Pentru că păcatele ei s-au îngrămădit şi au ajuns până la cer şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nelegiuirile ei” (Apocalipsa 18:5).

Corabia Sectanților Iudeo-Adventiști a început să ia apă! Operațiunea de Kompromat care trebuia să zguduie puternic Biserica Ortodoxă și care a început cu Părintele Visarion Alexa, a ajuns să se opintească de „un ciot”- Părintele Calistrat Chifan!

Prin repunerea în drepturi a Părintelui Calistrat, operațiunea de demonizare a Preoților din Biserica Ortodoxa a intrat într-un uriaș impas! De Crăciun, sfânta sărbătoare pentru toți Romanii, trebuia Libertatea să înceapă campania de „dezvăluiri” la adresa Bisericii Catolice!

Evreii Prieteni înfrățiți cu Sectanțîi adventiști au pregătite câteva zeci de materiale, pe același calapod ca cele legate de Biserica Ortodoxă!

Au întâmpinat, însă, o problemă! Au fost expuși, cu fapte și mod de lucru, iar Părințîi au decis, just, să îi permită Părintelui Calistrat să-și reia activitatea în biserica, într-o mișcare soc, total neașteptată, care a anulat luni de muncă și fonduri însemnate!

Chiar daca sectanții nu se vor opri prea curând, observ panica și harababura din sufletele lor slabe, iar azi, 29.12.2022, am văzut în clar, modul josnic, grotesc și anarhic, în care Sectanțîi lucrează!

29.12.2022- Ora 08:10 am

Sunt sunat de la București legat de un articol publicat în Libertatea, semnat de către Catalin Hopulele, un pseudo-jurnalist specializat pe teme evreiești. „Caută bine cuvintele cheie și vezi că articolul dispare în maxim 90 de minute, timp în care ăștia îl preia în zeci de platforme, să îl împingă, apoi îl scot și îl ascund! Fac asta să se piardă originea articolului, urmând că el să rămână în Ziarul de Iași, dacă cineva îl caută…” Sursă din redactia Libertatea.

Două ore mai tarziu, articolul lui Hopulele a dispărut de pe pagina de front a Libertatea, însă la o simplă căutare pe google, el era împins în câteva zeci de site-uri apropiate Sectanților! Orice persoană care caută informații, găsea orice, numai Libertatea, nu! Acest mod pervers, laș, murdar, este specific Sectanților și reprezintă modul în care se lucrează „la firul ierbii”!

De reținut că Andrada Lăutaru (asistenta lui Hopulele) a lucrat activ în toate articolele în care Biserica Catolică și Otodoxa au fost mânjite, în numele Sectanților Iudeo-Adventiști, ea venita de la Vice…

Ce am gasit la articol la 8.00 am, la cuvintele cheie?

Ce caută Papa Francisc și Biserica Catolică la cuvintele cheie?

La ora 10.00 am, nu doar că dispare articolul, însă cuvintele cheie sunt „adaptate”, iar articolul este bagat „undeva in arhiva”

Cine a preluat porcăriile din Libertatea, și cum?

Din evaluările noastre, utilizând aceasta metodă perversă, de disimulare a originii și de ștergere a autorului real, Sectanții Iudeo-Adventiști au reușit să obțină peste 5.000.000 de vizualizări, la porcăriile debitate de Hopulele, în care principalul scop era alăturarea imaginii Purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, dl. Bănescu de „bătăușul Calistrat” așa cum a fost numit în titlu, Părintele, de către unul dintre distributorii materialului! (Vă rog să observați sursa, însă titlul este adaptat!)

Cum poți ierta așa vietăți, care vin la noi în țară, sunt omenite și tratate cu respect, ne călăresc cu Holocaustul, ne bagă pe gât materii în Școli, ne călăresc Școlile și Profesorii, cu „dorința ridicării către înaltele culmi educaționale” (vorba Marianei Stan), asta dupa ce le construim Scoli și Licee adventiste cu banii noștri. Și drept răsplată pentru omenie, încep a sapa la rădăcinile Societății noatre, transformandu-se din Călăii lui Isus, în Asteptatorii lui Isus, ei, Poporul ales!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [534.78 KB]

Părintele Calistrat Chifan rezistă unui val de atacuri fară precedent în istoria României. Însă toată această OPERA este pusă în scenă nu de Ringier, este pusă în Scenă de Statul Israel, ca politică de Stat a acestora.

Cum rezistă acest om, acest Părinte extraordinar, nu stiu! Cum poți ridica ochii spre cer în urma unui așa linșaj grotresc? Pot doar să îi ascult predicile, pline de suflet romanesc, să încerc să îi urmăresc firul epic al discursului, fluiditatea ideilor prezentate și harul cu care a fost înzestrat!

Părintele Calistrat este un om extraordinar, eu așa îl văd, chiar dacă până în urmă cu câteva săptămâni, nu știam nimic despre el. Atașez în acest articol și ultima lui predică, unde fiecare, are posibilitatea să vadă și să asculte un Român adevărat, un bătrânel cu suflet de copil: Calistrat Chifan!

Ce vreau că Părintele Calistrat să știe, este că nu este singur! Pe zi ce trece înțelegem ce se întâmplă, iar ei nu lovesc în Calistrat, ei ne lolovesc structura societății, cu scopul de a ne dezbina și de a ne slăbi.

Pe prima pagină a Libertatea de azi, apare un alt articol cu Emilia Șercan, „victima” veșnică, fecioara neatinsă și pură, imaculată în țoale stacojii

Emilia Șercan nu este doar o impostoare, ea este o unealtă susținută de Statul Israel, lipsită de valoare reală, lipsită de conținut și plătită regește, pentru a face „lucrarea sectanților”. Emilia Șercan (Lucreția) este o Sectantă iar pungile cu galbeni primite de la Iudei, nu îi vor aduce fericirea!