de la Roma.

Inregimentati sub forma Fratiei de Cruce Misionare, urmand exemplul Miscarii Legionare, tinerii adventisti sunt introdusi sub juramant in Armata Domnului, pregatiti pentru a sluji!

Pastorul Costi Gogoneata pregătind un nou lot sub jurământ !

Pentru Domnul gata oricând!

Ofrande oferite Zeilor Babilonului

Inițierea în ritualul credinței!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *